Alltså HAHAHA

Att man ha lyckats, jag förstår inte. Hade lite tråkigt så google på mig själv, hahah.
Jomen media är ju efter mig, börja byggprogrammet, jobba på lk två sommrar, mitt liv är kanske intressant!? hahaha, så jäkla roligt, speciellt artikeln om mig och camilla!















Jag har dom bästa vännerna i världen!!

Lyckats hitta några mindre fina och fina, gamla och nya bilder :) Haha, men bilderna säger sitt och väcker fina minnen och jag blir såå glad :D



























Ni är dom bästa !

Grattis Moa!! :)




GRATTIS MOA 21 år, fyvad gamla vi är :O Hoppas du har en kanon dag och trist att jag inte hinner komma på fika!!! Massa kramar till dig :)

Grattis min vän :)




Haha hittade mig en gammal bild,. bara för att du har blivit såå gammal ;)
Jag hoppas du har en kanon dag där ute i världen, hade verkligen vela fira dagen med dig, men det får det bli när ni kommer hem :D Grattis på födelsedagen !!!! :)

Allting kommer lösas och bli bättre igen

WOOOOHOO vad glad jag är:D

Haft såån ångest av att vara arbetslös, varit galet rastlös och enormt orolig hur ekonomin skulle gå ihop till usa resan och allt ! Men idag ringde min chef från lk, imorgon börjar jag, kanonkanon :)





detvarbaradet :)


födelsedag

Då fyllde man 21 år, herregud vad gammal?! Bjöd familj och släkt på fika, och eftersom vi har vår lilla 2:a så skrev jag till alla att kom mellan 17-20, så det inte skulle bli så trångt. Men så självklart kommer alla samtidigt! trångt blev det med trevligt :)

Igår for jag, erica, hanna och jesper och körde lite skoter, underbart väder och härligt före :) grymt!! Hahaa, en liten missuppfattning och erica gasade iväg, det var rätt kul :D
På eftermiddagen bastade vi och jag hade lite bastusittningar för tjejerna, har haft bastuutbildning i skolan så jag passade på att öva lite :) Bastu, eteriskolja, frukt, honung och facemask bl.a. Det måste vi göra om :)
Efter bastun åt vi middag och mina kära föräldrar hade lagat såå god mat, souvas med nybakt bröd och sallad! det gick verkligen hem :) Tårta på det! Gud vad jag tycker om att umgås med mina tjejer, mysa och bara surra! Och vilket djupt ämne vi kom in på, kunde pratat i timmar, hela natten!! Men som tur vad kom Erica med årets avslutning ;) PERFECT!

Och vad mycket presenter jag har fått, 21 är ju inge speciell, men fick ändå mycket fina grejjer, Tack alla!! Av mamma och pappa fick jag en perfekt ryggsäck till usa resan :) Och inne i den en låda med pengar som dom har sparat åt mig till min resekassa :) Det förjävliga var att dom hade slått in varje mynt och varje sedel i folie!! Haha vilka föräldrar man har!! Det kommer ta dar att öppna, jag kan ju inte slita heller ifall det är sedlar. . men kul :)



Folie pengarna, fick bl.a en endollars sedel :)







Jag fick pläden jag hade önskat mig, och jag har en hund som älskar den :)























.. Därför älskar jag djur !!

Solen har kommit!

Man blir så glad när solen äntligen är tillbaka, man blir mycket piggare och gladare :) Man tänker inte så på att den är borta när den är det, men nu när den börjar synas så märker man verlkligen skillnaden :) Längtar till våren!!

Så här fint såg det ut igår, jag och Zico är på väg och möta upp Deco och Åsa för att sedan promenera till veterinären, killarna skulle ta sin ett års vaccinations spruta. Zico var rätt rädd och Deco tvärtom :)



Gud vad man är rastlös som arbetslös, fast än så länge har jag haft någoting för mig, men jag hoppas dom tar och ringer om jobb jag har sökt!!!
Igår fyllde min vän Hilde år och jag ringde och surrade med henne ett tag, blir så glad när det går bra för henne :) Vill så gärna komma och hälsa på dig! Men trist att man är så pank..

Imorse har jag varit och tränat, benen är helt slut. Nu har jag tvättstuga till fem och ikväll ska jag umgås med camilla :) Var som ett tag sen!
Imorgon blir man 21! På lördag blir det lite firande, mest för att få vara med tjejerna. vi ska basta och äta gott i laxis :) Blir nog kanon!


Nu när jag orkade ladda upp lite bilder kan jag ju visa hur jag hade i lördags när jag inte orkade ladda upp bilder :) Jag och Zico myste till handbolls vm! Sedan btw så for jag till Moa och kollade film, en SKIT bra film som heter "my name is khan" Den måste man se! Jätte sorlig men verkligen jätte bra!





Och en bild på Zico bara för att han är så söt!




Min förra telefon gick sönder och nu har jag köpt en htc, jätte nöjd med den men den har lite sämre kamera. min förra hade 8.2 och den här har bara 3.

lördag i min röda filt

Sitter och kollar handbolls vm Sverige-Slovakien, grymt spännande match! sverige leder nu med 4 bollar, bra spel av dom och källman visar hur man gör! Trist bara att man blev själv ikväll.. men jag har ju zico och min godisskål.

När jag tänker på vad jag gjort dom senaste dagarna, hängt på badis. Jag har jobbat lite då och då, tränat och masserat så det blir rätt mycket på badhuset. skönt att det är så nära mitt hem :) Förra veckan var jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig, kändes hur konstigt som helst, men jag är ju arbetslös så. Har fått ett jobb erbjudande från badis men det är först i mars, och nu är jag bara vikarie där så hade verkligen behövt ett till jobb, har sökt på lk och team sportia, så hoppas det blir nått iaf! Man blir galet rastlös av att inte ha något jobb!

Sen så gick min telefon pajj, eller allt fungerar men mikrofonen har lossnat så ingen hör vad jag säger och fan också nyss gått ut skolan, hur rik är man.. och telefoner kostar! Men så kommer annika på badis och fårgar om någon behöver en mobil. och Japp jag köper den för ett bra pris, hur nöjd som helst :) Fast har verkligen problem, det är en htc och jag fattar verkligen ingneting av den! Man känner dig gammal! har än inte lärt mig vissa saker, men det kommer väll!

Idag kom Mira och Hanna hem från thailand och vi var några som överraskade dom på flygplatsen :D heelt underbart att se dom igen :) och bruna var dom som tusan.. hoj hoj .,

SHIT nu äger helt plötsligt sverige sönder slovakien!!!! gudars vilket ögongodis att titta på! dem glänser på planen!

Fotade en mysig bild när jag och Zico sitter och myser i soffan i min röda filt med tända ljus och handboll på tvn, men jag orkar inte gå och hämta sladden och sätta in den på datorn, jag fattar inte hur man orkar lägga in bilder varje daag!! jaja , men ni kan ju tänka er hur bilden skulle se ut:)


Jul och nyår

Skönt med examen, men har inte riktigt förstått det ännu, men gryymt skönt med inga mer skolarbeten. puh. Sen fick jag en massa fina examens presenter, jag faktist inte beredd på en enda. Och Tack alla för uppvaktningen på min examen :)
Julen var hur bra som helst! På morgonen på julafton var vi i laxis och bastade och åt jullunch, sedan vidare till kurra för att fira faster som fyllde 50 år! Vid kalle tiden for vi till skolgatan och firade kvällen med familjen Unga Gräsvik. God mat och julklappar, blev förvånad av hur många jag fick! Tack alla för julklapparna :)
Juldagen blev en kanonkväll! Förfest hos Hanna och hälften av oss vi gick och käkade middag på ferrum, god mat och trevligt sällskap. Skit kul kväll, massa folk :) :)

Jag jobbade lite mellandagarna och sen for vi till Johan och Andreas stuga, dööö mysigt. Ätit i massor, spelat spel, bastat och någon öl. Kallt bara när vi skulle hem, -35 och Zico fick sitta i en sovsäck. Bastu i Laxis väntade plus våfflor heelt ok :)

Nyår kom och det var dags för min fasters 50 år fest. 50 tals tema, jag hoppade i min farmors gamla klänning och resultatet blev en riktig tant. Men guud så roligt jag hade :) Kul att träffa många från släkten, bra trubadur, farfar som sjöng, mattias och benny gjorde ett uppträdande också! 12 slaget for vi till skolgatan för att vi nya året med vår älskade hund, och kolla hur han reagerar på raketerna. Han var helt tokig och ville bara upp i fönstrerna för att se :) Det var positivt, stakars deco som var hur rädd som helst :S

Och sen har man varit orolig för Lisa borta i Thai, :S Hoppas du är helt frisk nu! Snart åker Sara och karlsen iväg också, fyfan så aaaavis! tänkt sol och bad .

Men jag har en annan resa att vänta på :D USA!! fyfan nu har jag börjat fatta att vi ska verligen åka.
Flygbiljett tur och retur Kiruna-Stockholm CHECK
Flygbilgett tur och retur Stockholm-New York CHECK
Flygbiljett tur och retur New York-Toronto CHECK
Matchbiljett Toronto-Washington CHECK
Flygbiljejett tur och retur New York-Orlando CHECK

Vi börjar komma frammåt i planeringen här och det känns GRYMT :)
bara boende kvar, och aktiviteter . WOOHO


Nu sitter jag ensam hemma och kollar hockey, fast lilla killen är ju förståss med mig!

RSS 2.0