guud vilken rutten lördag-söndag...

Usch, igår fick jag mig en rejäl magsjuka, fyfan och svettades som en gris.. har sovit i flera timmar och inte fått i mig nått nästan.. idag var det lite bättre, men känner att jag inte orkar göra mycket, febern sitter nog i fortfarande. ååh vad arg jag är, hade så mycket att göra denna helg, köra lite med nyskotern, göra klart mitt vattengympapass och JUULPYNTA, gaah. alla pratar om julstämningen.. men inte för mig här i sjuksängen, guud så trist !! Och dessutom har min simon varit borta över helgen, fast det kankse var brab så jag inte smittar honom.
Tur har jag haft först svärmor och sen mamma om har tagit hand om mig :)
Nu vill jag bli frisk!!!!!!

Lasse.w m.m.!!!

Igår satte jag mig på tåget ner till luleå, det är faktist riktigt skönt att åka tåg. Sov mestadels. I luleå mötte jag uppe Simon!:) Vi var och fikade och sökte julklappar på stan. Senare kom tjejerna också dit, Lisa, Hannae, Moar, Sandra och Mira :) Kl sju var insläppet till coop arena och Lasse! Han var riktigt bra, och det var så kuul :) Medans jag var och kolla lasse med tjejerna var simon på bio och hälsade på släkt. Kl 23.00 bar det uppåt till Kiruna för mig och Simpe, ingen rolig resa med snöstorm!! usch, vid halvfyra kunde vi äntligen krypa ner under täcket hos svärföräldrarna! SKÖNT! Tjejerna stannade kvar i luleå för att kolla luleå-färjestad!! :)
Idag har jag jobbat em slutat åtta! har kommit på nu varför jag trivs så bra på badhus, jag fryser så lätt och därför gillar jag värme och där inne är det varmt och skönt :)
Snart är det helg och det är rätt mycket som ska göras!!
OCH nu till en mycket rolig överraskning! Sitter hemma i laxis och hör pappa kommer hem från besök hos peter med skotern. Den låter inte som vanlig. Jajjamen pappsen har köpt sig en ny!! :) kuuuuul :) började bli riktigt seeg på förra skotern! Men förvånad att det blev en lynx, men är nog skit bra! 550 -09! Så på lördag blir det premiär ska dra med simpe och fara ut!!! GUD VAD ROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen skoter igen, MUMS!

Spakväll!

Då var första veckan på praktiken avklarad, två kvar bara skönt! Håller på att fixa med fritids praktiken och hoppas det blir gränsen hade varit kul! Två veckor praktik har jag redan klar, ska vara på Skellefteå kraft arena på sen våren och då hoppas jag som fan att Skellefteå går till slut spel, hade varit grymt! :)

Igår efter jobbet for jag till mamma och åt ,for till laxis fixade och trixade och sedan bar det upp det staden till Erica. Umgicks med tjejerna åt kladdkaka och snackade i massor!! Hade skitans roligt verkligen :) Mycke skratt! Sånt gillar vi :)
Idag vaknade jag av att telefonen for i golvet och vidare under sängen?!?!?! Ohno, rummet som jag sover i är nämligen litet och sängen väldigt stor och bred. Finns ingen möjlighet att komma in under på sidorna.. försökte dra upp madrassen och komma under den vägen, men så gammal säng och madrassen vägde ton!!! hojhoj, what to do.. grymt irriterande, vara nära att ringa peter för hjälp. men efter lite frukost och nya tag fick jag till slut fram det efter att dragit sängen fram och tillbaka lyckades jag lirka fram den med en sop.. hoho vilken morgon.
Efter det for jag iaf till konsum och shoppade lite, var skit mysigt väder ute (har snöat hela natten). Efter de for jag och hälsade på min bror , han håller på att bygga ut så kikade lite där och drack kaffe och sånt trevligt :)
Nu är jag hemma och skottat på gården lite, och börja fixa städa och göra lite fräscht här. Har nämligen bjudit hit mina kära vänner på en spakväll! Blir bastumys med goda dofter, ska ge dem massage, och bli ansiktsmasker och sånt grejjs:) Alla tar med sig nått gott så har vi knytkalas. Ska Fixa ljus överallt och göra det skit mysigt :) Blir nog kanon bra och skit mysigt! Snacka massa skit och kanske se en mysig film! wiiho, ska fortsätta med fixandet nu!

Längtar till onsdag, då bär det av till luleå på lasse och jag får äntligen träffa min Simon! Helt sjukt vad jag saknar honom efter så kort tid... snygging <3 





Kiruna

Yes, då befinner man sig i Kiruna och Laxforsen igen då! Tiden går fort, blir här i tre veckor, sedan åker hem till skeå för en snabbsväng, en vecka. sen till Kiruna igen för att fira julen! Åååh vad mysigt med jul, jag och simon är fulltuppe i komma på julklappar, och många ideër är faktist klara :) Hoppas det blir som jag vill, alltså att vi firar jul i laxis släkten kommer och simons familj, kan bli en 15 st! :) MYS! :)

Underbart att träffa mina underbara vänner igen!!!!! :)
Om en vecka Lasse W! :D wihooo. måste boka tåg! :S



Det vart inge långt inlägg..

bloggtime

Nu ska jag ta mig tid att skriva några rader. Förra helgen var svärförädrarna och Jonas här, mycket trevligt! Simon hade seripremiär, vi grillade, drack vin och sånt :) Veckan efter hade kunde jag ej träna handboll hade em på praktiken dom dagarna, så längtar till onsdag!! :) Ihelgas var Robert här, vi åt gott, kollade hockey, spelade spel, kort och drack ett glas! kulkul:)

Nu har jag bara en vecka kvar på min praktik i Byske, känns lite trist faktist, har börjat trivas väldigt bra faktist :) Men det ska bli kul att komma till Kiruna också :) .
Ihelg kommer Moa och Ante! :D kul! På lördag ska vi till umeå och kolla TAKIDA :D ÅHH va kul, och deras nya skiva!! :D:DD:D På söndag åker jag upp till kiruna med Moa och Ante, Simon blir kvar här i 1 1/2 vecka till.
Ska bli så himla kul o träffa alla mina vänner igen !!!!! Min familj, Bull åh vad jag saknar Bull!

Annars trivs jag som tusan här i Skellefteå:):)




Det är när man leeer på väg hem från jobbet och känner gud vilken bra dag. SÅ roligt att se hur barn går frammåt av det man gör för dem, :) Klart som fan att man kan jobba med någonting som är roligt, inte att varje arbetsdag är en pina. Och jag har verkligen valt rätt, guud så skönt att känna det. Jag har gått rätt väg i mitt liv, på alla sätt och vis :) Så känns det nu! Det går bra nu,.

hm......

ÅÅHH! blir så ledsen när jag har planerat en sak så länge, så blir det inte av pga av en skit sak...........

Skriver mera när jag är på humör.

Snön är här iaf.

RSS 2.0