En torsdag kväll i februari

Dagen började med skola och tapetsering, helt okej faktist. Fick sluta vid halv två, satte mig i skolan och gjorde klart min hbg uppgift, höll på att bryta ihop där ett tag. fick inte bort nå konstiga streck som på nått konstigt sätt var bland allt. . fasen visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till, men såå kom min räddning. sanne nilsson tack som fan :) dagens ros, helt klart! Sedan for jag till sportis och lämnade in mitt arbete, SÅ HIMLA SKÖNT! Efter det knatade jag till mamma med uppdrag: hundvakt. Vid fyra hoppade jag i täckbyxorna och jackan och tog mig en lång prommis med hunden. Var jätte skönt, promenad i vintern, man känner kylan mot kinderna och solen håller på att gå ner.. underbart! Så när jag gick där fick jag en härlig känsla, . . känslan av lycka.

Sen skulle jag förbi simon och anderas en sväng och äta plättar. men det blev inte någon sväng precis. dem var lite sega av sig så det tog en två timmar , men gott vare :) Och nu sitter jag hos mamma med en ond hals. Osh jag vill inte bli sjuk.. och igår var hemsk, har börjat få migrän ganska ofta nu, ingen aning varför :S men igår var iaf den värsta.. Hade så jävla ont i huvudet så jag ville bara spy. från kl tre till ca halv tio på kvällen.. verkligen ingen lek.. Var tvungen och proppa mig alvedon för att ta mig till hockeyn. Det gick hyffsat och till slut släppte det. vilken lättnad.

Jag är glad för jag har äntligen hittat något som intresserar mig, ska testa söka och se hur det går iaf. Vore jätte roligt iaf såå jag hoppas på det här verkligen :) Jag hoppas du också gör det :)

Ihelg blir det jobb lördag iaf, sen jobba med projektet söndag.. sen känner jag bara för massa mys!

Hejdå. Jag älskar dig Simon :)

solig dag

tisdag idag = ledig, skönt som tusan. Sov till elva, kändes behövligt! Sitter hära och tänkte plugga. men fan också så har jag glömt grejjerna på sportis såååklart! jäklaskit. ska försöka ändå, om en stund :b Och solen skiner underbart ute och det ända man tänker på är fjäällllen!!!! gud vad jag vill dit, men men blir nog inte det på ett tag, och kanske inte alls iår, är på tok för dyrt :S Synd att man inte har husvagn någonstans, hade varit guld.

Igår bokade jag och simon flyg till linköping över påskhelgen, ska hälsa på hans syster:) ska bli kul och skönt att åka bort.

det blev ett kort inlägg, och jag vill ha en skoter. hejs .

en tråkig kväll

Sitter hemma och gör inte allt för mycket. Tänkte göra lite på min hbg uppgift, men självklart har jag glömt den i stan. Och inte var det något bra på tvn, himla trist. Blir kanske läsa lite bok och sova snart. Är ledig imorn och jäklar vad skönt :) Så får se om det blir något vettigt eller bara ligga i soffan? :) Jag och simon ska iaf boka våran resa till påsk imorgon, har varit så himla sega med det och vet inte riktigt vart vi vill, så allt är säkert fullbokat. Vi har funderingar om det blir kanske sälen eller kanske björkis. Nått ska vi hitta iaf!
Fasen vad tiden har gått fort ändå! Nyss var det ju jul känns det som, redan v8 , sportlov v10 sen tror jag vi går på praktik v.13 och gör det säkert till skolavslutning!!!!!! :) Fast känns otroligt tungt att gå på praktik, jobba gratis fyfan..
Jag tycker mitt paket från hm borde dyka upp snart, vill ha! Sen längtar jag efter mina glasögon, kommer säkert i början av nästa vecka, ska bli spännande :)

Och jag har kommit på att jag och simon ska inte spela sällskaps spel tillsammans, bara om vi är på samma lag så går det nog. haha:b som när jag simon och junis spelade risk, fyfan va less och arg jag blev.. Och så igår spelade jag simon ante och moa monopol, först var det jag som blev grinig, sen var det simons tur. . verkligen ingen lek, haha snacka om dåliga förlorare vi är ;)

Ja, inte var det mycket men nått. hade bra!

kärlek

Vilken dag igår, helt kanonbra :) Först i skolan till halv elva, och på det blev det hjärteplättar! Sedan kilade på stan en sväng med camilla, sen fixa sig duscha och sådant. När simon kom från jobbet for vi och hälsade på hans mormor och morbror :) Väldigt trevligt och fika på det :) sedan for vi till simon och åt tacos, mumma! Vid sju for vi till skolgatan och åt tårta med våra föräldrar, mycket trevligt och gott :) sen for jag och simon till han igen, och hade myskväll och firade allahjärtansdag :), eftersom han är borta idag! Så mysigt det var, tur att man har funnit en romantisk pojkvän :)  .
Idag blev det jobb från 11-19.30, tungt. ska hoppa i duschen nu och städa lite så simon kan ha sitt party hära. haha, elller nått :B sen ska jag till hanna och mysafilm!!

presenter, presenter, presenter inte visste jag att det ingick :)







Kärleken är det enda som blir mer ju mer man slösar med den

JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN!

Gudars vad nervös jag var, men nu är det gjort och att se pappas leende fick mig att känna en sån enorm glädje, går faktist inte att beskriva. för om det är någon som jag var orolig för att skulle reagera dåligt så var det pappa, . men inte det !! Han bara satt där kollade på mig och log hur länge som helst!

Och nu sitter jag här med glädjetårar och är den lyckligaste i världen.

Tack Simon du är den mest underbaraste människa , finns inget du och jag, finns bara vi !

6/2

Jag är så glad och lycklig! Jag är så glad och lyckligt ! :)

Björn Simon Patrik Unga, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

shoooppning !

Sköööönt äntligen är vi klar med lägenhten på stan, har renoverat den med skolan. har tagit evigheter, men nu är det över skönt!! Och i måndags lämnade vi in KM arbetet, fyyyfaaasen vad skönt det var. hojjhojj. Jäklar vad mycket tid man har lagt ner på den, och reultatet blev på säkert mer än 50 sidor., hoppas det blev bra bara, annars vetfan. Sista provet i religion på ons, ett arbete kvar på hbg, sen projektet.. känns tungt men det ska väl gå , nog med skolan..
Var nyss förbi min kusin, bokade frissa tid till balen, känns bra :)
Satt hemma i tisdags och gjorde inte allt för mkt, fick då för mig att beställa lite kläder, och det blev en 500 kr från hm (fast det blev inte bara kläder, ite nödvändiga saker också.) . för jag tänkte att vår trip till luleå inte skulle bli av på ett tag.. men så ringer simon idag, imorn far vi! japp en shopping resa till luleå imorn, och genast ångrar jag köpet från hm, men skitsamma jag vill ju ha dom grejjerna faktist :) Så har tagit ledigt från skolan och vi åker över dagen imorn, fasen va roligt :) Är ruskit rädd bara att jag lär slösa en himla mycket pengar, men det kanske jag är värd för en gångskull :) ska iaf bli galet roligt , får se om någon annan också hänger med då blir ju inte bensinen dyr heller :) ,
Sen får man se vad som händer mer ihelg, kanske jobba lite med projektet hade varit jätte skönt. ska försöka peppa lisa till det ! Sen blir att kolla handboll och hockeey. tjejerna var sugna på en skotertrip på söndag. men får se, hellre jobbar jag med projektet faktist, vill få bort det helvetet.
Sitter och väntar på att simon ska komma hem från jobbet, så man får kramas lite, planera morgondagen och kanske kolla lite på var vi ska hamna i påsk :)

TJAO !

1 feb

Ibland sitter man och funderar över livet, speciellt nu när vi har haft information om högskolor. Man blev lite taggad och det verkar hur kul som helst att börja plugga :) Men jag har verkligen det stora probemet, att jag har ingen som helst aning vad jag vill plugga till. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill bli?!. Skit jobbigt faktist. Jag vill ha ett mål, det hade varit så mycket enklare och roligare då. ååå himla jobbigt, kan ingen bara säga till mig att det här kan du ju bli, det är din grejj och det här gillar du att göra så plugga till det! kom igen, säg det bara :) Och börjar bli väldans sugen på att flytta någonstans.

Men om vi tittar kortsiktigt vill jag ta en trip till luleå snart, köpa nya glasögon och kankse börja kolla på en balklänning? :) det blir nog snart någon helg. Sen håller jag och simon på att planera påsken, blir nog att fara till någon mysig skidort någonstans, ser verkligen framemot det :)

Och sen har jag tappat motivationen helt... det är förjävligt faktist. : /




Man har svårt att förstå det som har hänt den senaste veckan.. varför? .Alla tankar till de berörda.

RSS 2.0