gran canaria

hann inte skriva nagot inlagg innan vi for . darfor tankte jag hinna skriva ett kort nu :) Sitter pa hotellet har nyss atit :) Vi har inte gjort sa mkt bara tagit det hur lugnt som helst, solat och badat :) hur harligt som heelst !

Jag saknar alla er dar hemma, och mest av allt saknar jag min karlek !!!! himla jobbigt att vara utan dig simon, men snart kommer jag hem :)


lördag

Inatt sov jag ungefär 11 timmar, det var skönt och väldigt behövligt. . igår mådde jag inge bra, fick feber i skolan och kunde inte äta något på hela dan. Sov efter skolan tills jag skulle ivåg på domarutbildning, som var bättre än väntat faktist. Efter det var jag, lisa, sanne och sara på laguna och käkade. :) Sedan var det bara att fara hem med huvudvärken och sova.. Mår bättre idag iaf.
Ska snart till sportis och döma handbollsmatcher, pojkar 95/96, ser inte framemot det. Sedan blir det att äta och ladda som tusan, har match kl 16.30 mot Sollefteå. Ikväll ska jag och tjejorna vara hos mig och kolla gamla skräckisar, ska bli intressant. haha :p

Har börjat ta fram sommarkläder, på onsdag bär det av :) spännande




<3

seger mot malmberget

I tisdags hade vi seriepremiär, hemma plan mot maif, det blev seger, så himla härligt och kul var det:D Ihelg har vi dubbel borta mot skellefteå och pite, är jäkla taggad! Men jobbigt att åka buss, menmen sånt får man ta en bra film så går det nog.

Snartsnart blir det kanarieöarna. sen när vi kommer hem hoppas jag det har kommit massor av snöö det vore kul. Sen är det jul, mysigt. Sen kommer våren och sen är det snart sommar och studenten :) waow :)

Trist det är när min söta jobbar natt :/ Men jag hinner ju träffa honom en timme på morgonen innan skolan och ett tag på kvällen efter min träning så :)

Du är bäst

Har avslutat min kväll som börjar bli väldigt vanligt för mig, peees. och faktist så går det bättre och bättre och kul är det :)

en måndag natt

Sitter och försöker hålla mig vaken ett tag, och vad är inte bättre än att fördriva tiden med pes.. :) Blir bara så irriterande, för när jag spelar på amateur så förlorar jag hela tiden med en 2 två bollar, sen om jag går ner till beginner så blire att jag krossar mitt motstånd, och då menar jag verkligen krooosssar !;P hur ska man lösa detta... höhö : p





Ska ta mig nått att äta och kila till tvn.
Imorn har vi seriepremiär !! wooho . :)

RSS 2.0