Bästa våren

 
Haft en alldeles perfekt vår! Med sol, snö, skoter, skidor, pimpling, grillning & bra sällskap :)
Det började på påsken i parka med Simons familj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helgen efter drog jag, simon, lisa & jimmie till björkis där blev det skidor & fest
 
 
 
 
 


 
Och förra helgen var jag simon, mamma & pappa i Vassijaure, vilken helg längesen jag varit med om så underbart väder, kunde inte bli bättre!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar redan till nästa vår!
Nu är det pisstråkigt väder i stan, men tuuur då att jag och Sara drar till frankrike & Sanne på onsdag och sen till hilde i Oslo ;)

Många fina resor i livet

Sitter och kollar igenom bilder och jäklarns vad man har hunnit resa i livet.
Träffade på en bekant för ett tag sen i Sthlm, hade inte sets på ett tag så man hörde lite av hur livet var och en kommentar jag fick "du är jämt och reser".
Fyfasen vilken bra kommentar. Jag älskar att resa. Uppleva & Upptäckta.
Minnesvärda:
 
 
2005 Malta - Språkresa utan föräldrarna med Lisa, Sara och Sanne, tre underbara veckor men visst kom det någon tår när vi blev fast i Tyskland på väg hem.
2005 Stockholm - Kort flytt till Sthlm, väldigt lärorikt & bästa handbollsminnerna.
2006 Lysekil - Tågade ner till gbg med Lisa, Sanne, Sara, Hilde och Camilla, bodde vid havet och hade det gött.
2008 Åre - Påsk i Åre med Erica, skidor och helikoptertur, inte illa alls :)
2008 Gran Canaria - 2 veckor med bara bad & sol med Sara.
2009 Rhodos Grekland - Första resan med Simon blev en vecka med sol och bad :)
2009 Skellefteå - Började plugga, det bästa valet i mitt liv - brinner för mitt jobb. och tiden i Östanbäck var underbar kan ofta längta tillbaka <3
2011 Toronto, New York, Orlando - Canada & USA med Simon, Moa, Ante, Maria & Johan, sjukt kul resa, underbara landet canada, shopping i new york och värmen och disney world i Orlando.
2011 Tyskland . Rock am ring, grym grym grym festival med gänget Simon, Lisa, Hanna, Hanna, Mira, Sandra, Moa, Ante, Junis & Jimmie!
2011 Rhodos - Hann med en veckas sol semester med Lisa och Sanne, härligt!
2011 Stockholm - Kort resa, en helg, men åååh så bra. tjejerna, Lisa, Lisa, Hanna, Hanna, Moa, Moa, Mira, Sara, Sanne, Erica, Sandra, Hilde och snyygga gick vi på Hanna och Ericas biopremiär, gråt, skratt, fin middag och dansade loss på sthlms klubbar! 
2012 Borlänge - Peace and love, härliga festival med SImon, Hanna, Johan, Jimmie och Ante, bra artister och efter att få blicken och mikrofonen till bästa låten ever på simple plan, då kunde jag dö lycklig!
2012 Vancouver, San Fransisco, Los Angelse, Las Vegas - Jag och hjärtat på turne i Canada & Usa igen, se den fantastiska naturen och underbara landet Canada, träffa upp tjejerna i san fran, cykla golden gate & besök på alcatraz, Hollywood och los angeles, warner bros studio,coolt coolt, Las vegas och evig fest och spel, helikoptertur till crand canyon, mäktigt.
 
2013 - Största resan hitills i år är att jag har blivit gruppledare på mitt jobb, känns sjukt bra för detta är vad jag brinner för just nu.
 
Kommande resor:
24 April Frannkrike och hälsa på Sanne
30 April Olso och hälsa på Hilde
6 Juni Barcelona med ca 11 pers till och fira Åsa 50 år!
 

RSS 2.0