kan inte sova. .

Gud vad jobbigt när man inte kan sova, två gossar bredvid som snarkar sött. Men för mig snurrar det bara massa tankar så jag inte kan sova, och så kom jag plötsligt på att jag inte hade betalat räkningen så därför tog jag fram datorn och fastande givetvis här.

Tisdag-Onsdag for jag på en trip till Sundsvall, teknikträff på det nya badet i Sundsvall (Himlabadet). Verkligen en intressant och bra resa, är så glad att jag fick följa med! När vi kommer dit upptäcker jag att det är en cirka 70 äldre män, några damer och så jag då. Nu menar jag badfolk som har jobbat inom branchen i 10-20 år, och där kom jag lixsom. Och där blev jag så stolt att jag fick åka på denna resa, det är några som verkligen vill satsa på mig, på mina kunskaper på min utbildning. Det är inte många som får denna chans alltså. Detta fick mig att påminnas om vad jag vill.
Det här himlabadet är alltså en nybyggt äventyrsbad med det allra nyaste inom badbranchen, då snackar vi allt från häftiga rutchbanor, surfstream och nyaste maskiner till vattenrening, och jag som inte innan varit så intresserad om vad som händer nere i maskinrummet, väckte ett stort intresse måste jag säga. Och vilka ideér man fick, mycket detta av att jag inte kan sova. Vi fick givetvis prova detta bad och vilken upplevelse! Äntligen få bada igen :) Min favorit är relaxen, wow. och mina ideér växer ska ni veta, finns inget stop, tänk om? Denna resa fick mig verkligen att inse vad jag vill och att folk verkligen vill satsa på mig. snacka om högre självförtroende och självlkänsla, Nä fyfan vad trist utan badhus, jag vill ha simskola igen, vattengympa med glada pensioner och kunna bada när man vill. .

Imorgon bär det av säderut igen och seriepremiär!



god natt från en Badmästare utan badhus..

hösten är här.

Det är så mysigt med höst, man får ta fram ljusen och ha tekvällar :) Älskar långpromenaderna på höstkvällarna, mörkt ute och man får börja klä på sig lite mera kläder, men det är fortfarande inte kallt ute :) Ikväll blir det inte någon promenad för Zico valde att sova i laxis, och prommis utan hund är inge kul .. Zico, jo han valde att stanna i laxis när jag och simon skulle åka hem, kollade han bara på oss och myste in sig i soffan med mamma. .

Dagen började med spinning och bänkpress på det, sedan for jag ner till laxis och hjälpte pappa att snickra! fortsättning imorgon på morgonen! Skönt det är att vara ledig :) Imorgon snickra med pappa, sedan hälsa på min kusin och ny bebisen :)

Annars då, jaa börjar få panik i vår lilla lägenhet, måste ha en större nu!! sedan har jag jag börjat tänka mycket på framtiden, det blir så när jag är på ett jobb för länge, längtar efter något nytt! Som det ser ut nu vill jag plugga nästa år till personlig tränare. spara pengar spara pengar.
Jag längtar efter usa/kanada som en toook!! vill tillbaka ååh. Jag och Simon ska dit nästa år , sådetså. vi är inne på en månadsresa, bila genom västkusten, börja i vancouver och avsluta i las vegas. blir nog awesome! Så vänner vänner, någon som är sugen att hänga med?;) augusti nästa år tyyp! spara pengar spara pengar

Och nu har jag äntligen beställt en onepice, verkar döö sköna. Men inget man behöver visa upp sig i precis:b


Har laddat upp lite sommar bilder på fejjan :) haft en jätte bra sommar :)


Snorkla på Rhodos




Gråta floder på bio! <3

Sov sött..

Vila i frid mina hjärtan <3

























Jag saknar er..

RSS 2.0