Rhodos nästa !

Sitter just nu på arlanda, i torsdags bokade vi impulsresa till rhodos, jag sanne och karlsen :) Ska bli helt underbart! arlanda under natten och imorgon 05.55 går flyget till grekland och rhodos :):) heeelt underbart! Vi har bokat värsta lyxhotellet också, två pooler och precis vid stranden, all inclusive, fitnesscenter, jacuzzi på hotellet, massage, tennis plan, volleyboll, jaa allt! fyfan vad vi ska ha det gött :) en vecka, sen åker jag till skeå i en vecka också, så två veckors semester, sitter fint :)
livet är härligt, kram :)

Zico och Deco har fått syskon!

Här sitter jag i min ensamhet och äter choklad, orkar som inte göra något, är sjukt trött!
Kikar lite tv såg slutet på f19 gothia cup finalen, kul att vinna något sådär stort! När jag bläddrade lite i tv kanalerna råkade jag fastna på viasat motor och såg att dom sände formel 1 träning i från Nürburgring, där var rock am ring var :) Det var lite kul att se, tänk där har man sprungit runt och sett en massa artister och åkt runt i banan med festivalbussen, guuud så roligt när jag tänker tillbaka.
Nu är det tv4 nyheterna som gäller och det handlar om bombdåd och skottlossning i Oslo, heeeelt sjukt. fyfan alltså :/ Flera döda. usch. helt sjukt, det händer i ett land så nära oss, och inte med det vår bästa hilde befinner sig i oslo just nu, och TUR var hon långt i från. usch vad hemskt.. vad händer med världen???

Nu över till något lite roligare, som ni vet är Zico och simons föräldrars hund Deco lika gamla på exakt samma dag, fast att zico kommer från en kennel i Umeå och Deco från Jukkas. Födda på exakt samma dag, det är häftigt ? :) Och för någon vecka sen fick vi veta att Zicos pappa och Decos mamma hade parat sig!! ÅH :) ganska kul :D Idag åkte vi och tittade på valparna (mest för att se hur dom ser ut, en blanding av zico och deco) Såå sööta bara 2 och 1/2 vecka gamla, små råttor! Vi ska åka tillbaka när dom har blivit lite större, nog är man sugen på en till allt, men vi har inte samma tid med en valp nu och i vår lilla lägenhet:/ Hoppas kanske simons föräldrar får för sig något ;) haha . Det finns nämligen en hane kvar. Ska lägga ut bilder när jag har fått dom av Åsa, nu har jag lånat från fjällbrisens hemsida: http://www.fjallbrisens.se/









ÅÅÅH! :) Och fina Ambra (decos mamma) är så himla fin!


Imorgon åker vi till Tärendö, ta det lugnt, fiska, bada, basta. ska bli skönt :)

Fotboll är sjukt kul!

ja jäklar lördagen blev en heel del fotboll, :) Vi åkte först till juniscupen och kolla hanna spela med sitt saittalag och simon med träsket, men saitta behövde folk och jag,moa och hilde ställde upp :) skit kul och det gick helt ok! Ett härligt lag och solen stekte på! Efter att spelat tre matcher så åkte vi vidare till Kaunis där vi skulle spela för parkka, vi kommer dit och tror att vårt lag består av massa tanter, men ikke, det var typ vi och tjejer från pajala i samma ålder, så blev mycket spel för alla och det var sjukt kul, dock hade vi ingen målis så vi fick turas om! Vi mötte grymma veteraner som syntes att många hade spelat i unga dar, men vi gjorde 5 mål och dom noll, eftersom vår supermålis hilde björkteg räddade en grym straff, som förövrigt kom med i NSD , haha så himla roligt! jafyfan, efter 7 år slog äntligen parkka kaunis!

Snodde några bilder från hilde :)





Jag vill spela match igen!!! NU!!

Efter jobbet idag kom mina kusiner frida och johanna, vi lagade tacos, kikade film, satt ansiktsmasker (provade med choklad vet inte vad jag tyckte, det luktar choklad på mig fortfarande, hhuhu) och frida fixade mina naglar, blev hel nöjd :) Är ju inte precis den som är den ni vet. men kul att ha fixade naglar så här i vardagen!






En awesome grej när jag satt på jobbet, vi får nämligen modetidningen Plaza dit, och bläddrade igenom den lite snabbt och helt plötsligt!!!!!!!!!!!!!!!




grattis alla!

grattis alla som har kommit in på utbildningar :) hade varit kul att söka in bara för att få det där svaret: du är antagen! :D gud vilken lycka!! är så glad för mina kompisar som lyckats :) :)
Och detta får mig utsöökt att tänka på när jag själv pluggade! Gud vad jag verkligen är GLAD att jag gjorde det!!

Park, Fritid och Badmästare.
Ca ett halvårsedan jag tog examen i Skellefteå, och jag är så himla nöjd och glad att jag läste denna utbildning! Jag rekommenderar den verkligen, så bred och bra grund att utgå från om man inte riktigt vet vad man vill bli! Allt från ledarskap, gyminströktör, stresshantering, simlärare, köra traktor till att köra ismaskin. Och mycket praktik, hur bra som helst :) Lärarna är verkligen dem bästa med hög kompentens! Åh jag blir så glad när jag tänker tillbaka till Skellefteå, på campus och en underbar klass! Vilka minnen alltså :) Och vår underbaraste lärare Anette som ställde upp på allt och för alla, hon gjorde verkligen det bästa för oss, och trodde på oss alla. Våra resor, Umeå, Härnösand, Göteborg, Happaranda och några som kom upp till Kiruna för att delta i mitt projektarbete. Och alla klassfester. Och alla roliga och intressanta lektioner. Ja vi hade verkligen många olika ämnen och jag kan bara komma på ETT som var mindre kul, vattenrening, men det gick klarade man så :) Och mina praktikplatser, är verkligen DÖÖ nöjd av mitt val av praktikplatser!! Badpraktik: Byske badhus och Kiruna badhus, Fritidsprakik: 360 gym i skeå och Skellefteå kraft arena, Parkpraktik: Kåge, Fördjupningspraktik: Hälsokaskaden i Kiruna.
Har lärt mig såå mycket på denna tid både kunskapsmässigt och om mig själv.

Alla utbildningar som ingick in park, fritid och badmästare:
- Badbevakare
- Simlärare
- Motorsågskurs
- Skadesökning, skadebehandling och helkroppsmassage
- Gyminstruktör
- Introduktionsutbildning på hjullastare/traktor
- Vattentränings intruktör
- Vattenrening
- Säkerhetskurs i röjsåg
- Projektarbete
- Stresshantering
- Ledarskap
- Hantering av grönytor
det var väl dom flesta som jag kommer på iaf! som sagt väldigt blandat och väldigt roligt :)
















midsommar och festival

Det var ju som ett tag sen sist, ja det har varit midsommar som var hur bra som helst i skeå :)
Sen festivalen också, som var också hur bra som helst :) Hade grymt kul.
Nu har jag varit sjuk ett bra tag, och det är så himla segt, usch vad less. Och det har ju varit grymt varmt utomhus och jag inne med feber. fyfasen. Ja vad tusan inte hade jag mycket att säga här! .
På lördag ska jag tydligen spela fotboll, haha hoff, kul ska det bli, men får se hur det går :b

Sen har jag köpt skilda världar, hahaa. så himla dåligt skådespeleri så det finns inte, men det går inte att slita sig, kommer verkligen ihåg hur bra man tyckte att den var förut! haha :)














Nu ska jag beställa hem lite kläder :)

RSS 2.0