nu har jag bestämt mig.

ÅH igår kom mitt paket från hm :D Beställde en ny bikini, ett linne och sandaler till usa, (florida) Trist bara att dom snygga shortsen jag beställde åt simon kommer först sista april, alltså när vi kommit hem.. sånt blir jag irriterad på!!

jobbar natt vecka, går rätt bra! Jag har ju erica i samma skiftlag så det är ju kanon :) Sen har vi två praktikanter från storuman, en tjej ida, hur trevlig som helst :)


Men iaf så har jag bestämt mig, efter usa gör jag comeback! Jag känner att jag aldrig har riktigt avslutat, och alla frågar och vafan jag är ju sugen!!!! Nu när jag har pluggat klart, inte har flera olika jobb så känns det som att jag är redo, jag vet vad min rygg klarar av, så nu kan jag satsa 100% på det. Det blir efter deras säsong, ingen bra idé att komma in så här i slutet, bättre att börja med försäsongsträningen så att jag kommer i form till nästa säsong, det är bra för mitt självförtroende. Men samtidigt vet jag en annan sak, sista gången, jag kommer inte orka mer comebacker, säger som foppa en sista chans, men förhoppningsvis blir det inte i närheten så kort tid som han, jag vill tro på år!!























Jag är ju bara 21 inte kan det ta slut redan..


Fredag och migrän

Sååå hemskt, har fått migrän nästan varje dag på jobbet. Och det har hållt i sig ändå tills på kvällarna, och samma är idag kl är nästan sju på kvällen, har sovit ända sedan jag slutade typ, huvudvärken släppte var ute och tog en promenad för att få lite frisk luft, men nu kom det tillbaka igen. fyfan så hemskt. Jag har kommit fram till att det måste vara hjälmen jag har på jobbet, måste byta till en ny, ingen hit med migrän..

Har jobbat 2 och en halv vecka fm, så det ska bli såååå skönt med natt!! Hoff hemska morgon kl 4.30 ut i -30 med hundarna.. och den här kylan tycker jag har varit nog här, uscha.

Fick sån lust att hitta på något ikväll, antingen med simon och ante eller hälsa på i kauppinen, men fyfan för migrän... åååh försvinn!!!

Ska jobba på badet ihelg! Bara jobba jobba jobba inför U S A :D det går riktigt bra att jobba när man har ett bra mål :) MEN ååh tyvärr mina vänner har jag åkt på jobb 5-6 mars! Det känns så jävla surt! Men en helg på lk, jag behöver! vi får klämma in en till helg efter det helt enkelt :)


Erica har fått mitt skiftlag att kalla mig järnis! haha, hooff känns skit skumt. men man får inte bli kallad sitt riktiga namn fick jag höra!;P nästa vecka har jag natt och nästa gång jag har natt vecka så STICKER VI TILL USA :D:D:D::D:D:D fyfan vad häftigt! Har redan börjat fixa musik till min mp3, haha jag vet.. simon kommer bli less på min resefeber flera gånger om!!! Men I dont care, det är ju KUL :) Sen har jag blitivt små sugen att börja med packningslista, men ska fösöka hålla ut lite längre ;)













JAG ÄR HELT SÅLD!!!

Jag har aldrig varit den som velat dra iväg på festivaler och hänga runt.. men jag har alltid veta att en sak inom musikvärlden som jag alltid ha velat uppleva är, SIMPLE PLAN! Men jag trodde aldrig, aldrig jag skulle få chansen. . MEN NU ÄR DET SÅ HÄR ATT TYSKLAND 3-5 JUNI PÅ ROCK AM RING, DÄR SKA JAG BEFINNA MIG, FINNS INGET ANNAT FÖR MIG!!!!!!!!!

OCH inte bara simple plan som blir dragplåstret!!!!!!!!!!

- SIMPLE PLAN
- KINGS OF LEON
- 3 DOORS DOWN
- COLDPLAY
- VOLBEAT
- MANDO DIAO

FYYYFAN :D:D:D:D:D::DD:D::D:D:D:D:D:D

2 årig förlovningsdag <3

Idag har jag och min underbara Simon varit förlovade i två år, gud så tiden går fort! Vi firade det igår och dagen var helt fantastisk :) Vi började dagen med brunch på safari, handlade mat för kvällen, sen hämtade vi upp deco och han var med oss hela dagen. Vi lagade en otroligt god middag, ibland överraskar vi oss själva :) Kött, hemmagjord potatismos, tomter i ugnen, sås och majskolvar till det! Efterrätt glass med egen varm chokladsås av kakao och en lyxig chokladmint som jag fått av moa i present. Mums! Och godis och ett glas vin till det:)
Vi kollade några filmen och bara myste på :)












Lycka till i Göteborg!!!

Mina favoriter, mina tjejer, mina underbara, dom har tagit sig till göteborg på en smygpremiär på deras film, det är även en tävling om bästa nordiska film. JAG ÄR SÅ SPÄND :D Jag vill vara där med er, vi är många som vill det!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH SÅ GLAD FÖR ERAN SKULL :D:D LÄngtar som helt galet efter att få se filmen!!!!!!!!!!!!
helt tokigt galet, OJOJ all lycka till er för det här är verkligen STORT !!
Och hur kommer man inte reagera när man själv får se filmen?!?!? gudars.




RSS 2.0