examen och en vecka på cape east

Tiden går fort, 1 och 1/2 år park fritid och badmästare, herregud det gick fort. Och så mycket roligt man varit med om och lärt känna underbara människor. Kommer kännas så konstigt att inte längre träffas i Skellefteå nå mer. Vissa kommer man kanske aldrig träffa mer men vissa kommer man hålla kontakten med så det känns ju bra :) Har inte ångrat en sekund att jag sökte in till den utbildningen. Jag har vuxit som människa och lärt mig mycket. Har även fått reda på vad jag vill, åt vilken jag vill att framtiden skall gå. Jag är nöjd med det jag har gjort,.
I torsdags hade vi examen, träffades först i klassrummet och pratade om allt och höll tal, några tårar kom och det var riktigt jobbigt vissa stunder. Vi avslutade dagen på Skellefteå kraft arena och åt en super god tre rätters! Vi fick våra betyg. Jag kan som inte förstå att det är över, men det känns skänt inge mer skolarbete att tänka på :)

På fredag tog jag bussen till Haparanda. Jag, Simon och Peter hade nämligen fått i julklapp en helg i Haparanda på Cape East  ett hotell med spa och julbord. Kunde inte ha firat min examen på ett bätte sätt! :) På fredagen åkte jag och hälsade på simons morbror, eftersom dom andra kom först på lördagen. Jag blev bjuden på jätte god mat. Vid halv tio åkte jag till hotellet, gick en sväng till spa t, det var helt underbart fint. På mitt hotell rum hade Mamma och Pappa gett mig min examens present, en flaska champanj, choklad och massa frukt :) Gud vad jag kände mig lyxig! På morgonen åt jag dunderfrukost och invändate simon, peter , mamma och pappa, dom dök upp vid elva. Då for vi direkt på ikeå och shoppade lite grann och det blev lite andra affärer :) Sedan for vi och hoppade i badkläderna och badrocken och var på spa hela eftermiddagen, guuuuuuuuuuuuuud så härligt! Rekomenderar verkligen det till alla!!
På kvällen åt vi julbord som var såå gott och jäklar vad mätt man blev, efter det vare efterrätt och pianobar, hur mysigt som helst. Dagen avslutades med Irish coffee :)
Söndagen började även där med en dunderfrukost och sedan var till slut shoppingen som gällde.
Jag är så himla nöjd med helgen, helt underbart! Vill bara tillbaka hela tiden.
Jag fick även en examens present av Simon, en jätte fin klocka, tack tack älskling.


Mitt och Simons hotellrum




Min present av Mamma och Pappa






I Bastuhinken uppe i vänster fanns en manual hur man kan göra i spa avdelningen, det var allt från fotbad med salt, till ansikts mask i ångbastun och massa annat :)





Simon och Pappa i Piano baren





Receptionen





Utomhusbassäng





Jag och mamma steg upp tidigt på söndag morgonen och passade på att bada och basta





Världens största bastu





Jag njuter av morgonen i bubbelpoolen






Dunderdusch och isvak båda 4 grader.


RSS 2.0