Flytta!

Nu är det flytt som gäller, känns riktigt roligt :) Tänk alltså från 49kvm till 69 kvm, den är ju inte jätte stor med snacka skillnad från den vi har nu. Det blev ett år på Kengisgatan och vad jag har trivts :) Känns ju på ett sätt tråkigt, fina minnen härifrån och det är ju faktist min allra första lägenhet, då äre ju något speciellt.
september 2010 - december 2011 :)











Jag tror Zico kommer att sakna sitt favorit ställe <3



Har packat, packat och packat men ännu inte klar. GUD vad saker man har! minst 15 kartonger är fyllda, och imorgon kommer Åsa med fem till, förhoppningsvis räcker det.
Känns konstigt när det är så tomt i lägenheten, och trist att man inte kan julpynta :/ Lyssnade iaf på julmusik när jag packade idag, så lite känsla fick man.
Mycket jobb framför oss med lägenheten, vi ska nämligen tapetsera om alla rum, vill bara börja nuu. så man blir klar till jul :) Har planerat lite tapeter, kommer nog bli gryymt :) KUL!
Det vi gillade med lägenhet är att det var en stoor balkong, och ett badkar i toan, ååh vad mys och ta ett bad om kvällarna. Vardagsrummet var stort, perfekt för våran enorma soffa vi ska köpa ;) Imorgon ska simpe gå och beställa den! :) Tur att man får skatten i december, kunde som inte tajma bättre :)

Bye.







Vilken besvikelse!!!

fan alltså, vilken besvikelse Rihanna blev.. när hon ställde in i Malmö kände man att ok, vi kommer kanske inte att få se henne, aja liksom. Hon spelar på tisdagen och är tydligen riktigt grym! Förhoppningarna steg!! men man ville inte hoppas för mycket, onsdag kom, inget om att hon är sjuk, kanon! Vi tar oss till globen kring halv åtta, folk sitter spänt och väntar, musik är igång, folk minglar, taggar. Någongång efter åtta kommer någon ut på scenen och berättar att rihanna ställer in, folk tror att det är ett skämt så han måste upprepa och säger att detta är inget skämt. . fy och helvete vilken besvikelse.. USCH USCH. man var så peppad! okej, om man hade fått veta under dagen och kunna planera annat, men att alla sitter där och väntar på att hon ska börja. FYFAAAAN. så less. så arg. så besviken.
........................................ jag ville verkligen.


Laddade med rihanna tshirt t.o.m





Jaja, resan blev ändå bra :) Hälsade på hos Hanna och Johan i V-haninge, mysig liten lägenhet dom hade, blev bjuden på kanon lunch också :) Och sedan for vi på hard rock och käkade middag, firade Hanna 21 år!
Sedan var det ju globen osv..


Snygga Hanna i hennes lägenhet ;)












Våran sjukt designade hotellrum. hahaha, hoff alltså. allt var inglasat! var tvungen att skicka ut johan och hanna ur hotellrummet när vi skulle duscha, man såg ju rakt in!!! och det fanns ju ett draperi men vafan hjälpte det när det var genomskinligt?! man var inte sugen på att sitta och bajsa i den toaletten vill jag lova :P


Torsdagen tog vi tåget till Linköping och Kristina och Fredrik, där vi stannade till söndag :) Shoppade, åt god mat, kollade film i deras hemma bio :) For en sväng till Norrköping, ännu mer shopping. och jag skulle gå på stylebytyra men det var tyvärr stängt. . Men en mycket trevlig helg! Som avslutade i sthlm med bl.a lunch med ett helt gäng blev vi och fick träffa Hilde en snabbis :) Innan flyget for vi och hälsade på Fredriks syster och hennes 6 månaders tvillingar :)






 

 


Kom igen Rihanna!!!!

ÅÅH det är inte sant!! Igår skulle Rihanna ha konsert i Malmö men ställde in pga sjukdom!!!! Ikväll och imorgon kväll ska hon vara i Sthlm, och imorgon ska jag och simpe se henne, så Rihanna ta och bli frisk nu va!!!!!
Håller alla tummarna, hoppas många därute också gör det!! ååh. kom igen.





Imorgon flyger vi till stockholm med morgonflyget, och på förmiddagen står lunch på schemat med H.midfjäll och hennes nya ;) H.elenuis och kanske johan hänger på där. Efter det åker vi nog och kollar H.elenius lya, kul och se hur hon bor :) Middag är planerat på hard rock, bli kanon. Och FÖRHOPPNINGSVIS sticker jag och Simon vid halv sju till globen för att kolla Rihanna, såå jag har längtat! Snälla bli frisk.
Efter Rihanna blir det hotellet, ska bli helt underbart att bo på hotell gud vad jag gillar det :) och frukosten mums!
Torsdag fm tar vi tåget till Linköping för att tillbringa helgen hos Kristina och Fredrik, och där är schemat nästan fullt :) Vi ska kolla hokcey, gå på bio, stan och umgås i massor. gud så kul det ska bli :) Söndagen är oklar, men ska försöka träffa Hilde I Stockholm och kanske hälsa på några släktingar till Unga. Vi får se helt enkelt :)
Skönt att få åka bort lite iaf!

Om en timme börjar jag jobba ska strax ut med gossen. Har just kommit från frissan, är grymt nöjd igen :)


Nästa gång jag bloggar, hoppas jag att jag har grymma bilder från Rihanna :)

Hejs.

RSS 2.0