Göteborg!

Halv två rullar tåget, imorgon 11.00 är jag framme i gbg! Ska dit med klassen på en stor bad och idrottsmässa, ska bli riktigt kul ! :) Jobbigt bara men den långa tågresan, men resten av klassen hoppas på efter vägen, så åker ju inte själv iaf! Ska försöka hinna köpa lite julklappar och hälsa på Johanna!
Längesen man var i Göteborg, var tyyp 4 år sedan, shit ja resan till Lysekil!!! hahavilka minnen alltså:D

Kommer hem på lördag och då blir det party! Temat är white och blir sista helgen med Hilde som drar till norge och några andra som sticker på semester till varmare länder! (inte avis alls va)
Aja, har iaf USA att se framemot i April!!! :D

saknar skellefteå

Guud ja, Skellefteå är en kanon stad på alla sätt, har verkligen allt man behöver i en stad och jag saknar det verkligen! Man kunde som shoppa när man ville, alla affärer som man behöver finns, man kan gå på bio när man vill och sf:s popcorn är dem bästa, hade mitt gym som jag trivdes att träna på, handbollen tränade två gånger i veckan som passade mig alldeles utmärkt (så hann man leva också!) , tränaren ringde mig föresten förra veckan och undrade var jag höll hus, dom vill tydligen ha mig där:) ååh. Vad mer, jo östanbäck, bo i hus! guud vad skönt, det är STOR skillnad, även om jag trivs här på kengis men vill ha hus! Skönt att östanbäck finns kvar iaf :) Bada på edda, äta på vår favorit resturang (grekisk mat), hyra film och massa godis på hemmakväll.. ja kan fortsätta hur länge som helst, helt klart saknar jag skellefteå. Men vem vet, en dag kanske man flyttar tillbaka? :)

Men visst är Kiruna också underbart, vänner och familjen finns ju här! och SNÖN! någon dag här måste det ju bli skoterpremiär,!!! :):)

Snart ska jag kila iväg på synkontroll, guud vad jag hatar det..
Sen blire pluggaplugga och ikväll HARRY.P ! :D ja vad man har väntat.











Härnösand, sundsvall och hanna elenuis 20 !

Förra veckan var det skolvecka och jag åkte på söndagen först tåg till luleå och sen buss i sju jäkla timmar till härnösand, usch vilken hemsk resa, kan inte läsa för då blir jag åksjuk, och teven var man tvungen att ha hörlurar för att höra filmen som var, sen värkte ryggen... usch usch säger jag verkligen, vilken lättnad det var att komma fram. Vi bodde på ett vandrarhem mitt i härnösand. Men lektionerna hade vi i Nordvik på ett naturbruksgymnasie, där vi fick lära oss lägga marksten i olika former, murar, trappor och dammar. Det var väldigt lärorikt. Där på området fanns även massa djur som vi sprang och spanade på under rasterna :) Allt från kossor, ormar, fåglar, spindlar och det bästa var ju ändå mini grisarna Oskar och Matilda :D döö härliga, kunde göra allt som man lär en hund ungefär :)

På onsdag eftermiddag åkte vi till Sundsvall och fick bo på hotell!! det var kanon :) På kvällen drog vi på casino och jag spelade bort hela 40 kr!!!? Haha, men det var kul om jag hade stadigare ekonomi hade jag testat lite mera :) Många från klassen om vann hyffsade pengar iaf! Kul att bara se hur det går till också :) På torsdag var vi på det nya äventyrsbadet himlabadet i sundsvall, det var jätte stort och bra, fick bada lite i relaxen som var det bästa på hela resan, dö mysigt :) Sen var vi på studiebesök på GIFs fotbollsarena, det var också intressant!
Sedan var det dags för hemresa, och för att få den enklaste resan hem följde jag med Sara till Sollefteå och hälsade på henne :) På natten tog jag tåget hem, heela vägen så det var riktigt skönt, slapp jag bussfan.

I lördags fyllde min underbara vän Hanna 20 bast! och vi firade självklar henne :D Hade hur trevligt och roligt som helst :) Tack tjejer!!!!! Men nu blire inte utgång på länge, pengarna finns inteför det!


Har själv varit ruskigt dålig på att fota, har snott lite bilder :)
















RSS 2.0