kulkulkulkul....

Bara två timmar kvar tills man får åka hem och sova, denna natt har gått grymt segt. Och med tanke på det underbara vädret och festivalen kan det ju inte bli sämre.. hoff har inte varit med om värre, jobba på festivalen.. så himla tungt att fara från simon i fredags alla var glada och fulla och var på g till festivalen. fyfan va dåligt man måddee.. sen vid två började telefonen att ringa, ajo kul.. Idag var det inte lika jobbigt att fara till jobbet eftersom jag inte träffade någon eller såg nått som hade med fastivalen att göra. det som var tungt var vädreet.! Åkte iaf in till stan för att hämta thai mat, hann se nog mkt för att ångesten skulle dyka upp. . aja helgen är över och jag försöker se positivt, pengar och ingen bakis. Yees .

Blir pite till veckan och guud vad jag ska njuta av ledigveckan. tjiohej


midsommar

Kvällen började himla bra igår, var hos sara och käkade mat. jäkla gott det var :) och väldigt mysigt hade vi, synd att inte vädret vara bättre bara. Senare begav vi oss till hempy, träffade massa folk, bl.a folk som man inte har träffat på ett tag, det var kul ! Sen blev det en liten promenad i byn, blev en hel del skratt och jag hade skit kul! haha:D hittade en studsmatta och var där ett tag. Träffade Sandra och jag hängde med dom till bastuflotten, åkte ut med den nån timme, blev bastu som var himla skönt.. :) Natten fortsatte i poikki!
En väldans lyckad midsommar för min del!




Ett år har gått... jag saknar dig så! älskade farmor

sommar?

Fyfan att vakna upp i måndags var då det tråkigaste jag har gjort på längeee, snöö. Varför blir man förvånad ens, det är ju Kiruna och det händer varje år.. Förra veckan var det ju hyffsat varmt, men såklart kunde man inte utnyttja det eftersom man jobbade. och nu när man har ledigvecka, först snö och idag är det kallt och jävligt. KUL! not. . Skolavslutning på fredag iaf, koom igen solen och kom hit då! ska bli himla kul att se treorna på lastbilsflaken :) sen blir det grilla och partajj! börjar bli taggad :) Och festivalen närmar sig. . vilket bara blir jobbigare och jobbigare. Aja jag och kevin ska ha vårt egen festival så, . haha. :P Men jag längtar iaf till v.27!!! Då blire beach party med pistvakt och poolparty i saras stuga! Jäklar vad kuuul!

Ikväll ska man till malmia och jobba på grundenten, känns lite jobbigt. men en slant iaf!
Nu ska jag fortsätta min städning .

RSS 2.0