lulee

Sitter hemma och har nyss käkat, sitter och laddar inför andra passet för idag. Ska måla lite i köket! Rätt jobbigt att måla igen hemma när man kommit från jobbet, men det är kul när man börjar se resultat : ) Vilken skillnad det blir! Håller på att ladda bilder från grekland på facebook , går grymt segt ;p

Imorgon jobbar jag bara till ett, kl två drar man till luleeeå : ) KUL! ska bli riktigt riktigt kul, och ringde lisa o hanna nyss och dom låg på bryggan och solade , så hoppas vädret håller i :) har varit jäkligt kallt sen vi kommit hem från grekland och helt sant så drog jag på mig långkallingar frös som fan. inte så konsigt när man kommer från 35 grader till 11 grader, huusch, men idag kändes det att man hade långisar kan jag säga när solen kom fram .. haha guuh .


syns





Nu igen? En sömnlös natt av funderingar. varför? jag förstår inte, jag förstår verkligen inte.. och svar på vissa frågor kommer jag aldrig få.. fan

underbara resa

Har nyss ätit och ligger i soffan och tar det lugnt, skönt som tusan! Nu kan jag äntligen sitta på internet med min dator :)
Kom hem från resan igår och började jobba direkt, FYFAN vad tungt..... less!

Men nu över till resan :)
Åkte ner till sthlm på fredagen då vi bodde hos mammas kusin i rissne, åt tacos och sedan for vi på gröna lund. det var kul men det känns att man börjar bli gammal ;p Lördag bar det av tilll grekland och rhodos :) kom fram vid tolv på natten så det blev inte mkt än att gå och lägga sig. fast det gick knappt att sova helvetes varmtt!! så dagen därpå betalde vi för ac, mycket bättre :) Det var en helt underbar resa med den bästa i världen !!! 35 grader varje dag och vi såg inte skymten av ett enda moln på hela veckan :) Vi tillbringade stor del i havet, så skkööönt :) Vi kilade lite på stan, åt gott på olika resturanger och drack drinkar på balkongen på kvällarna och bara mös på! :) Hoff börjar längta tillbaka när man tänker på hur bra jag hade där . tack så himla mycket älskling.
När vi åkte hem bodde vi också en natt i sthlm men då sov vi hos simons kusiner i täby. staffan ville ha med oss ut men vi tänkte att vi inte orkar... men direkt vi kommer in i lägenheten får vi en varsin kall öl i handen, bara att köra! haha. åkte ut till åkersberga och träffade massa folk var trevligt!

Nu är det bara jobba som gäller, men jag vill verkligen INTE! hoff. . ihelg luleå kalaset ser framemot hoppas på sluta tidigare på fredag bara.

Jag längtar så enoooormt till hösten vad mysigt det kommer bli :) jag och simon har kommit fram till att vi ska ta med oss isa till östanbäck, hon kommer nog trivas :) Jag vill flytta nu!!!!!!

Jag är väldigt trött så blir nog en tidig kväll, god natt 18.48

grekland nästa :)

Ååååååh, då var det äntligen dags !!! Greekland! :) Åker imorn till Stockholm, bor hos mammas kusin . Gröna lund på kvällen. Sen lördag bär det av till värmen :) Gud vad underbart!!!!!!!!!!!!!
Har packat nästan allt klart lite små grejjer att fixa men det får bli imorn, måste gå och lägga mig jobbar imorn till lunch :p Men ååh gudars vad jag har längtat efter den här resan blir nog kanon :):):)

Och sen en grejj, simon har kommit in på skola så det blir skellefteå till hösten! :) ska bli spännande! Håller tummarna att jag kommer in, hade verkligen varit kanon. menmen får se! Skellefteå blir det! wiho !



God natt och snart hejdå sverige

sommar

Var ett jäkla bra tag sen jag skrev här, anledningen måste ju vara att jag har haft fullt upp? :) haha eller nått. Studenten är förbi och har inte kunnat bestämma mig om det är skönt eller bara jobbigt? Inge mer skola. Jobbar på och är redan skit less, men jag saknar inte skolan ett dugg faktist! :) så det är nog både och någonstans. 
Festivalen var heeelt klart godkänd! Körde både fredag och lördag med piknik utanför min mamma på hermelinsgatan:) Himla kul, kom allt möjligt folk dit och det var kul. Sen inne på området massa människor som vanligt. Det som var bäst var helt klart takida fredag och måns lördag! wow :) lyckad helg!

Sitter hemma i laxis nu, ska hjälpa pappa med köket lite grann och bara ta det lugnt ihelg :) Simon är i Juonosuando och lirar fotti. hoppas det går bra. Igår käkade jag simon ante och moa tacos grymt gott :) dom for på bio och jag ner till farfars stuga, släkten från växjö har kommit så träffade dom där :) for sedan upp igen för att umgås med simon ante o moa, spelade spel och hade trevligt :) Sista kvällen för oss fyra, moa far ju till Kanada. Kändes trist att säga hejdå till henne.. men hon kommer nog få det grymt bra :) klart man är avis :) 

En vecka kvar!! Jag och Simon åker till Grekland och Rhodos :):) Har grym resefeber!! En vecka blir vi där, sköönt! Fast känns ändå för kort hade hellre velat två veckor menmen måste jobba! vilket skit., och simon den jävlen har semester. ÅÅÅÅH vad jag vill också det! skit.. 
På onsdag är en stor dag, simon får veta om han kommer in på skola och vi bestämmer var vi ska hamna till hösten, spännande :) Och sen är det harry potter på biooo! weeeho så man har väntat :) 

Jag fick ett trist besked från skefteå.,... FAN OCKSÅ!!!! Så himla besviken. Jag ville det här så himla mycket : / menmen finns ett litet hopp ännu............ jag vill. 

Pga av min enorma resefeber tänker jag ta fram lite kläder och sånt til resan nu ! :) jeee ! 

hörs
 

RSS 2.0