Påsk

Är hemma och ska packa nu, imorn drar jag och min kära söderut :)
Ha det så bra allihopa och GLAD PÅSK! :)


impuls, sautos och skatt.

hejhejhej, sitter hemma och är heelt propp mätt. och är på himla på BRA humör måste jag säga, fick just veta vad jag fick tillbaka på skatten :) wow :)

Helgen var planerad att sticka till laukko, men hade ej någon bil och var så jäkla seg i fredags. men ska dra dit till påsk, helt klart :) Iaf så på fredagen satt jag och simon och kollade film till ca nio, han skulle och jobba tio så hanna och erica kom och hämtade upp mig halv tio, var grymt seg och jag tänkte att det blir bara hem och träffa sängen.  Men icke, av någon konstig anledning kom vi fram till att det är ju feest?. haha bara att sticka hem byta om snabbt som tusan, sen vare ju dem sega tvillingarna som tog tid på sig, så for till moar och var hos henne vid 11 halv 12 :b men kul vare : )

Lördagen var lite seg, men jag mådde prima grymt skönt! :) var och kollade kalottkampen sen for jag och sara och handlade, för vi skulle sticka till sautos lite senare. Var i sautos vid åtta, så vi åt och myste på . senare kom några av saras klasskompisar, var trevligt. men trevlig som jag var så somnade jag mitt i allt :b Söndag var det fint väder var ute lite i solen : ) Fick något ryck  när jagkom hem och tog mig och pallrade ut och hämtade lite påskris och satte fjädrar i, :) var evighetersen! när man mycket liten skulle jag tippa på. På kvällen var det tårta hos mira :):) Gott och blev prat om sommaren :) grymt det ska bli! :)

På fredag drar jag och simon till linköping, ska bli jätte kul!!! skönt att få resa bort lite grann och så ska jag försöka hitta en balklänning :)

Ikväll ska lisa komma förbi :) tjo !

RSS 2.0