Handboll

Jess, äntligen fick jag tag på skellefteå handboll. vet inte till hur många mail adresser jag har skrivit till. Till slut fick jag mitt svar och det var positivt! :) Har varit på två träningar hitills. Laget har rätt lite spelare, söker spelare för fullt. Skellefteå hb lades ner förra året, pga av att föreningen låg back tror jag? Men dom har fortsatt med träningar sen vet jag inte hur det blir med matcher och sånt. Kändes att man inte rört en handboll på ett halv år, lite risig var man och kondisen är inte den bästa. men det kommer! Fick iaf ett mycket bra av tränaren i fredags :) Det som är det bästa med ett nytt lag är att ingen vet om min rygg, hur mycket jag har slagits med den jävla ryggen. Det är ingen som kommer och frågar, hur är det med ryggen idag?. Ryggen är inte den som alltid varit i fokus jämt jämt jämt. Jag slipper alla frågor som gör mig själv otrygg. Nu ska jag bara köra på och hoppas det går bra.
Mamma och pappa blev glada när jag börjat träna igen, och fick även ett samtal av min farbror Anders i fredags! Han har alltid tyckt om att jag spelat handboll och varit mycket intresserad av det. Pappa berättade att han hade blivit helt till sig när han hörde att jag inte tränade, och nu när jag har börjat ringde han till mig och berättade hur kul han tyckte det var! Sånt gör mig glad :)

Igår var det en riktigt myslördag för oss! På morgonen när vi vaknat var det alldeles vitt på marken!!! :) snacka bra start på dagen! Vi åt frukost och for in till stan för att göra lite ärenden, simon kom hem med ett nytt spel och jag med ett par nya tofflor! Jag fick verkligen sug efter att julhandla, läängtar!:) Sedan for vi hem, lagade super god mat = simons specialitet fläskfile och pasta :) Vi eldade i spisen för första gången, dööö mysigt! Vi kollade två filmer, tranformers 2 och harry P. 3 ! Och åt popcorn och godis förstås!! Säger bara döööööö mysig löördag!!! :)

Imorse liftade jag med Simon in till stan och gick på gymmet. Simon skulle nämligen iväg på match, den borde vara slut snart och hoppas det har gått bra för han :) Idag ska vi äta palt, jag ska plugga lite och ikväll laga mat för matbackar till veckan. Börjar nämligen min LIA då, byske badhus. ska bli kul!

Hejhej

Simon

Detta inlägg tänker handla om min underbara Simon.

Innan jag träffade dig Simon visste jag inte hur mycket ordet kärlek betyder, och jag visste heller inte hur man kan älska en person så mycket, så starkt. Jag föll för din charm och din utstrålning, du är en så otroligt snäll och omtänksam person. Trodde aldrig jag skulle bli så lycklig som jag är nu med dig, jag visste inte ens att det fanns någon sådan lycka som den jag delar med dig. Jag vet att jag är dålig på att uttrycka mig ibland, men jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig Simon Unga. Du är den bästa som finns, och det bästa som någonsin har hänt mig. Tack för att jag fick komma in i ditt liv, du är mitt hjärta . :)


Helg

Lördag idag och jag är ensam hemma, så får se hur dagen blir. Ska iaf snart spela nhl med lisa på xbox live :D

I onsdags kom pappa och jag som väntade honom på torsdag, han ringde när jag var på väg hem från skolan.. jo och då var han redan på väg !! Shiit panik hem och städa, men det gick bra iaf han kom vid tio :) Torsdagen hade jag skola till fyra, pappa och simon hade redan börjat såga med veden. Blev en lugn eftermiddag. Fredagen blev att bära ved, hade otur under natten att det regnade :S men förhoppningsvis hinner veden torka till våren :) På kvällen åkte vi in till stan och pappa bjöd oss på en grekisk resturang, det var SÅÅ gott :):) När vi kom hem masserade jag pappa och sedan var det idol!
Pappa åkte hem nyss han skulle förbi ikea, simon åkte med honom till piteå där han ska se city spela. Får se om det blir att hämta honom eller om han tar bussen hem.
Ska försöka plugga lite idag o tvätta. Sen får man se!

Nästa vecka börjar mitt nya liv! Har gjort ett träningsprogram åt mig själv. Sötsaker bara på lördagar, bara ekologiskt, ta bort allt som heter lätt,light, börja steka i olja (kallpressat), äta mera mellanmål.

Haft kost i skolan, ångeeest. Några i klasser har börjat med gi, men det är inget för mig. Man måste ju leva också, så har satt upp ganska lite mål men det räcker för mig!

Hade bra!

Tisdag???

Var tvungen att fundera länge innan jag kom på att det är tisdag idag??! har tappat bort dagarna helt, eftersom vi har haft skola i en vecka i sträck nu inklusive helgen. sällan man har skola på helgen så det känns inte helt rätt. Två dagar kvar nu sen en distansvecka innan praktiken.
Helgen gick förvånansvärt bra, trodde man skulle vara helt död efteråt, skrev i förra inlägget att vi skulle ha simlärarutbildning men icke. Det var vattenträning, vattengympa och vettenaerobic! Det var riktigt kul, och fick en helt annan uppfattning av vattengympa (vattenträning) Grymt jobbigt.. :)
I söndags hade simon match, det var kul o kolla och han fick t o m göra mål :) blev så glad!!! Kändes hur skumt som helst att gå själv o kolla hockey man vill ju som småsurra om matchen hela tiden och så. Och man vill ju ropa "heja" och "bra" hela tiden men det gör man ju inte på hockey..... trist som tusan. därför är handboll mycket roligare att kolla på då man får skrika lite :) In i andra period började jag surra med en morfar iaf .
Igår började vi med en grym trist lektion i vattenrening och det är den ENDA lektionen hittills som jag inte gillat. allt kan ju inte vara toppen . Tyckte lite synd om våran lärare vi har i vattenrening, alla var skit trötta igår eftermiddag och var på svammel humör, kom små fnittringar från oss alla. stakars gubben trodde säkert det var nått om han (som dessutom stammar) . men gick som inte att sluta. huhu, Så när han iaf sa nått som var lite roligt som när man hittar bajskorvar i bassängen, dååå kunde alla äntligen få skratta av sig! . haha.

Ska göra ett träningsprogram åt magnus i min klass nu, inte för läxa utan bara skojjskull, sånt är kul : )
Nu är det bokat och klart!! : ) 14 nov takida umeå. 25 nov lasse w luleå!! weehooo :)

Tack för ihelg tjejer!

Helgen som var, var suuuper bra :) I fredags körde jag simon till flyplatsen han åkte nämligen till Sthlm för att kolla nhl premiären. Hade varit Grymt dära :) Efter jag hade kört honom åkte jag ner till piteå, åkte till hanna och ericas lägenhet där jag träffade på hanna. Erica var nämligen på inspelning. Vi knallade efter ett tag till max för att träffa upp vännerna från kirunaa! Lisa, Sara, Sanne, Hanna, Moa och Mira :) Vi åt lunch sedan for vi iväg till skolan där dom höll på att spela in filmen, fick träffa några från filmteamet och så! Fick inte kolla när erica spelade in, fick inte en prata, vinka eller ens se på henne (skulle distraherat henne) . Men det var spännande att vara där! :) Sedan åkte vi och handlade lite till kvällen och for tillbaka till deras lägenhet. Vid halv fyra åkte vi tillbaka till inspelningsplatsen och eftersom dom hade slutat spela in fick vi träffa erica :) Fick även se en kändis! Ola Rapace, det var coolt :) Erica ska nämligen spela mot honom i en scen :) !!
Efter det, rullade vi mot skellefteå och Östanbäck mitt hem! Det var kul att äntligen visa mina vänner var jag bor! :) Dem tycktes gilla det mycket:) På kvällen myste vi på åt sallad och krillade kyckling med god tillbehör! Lördagen var lugn, spelade lite rockband och hann med lite massage, till middag blev det kräftskiva. SÅ GOTT ! Söndagen, for dom flesta hem, lisa hannae och erica stannade vi kollade lite film, hämtade sedan simon från flyget och på kvällen åkte vi till Piteå och övernattade där! :) Säger bara TAAAACK för helgen tjejer, det var underbart :)

Igår började skolan för mig, började först kl 13 på gymmet, gjorde ett basprogram och sedan hade vi ett corepass, idag träningsvärk :) Idag har vi först varit i Byske och hade tester i guldbojen, klarade allt så jag är nöjd :) På em hade vi en föreläsning. Imorgon börjar vi med simlärarutbildningen och forsätter med det ihelg. Blir tung helg lördag går vi fårn 08.00 till 19.30!!! gaah. bara att kämpa på. Söndag går vi bara till tre och då har simon match :)) ska bli kul o se !! Ihelg kommer även Andreas och Robert hit och dem ska ha en riktig killdag på lördag, bara sport, bara sport, bara massor utav sport!! :)

Nu laga mat, ha det gott !

RSS 2.0