Kom lördag kom!!!

Heelt galet, hur kan man vara så här taggad :)) Men nu först om våran resa:

Åkte till Oslo i fredags, jobbig resväg men när vi väl kom fram till maria och johan fick vi en fin middag (tacopaj) fick även en present av dom :) En skit rolig "grow your own gayfriend" haha, och en norge t-shirt :) Blev så glad och så tårta på det :)
Lördag klev vi upp rätt tidigt och for in i stan, strosade runt hela dan och lite shoppngpåsar blev det, jag fick ett par nya handbollskor av Simon i present :) På kvällen gick vi på en resturang som heter egon, jätte bra mat! Forsatte kvällen med lite vin och kortspel. Söndag kollade vi när johans lag hade match och bara myste på i deras lägenhet!:) Måndag blev det hemresa, hade en underbar helg :)

Och nu över till det jag ser framemot just NU!!! :) Blir nog att fara till kiruna torsdag, på eftermiddagen ska nog jag hilde och moa och handla mat och sånt roligt ! Fredag blir det att kolla upp lokalen, fixa klart med lekar och ljudanläggning osv :):):) På eftermiddagen ska jag ha födelasfika med släkten. sen på LÖRDAAAG! blir det att fara till lokalen och göra i ordning allt, sen börjar FESTEN,såå kul ! ROCK ON!!!!!!!!!!!! ska bli galet kul med rocktema, har just gjort tre st skivor med bara rock, finns så många grymma låtar! Sen har jag även gjort en skiva med massa partymusik ( så man får lita av det också;) )

Hoppas alla mina vänner är lika taggade som jag! :) LÖRDAG: ses i dimman och ROCK ON (eller hur hanna?) :D

Lycka är att fylla 20!

woohowo, haha helt sjukt tror jag aldrig har varit så här happy när jag fyllt år förr. verkligen lyckorus hela dagen! Kan ha med att dagen har varit helt kanon hitills :D
Började dagen med fika på sängen av simon, så snällt av honom (färska ostfrallor, juice och ett fint ljus), for iväg vid åtta för att köra traktor på skolan!! Och det var faktist riktigt ROLIGT! fick testa köra L50, L70 och lundbergare, det var coolt måste jag säga! Vid lunch tid hade jag möte med min lärare, lite om lia och sedan surrade vi om mitt projekt! båda jag och hon ser så mycket framemot det:) Och hon ville att jag redan ska utföra det i vår! shiiiit, nu blire brådis :):) MEN gud vad taggad jag är, ska verkligen gee järnet!
Efter mötet for jag och simon på stan han hittade ett par skridskor och jag gjorde systemetdebuten, haha :) det var också coolt!
Sen hemma har vi bara myst på, kollat film ätit tacis, ätit tårta och så har jag öppnat ett paket från min mamma (ett jätte fint tennarmband) :) Nu är simon på träning, när han kommer hem så ska vi packa! Imorn bär det nämligen till OSLO!!! :) Kommer bli skit kul, hälsa på Maria och Johan! Lite nervös faktist, eftersom det är simon som har hand om biljetterna, hoffhoff :)

Igår på stan hittade jag min outfit till festen nästa helg, rocktemaa, Kommer bli så KUL!

Nu ska jag fortsätta njuta av MIN dag :) Tack för alla gratulationer, blir så glad :)

Tillbaka till vardagen

Då är man tillbaka hemma i Skellefteå och det är såå mysigt när det är snö här, så fint när man stiger upp och solen lyser på ängarna, och helt seriöst får jag lust att ställa mig på ett par längdskidor och åka ut en vända, även om jag aldrig varit störtförtjust i längskidåkning tror jag ändå att jag ska ta med mig mina nästa gång vi åker till kiruna :) haha, fast denna konstiga vilja kan komma från en dröm jag hade för någon natt sen, lyssna på detta!! Jag drömde nämligen att jag tog silver i vm i skidåkning!!! hahaha det var så häftigt.
I lördags anlände vi hit till östanbäck, ett kallt hus och fullt med snö på gården, simon tog jobbet att skotta och jag gick in för att värma upp vårt hus och packa upp allt. Det var såå mysigt att krypa ner under filten i soffan och elda i spisen :)
Söndag blev det att sova uut, verkligen sova ut jag klev upp halv två och simon halv tre. !!! Blev att laga middag till frukost vid fem åkte vi in till stan för att besöka biografen och vi såg nämligen avatar! säger bara WAOW! Ett måste att se den, helt klart den bästa filmen som finns! JAG VILL VARA EN NA'VI! ååhh. 
Idag var det skola ocn en mycket intressant dag om ledarskap och kommunikation, hela veckan är bra och slutar på fredag med en klassfest! vi har hyrt lokal och allt sånt:) fast får se har träning så blir en lugn kväll men hoppas på massa kul :) 
Nästa vecka på torsdag fyller jag år :) längtar! skall dessutom gå den praktiska "traktorkursen" på min födelsedag, känns mera sådär hade hellre velat vara ledig hela dan och bara göra roliga saker:) Fast traktorkursen ser jag verkligen fram emot :) Och fredag efter det bär det av till Oslo och hälsa på maria och johan ska bli grymt :) 

Trist att man inte kan åka med underbara vänner till levi, hade varit såå grymt. ååh jag är så arg att jag missar, vore så himla kul! så var det själv som kom på idén med levi så kan man inte ens följa med pga fel vecka, sånt är förjävligt, men hoppas ni får kul :) Blir glad om jag får en skidanläggning på min Lia period så får jag också åka lite skidor!!!!!

Sen hoppas jag att alla laddar som fan till den 30:e då blre feest i kiruna, håller på att kolla upp hur man ska se ut :) rock är temat och jag vet lite hur jag ska se ut, fast det kan bli mera åt punk hållet och det vill jag ju inte :/ ska fundera vidare !  

välkommen 2010

Julen var kanon, var en heeel bra dag och är väldans nöjd med julklapparna jag fick :)
Mellan dagarna blev lite jobb, och nyåår var en grymt bra dag :)) Vart precis som jag ville:)
Annars har tiden gått väldigt fort, en vecka tills man åker hem! Och en skolvecka väntar, ska bli kul vecka!:) Har en föreläsning om ledarskap, ska jobba med projeket, kurs att lära sig köra olika maskiner! coolt! :)
Och veckan efter det fyller jag ÅR! waow, 20. Och så blir det nog en trip till maria och johan e Oslo :):) KUL!!! Och kanske veckan efter det en trip till kiruna! vemvet.

Igår var vi några som var och bowlade, spelade poker, det var kul! For sedan på landströms och vidare till arran! Mycket trevlig kväll måste jag säga :)

Just nu sitter vännerna och spelar risk, inte jag. blir så sur när det går dålligt. usch, ska sitta och vänta tills hockeyn börjar 03.00!! ska blikul :)



Höjdpunkter 2009


- Förlovade mig med min underbara Simon
- Tog studenten
- Balen
- Kiruna Festivalen
- Grekland med Simon
- Flyttade med min kärlek till Skellefteå
- Började plugga (känns så rätt med utbildningen)
- Pappa blev klar med renovering av nytt kök (blev såå fint!)



RSS 2.0