sommar och sol?

Här var det verkligen längesen man skrev, kom till Kiruna för vad blir det , två veckor sedan! Trist att åka från värmen och komma till +10 grader, menmen. Jobbade eftermiddag första veckan plus att jag hade massa kurser så blev inte mycket till att umgås och och träffa folk, men denna vecka har jag haft ledig vecka, har varit så skönt :) äntligen få sova ut, bara ta det lugnt, fikat på stan med vänner och så! :) har dessutom hunnit med en hel del, varit till laxis och sett världens sötaste katt ungar :) bilder kommer på fejjan! sen åkte jag,simon,jonas,svärfar, zico och deco till parkalombolo (till myggen), det var en mysig liten by och lite fotboll blev det, vedbastu och sånt! :) Fredag = midsommar, käkade hos farfar i laxis och sedan for jag på andra sidan älven till heikki där de flesta av mina vänner var :) rött vin, lekar och trevligt sällskap , blev sen att fara till hempy där det var folk! riktigt riktigt roligt att träffa på gamla ansikten :) heeelt kanon bra midsommar :) bra uppvärming inför festivalen!!
Igår blev det lugnt kväll hos hanna med henne och sanne :) vi kollade en grymt bra film!! slumdog millionaire, måste ses !! Idag är ytterligare en lugn dag, bara njuter av slöheten innan jobb och festival börjas !! Har fm nästa vecka så perfekt med ledig helg!
Nu vill jag att värmen skall kommmaaa!! jag är skit sugen på att bada.





hejdå östanbäck

IDAG KOM LISA MED EN SÅ UNDERBART HÄRLIG NYHET TILL MIG!!!!!!!!!!!!!! SKABURBIAN TILL FESTIVALEN!!!!! LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:DD:D::DD:D:D:D:D

:D:D:D:DD::D:D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:DD:D
hahahah, är nog deras största fan?


Imorgon bär det av till Kiruna, och kommer nog inte hit förän i Augusti. Om jag inte åker ned någon ledigvecka eller så :) Men annars blir det hejdå östanbäck och skellefteå för ett tag! känns lite trist att lämna det ..
Det mesta har jag packat klart, jag har klippt gräset, och nu har jag lite städning kvar. åker imorgon efter jobbet! guuud vad roligt att komma tillbaka till alla :D Och på lördag blir det fest med tjejorna, ska bli riktigt kul :)


Kan berätta en sak som hände mig igår... var så trött när jag skulle ta matbacken på morgonen så när jag jag skulle äta min goda tomatsoppa som jag var sååå döö sugen på, så var det ingen tomatsoppa!!!!! hade lyckatd få med mig glass!!!!!!! smält var den såklart,,, ååå vad irriterande!! men lite komiskt också, haha :)

Igår, var jag hos frisören, klippte lite kortare och tunna ut det, så härligt inför sommaren :) det behövdes verkligen! Sedan efter vi hade käkat på thai inne i stan så for vi och hälsade på min lärare Anette. Hon bor så himla fint och hennes gård är helt fantastisk. Jag och mamma råkade nämna till hennes karl att vi är intresserad av skotrar och självklart skulle han visa sina skotrar som han meckar med och massa filmer, ville även att vi skulle titta in på hans hemsida osv. men det hade verkligen varit något för mig, tävla med gamla skotrar och hålla på att mecka med dom, blir nog i framtiden :)

Imorgon när jag kommer till Kiruna så ska jag först till laxis och säga hej, sedan är det kalas hos svärmor! :) På lördag ska jag och mamma hämta kattungar plus deras mamma :) dom har tyvärr en tråkig bakgrund så det känns bra att dom får bra hem, de är fyra kattungar och vi ska ha alla i laxis tills dom är 12 veckor, sen ska mamma och pappa ha kvar en kattunge och mamman! Gamle bull har nog inte länge kvar så det passar ju bra! och katt ungar gud så kul :) vi brukar alltid ta hem vuxna katter! det enda som är riktigt trist är att simon inte tål katter :/ inge roligt alls. .

På lördag kväll blir det som sagt fest, på söndag gör jag debut i korpen och på måndag börjas de på Lk :)


hejdå underbara Östanbäck













www.retroskoter.tk


SÅ skönt med helg

så härligt med helg! denna vecka har verkligen gott segt, ska verkligen vila ut under denna helg gud så jag har längtat. så grymt jobbigt att höra klockan ringa 06.00 och tvinga sig upp, betyder faktist att jag inte trivs med min praktik riktigt, nä tror inte park grejjen är nått för mig, rätt trist. men en vecka kvar sedan bär det av till Kiruna :):)

Imorgon ska bli en bra dag iaf! Jag och mamma ska knata lite på stan, ska köpa mig någon hårfärg och på onsdag till frisören så det blir lite nytt till sommaren :) Vi ska äta räker imorn! det ska blir riktigt gott, sånt som simon inte tycker om är det bäst att passa på att äta :)

gud så trist blogginlägg, är nog för trött för att skriva..




snart två år sedan.. :)


RSS 2.0