två år med kärlek

Guud vad skönt, klev upp halv åtta och gick ut med hundarna sen har jag legat och halvsovit i sängen till 12! det behövdes :) Och man behövde inte heller ha nå ånggest för det är världens tråkigaste väder ute!!
det här måste ju bara vara den värsta sommaren ever i Kiruna! uuscha!
Och just därför rullar vi ner med bilen till skeeå, jag hannae, sanne och simpe. För att hoppas på lite sol och bad!
På fredag bär det av till piteå och pdol!!! ska bli gryyymt. Troligtvis förfest på fredag hos en klasskompis, oskar linnros och heeelt troligt lasse w!!! :) Resten av tjejerna kommer på fredag kväll! Vi ska bo i Saras stuga, pooola, basta och dricka gott :) det ska bli såå kuuuul!

Igår firade jag och simon två år med middag på ripan, super gott!
Jag älskar dig Simon över allt annat




Fotograf: Robert Jonasson

äntligen hittade man sommaren

Blev less på vädret i Kiruna så blev lite spontant att jag åkte ner till Skellefteå, jag och Zico satte oss i bilen på torsdags morgon. första gången jag körde själv så långt! Gick jätte bra. När jag kom fram var det bara på med bikini och satt i solen några timmar, resultatet blev bränna ! :) Igår var det lite mulet så jag kristina och åsa for på stan, blev lite shopping fast jag är döö fattig, en kjol och ett linne jäkla dyrt, 80 hela spänn!! haha rea är bra :) Fick även två par öronhängen av åsa och kristina, tack för det :) (också jätte dyrt). hehe
Idag blev det härligt väder, jag och kristina och jonas började dagen med ett dopp i halvet! sedan har jag legat i solen med zico och deco, är nämligen hundvakt idag för dem andra är på kalas!
Redan imorgon åker jag hem, hoppas jag tar med mig vädret till kiruna, har varit så skönt med lite solsemester men trist bara att inte simon följde med.
Nu ska jag börja skala räkor och frossa i mig till en bra film eller nått och mysa med hundarna :)
Nästa vecka har jag em och sedan ledigvecka igen, skönt! längtar :) ska nämligen åka till piteå och bla kika lasse w på pdol !! Bo i Saras stuga, bada pool, dricka öl och hoppas på bra väder :)

Simon är den bästa jag vet

Skottland

Herregud klockan är halv sju och jag har varit vaken en timme redan?? Vad händer? Jag jobbade ju för tusan natt förra veckan och vänder tillbaka på dygnet så här lätt?? har aldrig någonsin hänt. mycket märkligt. Kollade nyss systrar i jeans 2, den är bra och mycket bättre än ettan :)
Zico ligger här bredvid och sover så sött, undra vad jag ska hitta på? äta frukost och åka på gymmet kanske? vore döö skönt, tror faktist det blir så :) hojja man har ju blivit galen. idag ska jag iaf tvätta och gå på biio, ska bli såå roligt att kolla eclipse, som man har väntat!!
Imorgon ska jag ner till laxis på dagen och hjälpa pappa med häcken, plugga och hoppas på bra väder! På kvällen ska vi fira Hanna och Erica som fyllde år i lördags :) Och men tanke på Hanna och Erica så ska jag hänga med dom till Skottland till hösten!!!!! mest troligen iaf, som det ser ut nu :) Om det inte blir allt för dyrt och så! men det vore gryyymt. Har suttit de senaste dagarna och drömt mig bort och googlat det mesta om Skottland, :)














Falla fritt .

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt

såå less

så spy less på inte ha någon telefon, idag fick jag tillslut mitt lösenord på posten till telia hemsida, men inte fan räcker det måste även ha en till kod som jag måste beställa med posten som tar flera jävla dagar........
fel att bara skicka båda koderna direkt till mig!!!!!..
sen äre trist att mina vänner glömmer bort att jag inte har någon telefon . sen verkar det inte vara någon som vill hänga med mig och vandra. hoff vad ska man göra på sin ledigvecka??? vill inte bara vara..

nu jobb..

RSS 2.0