Torsdag

Imorgon är sista dagen på praktiken, känns både och :) Har varit riktigt roligt plus träningslägret, ska fylla på mitt gymkort och fortsätta i denna takt! :) Sitter nu hemma, har burit in ved och sånt ska ta och snabb städa snart, vi väntar nämligen gäster! Andreas och Jimmie skall komma och hälsa på över helgen. Tanken var väl att killarna ska kolla när sverige vinner os, MEN satan det blev inget av det. UScH vad arg jag var imorse, fan fan fan. så här skulle det ju inte gå?

På lördag blire jobb på fm SEN är jag äntligen ledig för att tag :D guud vad jag ska njuta! Mamma kommer och hälsar på nästa vecka :) Blir det självklart att plugga , v.11 är det skola igen! Kul och träffa alla igen och så ska vi på norrlandskonferensen , blir massa föreläsningar på dagen och på kvällen blir det tre rätters och dans! :)

choklad.

Zico och jag saknar dig, jag saknar dig!

Ja då var den helgen över, igår söndag min enda lediga dag på vecka, såå himla skönt! Fick sova till tio och allt (fast var upp vid halv sju och buste av oss lite jag och Zico). Annars var dagen riktigt lugn.
Nu har Zico sovit i sin bädd två dagar i rad :) Riktigt bra, han vaknar ibland och tjuter men då är det bara att lägga en hand vid han så blir han lugn. Simon har idag varit med Zico och hämtat posten, och till kvällen gick vi alla fyra ut på en kort promenad, det var trevligt :)
En vecka kvar på 360, sen lite ledigt det känns skönt! Fast får se hur ledigt det blir, har nämligen fått mycket jobb i byske på senaste, imorgon och onsdag ska jag fara och jobba efter praktiken, känns riktigt tungt men det ska nog går bra.
Till helgen får vi besök och kanske nästa vecka också!
Idag fyller min pappa år!!

Nu har simon just sövt zico och jag ligger också i sängen, ska ta och läsa lite först ur en skolbok, arbetsgruppens psykologi, mindre roligt. Men sen ska jag ta och läsa ur en mera roligare bok nämligen Jag saknar dig, jag saknar dig! ÄNTLIGEN :D HAr sökt den boken överallt och tillslut bad jag stadsbibloteket beställa in den och äntligen kan jag läsa den :) Ryser i hela kroppen när jag läser ur den och tänker, de här scenerna ska hanna och erica spela! WAOW alltså :)

Godnatt!



Zico och han kompis!




Mina två favvo killar :)




Guud vad jag längtar tills boken blir film!! :):)






Filmtime!



Mitt inlägg försvann nyss, så jag ger mig på det en gång till.
Idag har jag jobbat lite i byske, efter de for jag hem och det var dags för filmtime! Vi har nämligen fått en film från kenneln, så vi såg den idag, massa bra tips och ideér, Zico satt också med och kollade och var så nyfiken kom alla hundar som var med i filmen :)
Det händer så mycket på bara några dagar med en liten valp. Vi har fått honom att bajsa och kissa många gånger ute! :) Försökte fota en bild när han och simon var ute men det blev inte så lyckat. Synd att det är så kallt ute också -27, annars hade vi kunnat träna så mycket utomhus! men det kommer :)
Nätterna har gått jätte bra, kan bero på att Zico har fått sova i sängen, snacka om mys kille !! Haha, men jag fick nyss honom att sova middag i sin egen bädd, lade en kudde och en filt vid han så somnade han så sött! :) Ska även prova det inatt!
Fick en fråga vad han är för ras, en dansk/svenks gårdshund, blir inte så stora och är en sällskapshund, en stor hund i en liten hund som erika skriv till mig. Och till mina vänner vi kommer troligtvis hem till påsk då får ni träffa lillen :);)
Zico har idag också kommit på att han själv kan gå i trappan.. huhu, gav med sig att han ramlade några trappsteg också trots de har han såklart inte lärt sig att trappan är faktist farlig och man måste vara försöktig. Men det kommer väll :)

Ikväll blir det godis och melodifestivalen! :)









Zico ! :)

Kom hem med ny valpen för någon timme sedan och namnet blev Zico! :) Hemresan gick jätte bra han sov så fint i min famn hela vägen från umeå till skellefteå, kanon! Isa fick träffa Zico, hon viftade då på svansen men lite grinig är hon nog, men vi ska ta hand om henne så hon inte blir svartsjuk och ledsen, nejdå! Zico var pigg och det var för rulle, åt för fullt och sprang runt och var så nyfiken :):) Nu har han varvat ner och ligger i simons famn i soffan och kollar på os. Han är underbar :) Vi kommer få de så kul vi fyra nu! :)
Och ja självklart vet jag hur gammal en hund blir, isa är ca 14 år så. det här kommer bli super bra! det är något vi vill så därför gär vi detta. :) Här kommer lite bilder som vi hunnit fota första kvällen i nya hemmet! :)










förberdelser

Nu är alla förberedelser inför morgondagen så gott som klara! :)
När jag slutade praktiken för dagen for jag och Simon och köpte lite hundsaker: koppel, leksaker, bajspåsar, lite godis och en hundbädd! :) Känns riktigt bra ! Har fått lite trista kommentarer om vårat valpköp, hur bunden man är osv. vi vet mkt väl om det och vi har ju faktist isa så vi har ju inte haft större problem med det, och just denna tid i våra liv känner vi är bäst, vi har bäst tid och är mycket hemma simon pluggar hemmifrån och jag har många veckor hemmaplugg också! Så det kan inte komma en bättre tidpunkt än nu! :) Det ska bli så himla roligt och spännande med en liten valp, vi ska gå valpkurs till sommaren och hyra böcker från bibloteket. Vi går fullt ut för detta :)
Ikväll har vi tagit bort alla mattor, simon har snickrat och målat en platta till trappen så lillen inte går och slår ihjäl sig!:) Har gjort plats för valpens bädd både i köket och i sovrummet. Blir nog inte mycket till sömn ett par veckor framöver men det känns helt ok! :)
Jag har sovit på dagen och nu är det dags för sverige-tyskland roligt, roligt!

Lär skriva imorgon och lägga upp lite bilder om jag får tid över dvs :D



Isa är väldigt nyfiken på vad som väntas :) Hon tog faktist och snodde åt sig fotbollen direkt :)

LÄNGTAR TLL TORSDAG!!!!

ÅÅåååh så himla mycket :D Efter några dagars om och men, och suttit och räknat våran budget så tog vi beslutet, det blir en hundvalp!!!!!!!!! På torsdag far vi ner till Umeå och hämtar lille Ingemar som den heter, vi ska hitta på något eget när vi väl har den lillen :) Det är en Dansk/Svensk gårdshund .
Här har jag hittat en bild på hunden från Lillstintans kennel, http://www.lillstintans.se/ på hemsidan finns det mer bilder på deras valpblogg ! :)



Tillbaka till barndomen

Minns ni?!?!? Sommarlovsmorgon 97, Salve! :D Visste själv inte vad det var riktigt när Simon började prata om det, men han tyckte den var sååå bra så han beställte hem den! Och när jag började titta började jag komma ihåg :) Ååh den var ju så bra, medeltiden i Kalmar! Visst minns ni? :D Nu har vi iaf suttit och kollat på den hela tiden och minns tillbaka till barndomen lite grann!




Idag har jag jobbat på byske badhus, tiden gick fort så det var skönt. Var inte så himla kul att sitta inomhus när det var så fint väder ute. Efter jobbet for jag och handlade lite och sedan hem för att gå ut i det fina vädret med Isa! :) Simon åkt iväg vid elva imorse för att spela bortamatch i Umeå, matchen var kl fyra så sitter och väntar på att han ska ringa om hur det har gått! :) Och simon kommer väl inte hem förän jag måste hämta honom efter krogen inatt! Till mat rörde jag ihop en jätte god sallad, med tonfick och grillad fläskkare, mums! Sen har jag tagit det himla lugnt, haft på ansiktsmask, tagit en låång och varm dusch sen hoppat i myskläderna. Nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja så jag får äta mitt godis och dricka min pepsi :) Jess en riktig myskväll ska jag ha med mig själv och isa såklart! . Imorgon är det allahjärtansdag och jag har faktist köpt mig en liten hjärtetårta till mig och simon :) Och även en liten present till oss båda ! :) får se mer vad imorgon blir för dag.

Ååh ibland längtar man till Kiruna lite, som igår! Mina svärföräldrar har nämligen fått sin valp, Deco och dom har skickat massa bilder, man hade vekligen velat vara där nu! men dom har lovat att komma och hälsa på med valpen här snart :) Jag och Simon är sååå sugna på att skaffa valp, synd bara att det ska vara såå himlans dyrt, men roligt hade det varit och det är ju verkligen nu vi har tid också. Simon är lite less på att Isa inte vill busa så mycket nåmer så det hade passat bra med en liten buse åt simon :) Isa är ju trots allt 98 bast.
Här är en bild simons föräldrar har skickat på Deco :)


Träningsvärk! :)

Guud jag vad skönt med träningsvärk! Har verkligen gett mig in i ett träningsläger!
Tredje dagen idag på LIAn, 360 träningscenter. Trivs hur bra som helst. Innan så hade jag aldrig provat på de här med gruppträning och de har dem i massor på 360 så får vara med på allt jag vill ungefär! Igår var jag på Function, mycket bra och roligt (mycket blandat med kondition, styrka, mac ochså) och idag bled det spinning! gaah snacka att svettas. Jobbigt och skönt efteråt, men jag vet inte cykling inomhus inte så rolgit enligt mig, hellre springer man ute i naturen :) Imorgon blir det core iaf, det ser jag framemot och fixa till träningsvärken lite :)
Jag längtar till helgen, får helg efter kl 14.00 på lördag så det är ett tag kvar, hojhoj. Efter 360 på fredag, ska jag bege mig till byske på jobb och samma på lördag förmiddag, skönt med lite penki! Lördag em och kväll blir jag väldigt ensam, (förutom isa då). Simon har nämligen bortamatch och på kvällen blir det tydligen party för hans del. Ska krypa ner i soffan och kolla melodifestivalen iaf, någon snäll vän kanske har lust att komma och hälsa på i östanbäck då?? Joo komigen :)

Projektet går rätt bra, ska nämligen göra en studieresa med min klass till kiruna och jukkas, dem ser verkligen fram emot det :) Blir besök på icehotel, gruvan och lite föreläsningar om fritid :) roligt roligt !

Nu kom Simon hem från ett besök på ice i kåge, han var snäll och köpte mig en Lindt, raspberry dark, MUMS! Så vi ska slå på en film och jag ska äta choklad!:)

Hoppas alla har det bra borta i kiruna, jag saknar er!

  


sweet sunday !

Igår firade jag och Simon våran ettårs förlovningsdag :) Dagen var toppen ! När vi steg upp sket vi faktist i frukosten och gick direkt på lunch, och det blev tomatsoppa med fjärilsmakaroner, SÅ gott. Efter lunchen fick jag mig en halvtimmes massage av Simon !! :):) väldans skönt. Efter det tog jag med mig Isa och gick på en promenad i det härliga vår vädret ! solen strålade, underbart! Förstår mig inte på min fästman ibland som sitter inne och trycker med tvspelandet när vi har ett så vackert väder. Nä han är knepig ibland :) Efter ett våran lång prommis och lite skottande på gården gick vi in, kollade vänner och gjorde varm choklad till mig och Simon :) det var riktigt mysigt och gott, vänner är livet :) Jag tog och lyxade till det rejält och satte på mig en ansiktsmask (fick den av hilde i present!) :) Sedan var det bara att hoppa in i duschen och fixa i ordning sig. Jag och Simon hade nämligen bokat bord på en resturang inne i stan (kriti, en grekisk resturang), rätt dyr resturang men vi ville lyxa till och fira våran dag :) Det var sååå gott! Vi for sedan och köpte chips och cola for hem och kollade på melodifestivalen, rätt låtar gick vidare. fast både jag och simon tyckte så mycket om Anders Ekborg, jo det är sant! haha synd att det inte gick bättre för honom :)

Idag var det en lugn morgon, Simon laddade inför match och jag har diskat och plockat lite. Kl 14 hade simon match och jag tog med mig Isa (en fördel med uteis)! :) Underbart väder idag igen, stod nästan och svettades, var lite svårt för spelarna när dom hade en skinande sol i ögonen. Synd att simons lag förlorade, annars hade dom legat etta i serien. menmen är glad för min simon gjorde ett mål iaf! :)
Nu sitter jag och väntar på en annan del av kööping !:) wooho, tobbe !

Imorgon börjar min LIA på 360, ser vekligen framemot det!

Här kommer vinterhälsningar från Östanbäck!










Ny vecka

Efter att ha tillbringat helgen i kiruna är vi tillbaka hemma i Skellefteå, med massa ny snö och nu har vi hunden med oss också :)

Lite korfattat om helgen: Fredagen var det mycket att göra, mycket förberedelser innan lördagen och THE BIG party skulle vara, Jag, Hilde och Moa stod för hela festen. Temat var rock, och kan säga är MYCKET nöjd så här efteråt :) rocken roll var det verkligen och folk kom det :) Var HUR kul som helst, grymt med rockmusiken och alla hade klätt upp sig i snygga rockoufits! Sååå roligt . Hoppas alla andra också tyckte det :) Tack ni som kom jag hade skit kul!!!! :D

Idag upptäckte jag hur mycket läxor jag har gaah stress som tusan, var bara att borra ner huvudet i alla böcker och skriva så pennan glödde, gjorde bra ifrån mig men måste fortsätta i samma takt imorgon. vattenrening, hälsopedagogik, ledarskap och kommunikation, bok om anläggningar.. Yes har kommit en bit på vägen iaf.
Min lärare ringde nyss, jag och hon ska till skolan på torsdag på någon sorts mässa och presentera utbildningen, kommer bli nervös känner jag , men det går säkert bra!
Nästa vecka börjar min fritidspraktik, ska vara på ett gym här i skeå i tre veckor ska blli kul! Projektet går lite segt nu, men det är kul att jobba med :)

Imorgon hoppas jag att jag får med simon och simma, vill så gärna! tråkigt att gå själv : P
Sen har jag och simpe planerat lite framtidsplaner, wio alltdi lika roligt att komma på nya saker men det är hemligt så! Och det är knappast klart någonting men en idé iaf och det är kul! vore kul! we will see.

Sen fick jag veta något riktigt riktigt trist igår....


RSS 2.0