Glad Påsk

Glad Påsk, imorgon drar jag till björkis över helgen, FINT! :)


Kiruna

Nu var det ett tag sen man skrev här, betyder att jag har haft fullt upp! Befinner mig sedan en vecka tillbaka i Kiruna, skulle egentligen har åkt hit i lördags men jag och Simon kom på att vi åker på måndagen och överraskar alla, Simon lyckades flytta sitt jobb på olles till senare! Det var riktigt roligt att överraska alla:D
Förra vckan gick åt att träffa alla, så kul att se alla igen :)
Fredag till Lördag for jag, hilde, lisa, sanne och zico till hildes stuga :) Det var riktigt myysigt. synd bara att inte vädret var det bästa :P Lördag var jag och zico i laxis och tog det lugnt!
Söndag spenderade jag på stan, Kristina har kommit från Linköping, jag tog och masserade henne och Åsa! Idag står faster på tur. Bra att tjäna lite extra slantar :)
Idag fyller farfar år, så vi ska till honom ikväll som ska bli riktigt roligt, farbror kommer från växjö och frida från sthlm, vet ej om någon mer kusin har kommit hit över påsk! detär så kul att träffa släkten efter ett stort uppehåll! :) imorgon fyller Sanne år och Onsdag Mira, betyder myyyycket tårta , kanske :) haha. Onsdag ska jag och frida fara ut med skotern hon har nämligen med sig en kompis från sthlm som ska få prova på skoterlivet :)
Torsdag far jag, simon, kristina, fredrik, jonas till björkisoh åker skidor, jag kommer stanna där med lisa och moa! ÅÅÅH så kul :D skidor!!!!!!
Alltså enriktigt bra vecka, och nästa vecka blir förhoppningsvis likaså!! :)

Har två hundar här i köket som ligger i varsin bädd med varsitt ben att tugga på, var tvungen att sära på dem så dom inte busar ihjäl sig :) Så kul med två söta valpar, känner att det kommer bli trist och jobbigt att sära på dom när vi måste åka.. men då ses dom till sommaren igen :)

underbara vår

Idag har varit en perfekt söndag, vaknade upp vid nio tog det riktigt lugnt med frukost. Utomhus lyste solen och det var +5 grader, tog en prommis med hundarna. Kunde inte få nog av solen så vi tog solstolar och grillen och satte oss på verandan och hade det döö mysigt :) Vi hade radion vid fönstret och lyssnade på ljudbok sagan om ringen,, såå bra! Vi hyrde den från bibloteket igår, så värt! Vi grillade korv och drack varm oboy, :):):):) Äntligen är våren här!!!!! Har även varit på gymmet, tvättat och sånt flitigt. Ska strax göra kvällsfika med mackor och milkshake :) Gottttttt

Imorgon fyller min underbara älskling år! Och kan säga att  det kommer bli en riktigt bra dag :)

Här kommer vårhälsningar från Östanbäck!




















Sista bilden på Zico när han tar ett bad, är han inte fööör söt ?? :D


varit en intensiv vecka

Nu är har man ledighet och en intesiv vecka har det varit. Var i skolan mån-ons har bl.a gjort ett gymintroduktions prov får se hur det gick! kändes ganska bra iaf. Tor-Fre var vi i medefors på norrlandskonferensen, min första konferens och jag hoppas det blir mer :) väldigt nöjd. Och gud vad vuxen man känner sig :)
Man kommer dit anmäler sig, får en påse med lite grejjer oh en namn bricka som man ska ha på sig. Och sen alla föreläsningar, är väldigt imopnerad vad duktiga dom var, pratades mycket om ledarskap oc hälsa mycket intressant! Och inte nog med det så var maten KANON! torsdag em efter föreläsningarna var det pool party med en drink sedan middag med tre rätters och huvudrätten va lamm och ett glas vin. Vid efterrätten var det uppträdande av nöjesfabriken, vuxna med funktionshinder som kör en show, denna gång var det schlager tema, dom var såå himla duktiga! Blev verkligen glad rakt in i hjärtat :):) Efter det var det livemusik och dans.
Fredag var det förelädningar fram till lunch. På eftermidagen for jag på stan och köpte present till Simon han fyller nämligen år på måndag! äär så nöjd med det jag köpte :) hoppas han också tycker det!

Har kännts väldigt trist anående mitt projektarbete folk hoppar av och var nära på att lägga ner allt, ucsh vad less. men nu är vi sju st och jag kör på ändå, det kommer bli jätte bra! längtar!

Om en vecka drar vi till Kiruna KUL :D Får se hur det går för Zico och vad roligt att visa upp han för alla!! :) Himlans vad killen har blivit stooor, så roligt :) Nu har vi köpt en badbalja till honom också, och jag tror han tycker det är lite mysigt att bada :):)

Har också kommit på vad jag vill bli när jag blir stor, är jätte sugen på att på en utbildning direkt jag är klar med denna, nämligen SPA utbildning :):) ÄR SÅ TAGGAD! :):) ELLER ja blir väll inte direkt efter ja är klar, tänkt mig att jobba lite på något bad beror på var i landet vi hamnar, simon ska ju söka utbildningar inom idrott i många städer i landet så det ska bli spännande att se var vi hamnar!

Ikväll ska vi grilla fast inte vädret blev som vi ville, men det blir ändå och vi har köpt MASSA godis :)
Tjao !


Mot en ny skolvecka

Ja då var det söndag kväll och jag har just kommit hem från ett härligt barbell pass, känns riktigt skönt.
Helgen har varit helt ok, blivit så gott som frisk efter några sjukdagar usch usch. Jobbade några timmar igår, sen var det melodifestivalen som gällde, och jag blev så arg, så arg. Det SKULLE ju vara Salem som skulle vinna allt, han var ju helt klart bäst och det största pluset att björn kom in på ett hörn :D Gud vad jag blev glad :):) Men sedan riktigt arg, hoff jämt dessa besvikelser.. ÄR less på besvikelser. När ska man få bli så där riktigt glad och nöjd över sverige?? Nu pratar jag även hockey os, vi skulle ju ta hem guldet i år!! GUD vilken besvikelse och aldirg får man bli glad för att rätt låt vinner i melodifestivalen.... jämt jämt besviken..

Idag har iaf familjen varit ute på gården i den fina solen, jag och simon har skottat fram hela verandan så man får hoppas på sol nästa helg så kanske det blir en grillning :):)

Nästa vecka är en skolvecka, lite olika lektioner. har tex sista lektionen i massage innan prov, sista lektionen i grymintroduktion spännande. Torsdag och Fredag är lite speciell, Norrlandskonferensen för basmästare, ska bli riktigt roligt och intressant!

Ha de bra !

Råkade fota allt i svartvitt, såg det först när jag kom in. .










En dag när mina killar var riktigt trötta : )



Påskerbjudande!



Nu har jag ett påskerbjudande till mina släkt och vänner, en fattig student som jag ska försöka mig på att tjäna lite extra slantar! :D


Ni som känner er stel i kroppen:
Helkroppsmassage 100 kr
Om ni bara vill ha massage på ett ställe (ex, rygg & nacke eller ben) 80 kr.

Hör av er till mig så bokar vi in en tid! Kommer inte ta hur många som helst så först till kvarn! :)

             

 




 


Ny design

Äntligen har jag också fattat hur man gör om bloggen, lite roligt med nytt !
Helgen gick fort, redan söndag kväll, tur som jag har är jag leedig hela veckan förutom lördag då blir det jobb! Igår lördag, jobbade jag först på fm, sedan hem och skotta lite på gården, sen var det bak time! Mamma visade nämligen mig hur man bakar frallor, första gången i mitt liv jag bakar matbröd, blev riktigt nöjd :) Gott var det, man borde egentligen baka hela tiden det är så ruskigt gott med nybakt bröd!
Sen var det dags för massage, gav ben massage åt mamma, bra att jag får öva vi har prov snart så bara öva öva öva, simon han får pinas i veckan!! höhö.
Efter massagen var det dags för veckans ansiktsmask.. tycker det är såå skönt efteråt, har som börja göra det som en vana att en gång i veckan oftast lördagar att pyssla om sig själv :) det mår man bra av!

På kvällen kom Simon hem från Luleå och vi åt kallops, kollade melodifestivalen, drack lite vin, spelade alfapet och rockband!
Idag har Simon haft sin sista match för i år, och skönt dom vann!!

Zico har sovit väldigt mycket ihelg! Fast då har vi varit ute på lite längre promenader så det är väl de :) Idag har det varit 0 gradigt riktigt sköönt! Imorgon ska vi till vetrenären med Zico och det ska bli riktigt spännande :) ser framemot och se hur det går :) Han fick följa med i bilen när jag hämtade simon från matchen idag, det gick bra bara han har något att leka med är han inte så brydd! :P

Fick ett samtal inatt från en kär vän, de tog direkt i hjärtat.. jag saknar dig med så mycket!!!


Nu ska vi kika nån bra film och göra natchos i ugnen, godaste som finns.


Mitt bakverk, första gången jag lyckas kan jag tala om!

 


Zico när han sover, så charmig ! :)




Zico ute på promenad :)





joobbbb

Sitter på jobbet och här är det dött! En liten familj som är och plaskar.
Mamma är och hälsar på oss, kom i onsdags och åker på söndag! Igår hade jag och mamma en riktigt härlig dag, for in till stan vid 10, strosade omkring, hämtade ut mina linser och fyllde på mitt gymkort. Vi åt lunch på wok'n roll, thai mat MUMS! Sedan for vi till edda hallen och badade, eller ja vi var på relaxen, bubblade, bastade och myste på! :) döö skönt! Man är som ny männsika efteråt.
När vi kom hem åt vi lax och pressad potatis, döö gott! Simon for på träning och jag och mamma kollade en jätte bra film, precious. jobbig men bra film, väldigt hemskt. handlar om en tjej som är överviktig, bor hos sin mamma som är jätte elak mot henne (det är hon som tvingar i henne maten) kallar henne för fatass, bitch osv. Tjejen blir våldtagen av hennes pappa som hon även får barn med. Tjejen är 17 år och går forfarande i skolan, hon får inte sköta hennes eget barn som även är invalid. Hon blir relegerad från skolan och börjar i en speciell klass.. Måste ses!


 

Imorgon ska jag jobba igen från 10-14, sen hem och ha lite massage och ansiktsmask med mamma, på kvällen är det ju melodifestivalen, andra chansen för mig väldigt oviktigt. längtar till finalen så jag får rösta fram keep on walking!!!!!!!! :) Simon åkte idag till luleå och hälsa på robert, mamma är hundvakt, hoppas de går bra :) ÅÅ juste äntligen är solen här!! snacka om vårkänslor!! :) värme = längre prommis med hundarna. Zico har blivit duktig att gå på promenad fast baraom Isa är med, annars är han en liten tönt som börjar tjuta :) haha. ååh han är så söt! Nu ska jag göra nått så tiden går fortare..


ledighet

Guud vad skönt det är att vara ledig, idag har jag gjort ingenting! Man blir så himla lat när man är ledig orkar som inte göra någonting. Borde egentligen plugga men nää kanske senare eller imorgon :) Klev upp vid elva idag, ante och jimmie hade åkt tidigare så jag och simon åt en riktigt god frukost och såg en bra film! The ugly truth helt okej bra! Lite tog jag och la mig i sängen och läste lite ur jag saknar dig, jag saknar dig. och det slutade med att jag somnade.. huh när jag vaknade var det dags för middag. Nu har simon åkt på träning, sitter här med en busig zico bredvid mig, hoppas det börjar nått bra på tv !!!

Zicos liv ser ungefär ut så här, vakna ut kissa, lite morgonmys i soffan, äta, sova, kissa, bajsa, buuusa, sova, kissa, bajsa, äta, buusa och sen natten. :) Jag och simon har klippt klorna första gången ihelg, det tyckte han var mindre roligt. Vi har även lämna honom hemma för första gången, ett litet tag bara. Det gick bra, han hade lyckats smita upp till isa under tiden men annars var huset som vi lämnade det :)

Helgen var annars helt ok, ante och jimmie har varit här och killarna har mest suttit framför xboxen!
Helgens höjdpunkter var melodifestivalen, hockefinalen och gårdagens middag :) Tjejerna hade varit och spelat i sollefteå och stannade och åt här i skeå och pappa förstås, så jag käkade med dom :) riktigt roligt att träffas, trots att det bara var en kort stund!

På onsdag kommer mamma, kul :) Får se vad vi hittar på!


RSS 2.0