vissa dagar bättre än andra!

Ja men så äre verkligen, igår var en tung dag var helt dööds trött hela dagen med två redovisningar som gick bra, men gruvade mig så mycket inför idag och såå, sov bort hela eftermiddagen och satt på kvällen och gjorde i ordning allt inför simlärar provet som var idag. först hade vi praktisk prov och sedan gick vi igenom våra arbeten om simskola som va sjukt jobbigt att sitta och göra, självklart satt jag hela förra veckan med den och var så irriterad! MEN det gick såå bra idag :):) Är riktigt nöjd med dagen och med mitt fet stora simskoleuppsats! PUH, nu är det över och man kan kalla sig själv för simlärare!! ååh, tänk att det kan vara så kul att lära barnen att simma! :)
Den här dagen var riktigt bra och den har fortsatt så också :) Gjorde makaronepudding för första gången idag var gott :)
Åh det känns såå bra! Ni vet när man blir så glad att man känner att man hade klarat av allt i världen ungefär :D

Sen verkar det hända massa bra saker hemma i Kirna också:D
Grattis till Mira som skaffat körkortet idag!!!!! SÅ STORT GRATTIS TILL DIG :D
Grattis till Hanna, Hilde och Moa som kommit med i lumpen till hösten!! :) Är så glad för er skull :D
Och jag håller tummarna för mina vänner som sitter och väntar att jobben ska ringa i telefonen ;)

Ihelg är det valborg och vi får se vad det blir av :)

Dags för ett inlägg

Har inte blivit mycket till skrivande på senaste, har haft fullt upp i skolan..jobbigt ! Och än är det inte över heller. Denna vecka har jag iaf varit på skeå kraft arena, har varit helt ok. ska dit v.19 igen! Har iaf fått testa köra ismaskin, för i måndags skulle isarna bort så då körde man där hela dan! Sen har vi fixat inför helgen, ska vara körmanifestation där.
Nu sitter jag i Byske och är trött, började på arenan sju till tre, sen i byske från fyra till nio ikväll! döö segt är det också ynka två st som plaskar. yey.

Iaf förra veckan var vi på boda borg med klassen, det var riktigt roligt måste jag säga! mittt lag vann (kankse för att vi hade ellen som har jobbat där) haha, :)

Jag är glad iaf har fått jobb på lk i sommar, härligt att komma tillbaka till kk4! Och då överlever man hela vintern också, kan säga att det är ingen höjdare att vara fattig student.

Imorn ska jag också jobba här 10-14. sedan blir det bara att ta det lugnt med tacos och ett glas rött med mys med mina killar. det ser jag fram emot :)

Hejs !

hemma igen

Nu är vi hemma igen efter någon vecka i Kiruna, har haft det kanon bra och har hunnit träffa alla :) Zico och Deco blel jätte glada när dom upptäckte varandra, dom har busat i massor men även legat och myst med varandra:) Känns nog tomt för dom både nu när vi har åkt hem, men då lär dom blir väldigt glada när dom får träffas igen! Har iaf varit jäättee bra att få träffa släkt och vänner igen, så mkt man har saknat dom! :) Hann göra en hel del också, fara på skoterturer, var i björkis, åkte skidor och drack öl! Har hunnit tjäna lite extra slantar på massage, har föresten massage provet på måndag, hooppas det går fint :)
Sen sista dagarna kom några från klassen upp till Kiruna för att jag skulle genomföra mitt projektarbete. Gick jätte bra och alla verkar ha trivts. vi var på icehotel och lk bl.a. Onsdag var vi och käkade på trädgårn, har ej varit där förut med bra var det! hade 40 olika öl sorter så för vår del var det öl provning som gällde, alla provade nytt, och jag hittade tom min favorit öl, mmm :) haha shit gud vad jag har blivit bra på att dricka öl, vuxet!!!

Nu är vi hemma jag simon och zico iaf, vi lämnade isa i kiruna för hon har blivit så gammal så det är nog bäst för henne där! Sen är cecilia från min klass hos oss och bor över helgen, just nu sitter jag och hon och äter godis och gott! simon är och jobbar på olles för att få pengar till hockeylaget!
Det skönaste med att vara hemma i skeå igen är att få vara i sitt eget hem, det är så jobbigt att bo i en resväska, annars har man ju alla kompisar i kiruna som jag inte tycker om att vara utan. tänk om man kunde ha två hem? offf att vara rik alltså.. ja ja.

Nu har jag inte en ledig vecka förän sommaren, fullt med praktik och skola. jobbigt men hoppas det går snabbt! och härligt att man fick tillbaka på skatten också! :)
Snart börjar jakten på julia, tycker den är jätte bra!
Tjao !

RSS 2.0