lördag

Lördag idag, har hunnit springa på stan. köpte mig hårfärg, lite ljusare. får se om det blir något, brukar ju som inte bli det på mitt hår, men ska ge det ett försök iaf. skönt med lite fräscht hår iaf! :) Hittade mig ett par skor, fastnade vid dom direkt, blev ett par kängor perfekt så här till hösten!
Vi tänkte fara på matfesten en sväng, men det var så kallt ute.

Igår var jag första gången hos en massör, har aldrig varit hos en förr, låter konstigt men så är det. fick panik med min andning så jag var som tvungen! Fick iaf först massage och sen kom en naprapat och knäckte mig lite i nacken och ryggen. oerhört skönt! Efter det for jag och mamma på edda hallen och badade lite, eller mest bubblade! Jag gjorde även flytprovet (måste nämligen göra olika prov för att bli badmästare), man ska iaf flyta i 12 min för att få högst poäng, det gick fint!

Nästa vecka är det dags för skola, har lite arbete att göra innan dess så idag och imorgon måste jag kämpa på! Ska bli kul att träffa klassen igen :) En ny klass börjar nästa vecka så vi ska ha middag med dom och sånt!
På fredag var det tänkt att jag skulle åka med mamma till Kiruna, men jag ångrade mig och stannar över helgen här i skeå, vi ska ju nämligen åka till Karlstad på måndag eller tisdag, så det känns riktigt jobbigt att börja åka 90 mil i onödan, för vi ska bial ner till karlstad.. Trist att jag inte kommer till kiruna under helgen jag som hade tänkt att umgås med mina fina vänner och kanske fest. men det får bli när jag kommer till kiruna efter karlstad ! :)

Den här hösten kan man verkligen snacka om att bo i en resväska, är i skeå nu. åker till karlstad, sen kiruna några veckor och så till skeå ungefär en vecka i månaden, så ska vi till göteborg med klassen en vecka under hösten också! Sen sitter jag och simon och väntar på att få en lägenhet i kiruna också, går som inge vidare. Rätt jobbigt, så man kan som säga att jag längtar till jul. klar med skolan, har förhoppningsvis fått en lägenhet och kanske ett jobb!


Ska snart färga håret, plugga lite och ikväll blir det äta kräftor! GOTT!!

skellefteå i tre veckor

Gud vad skönt med sovmorgon, skönt att vara utvilad.
Är i Skellefteå nu, har varit här sedan måndags, har gått jätte bra trodde inte det! Men jag har ju Isa med sig så då är det ju lugnt, har varit lite långtråkigt bara.. Har iaf haft praktik denna vecka och har även nästa vecka sen är min park lia klar, härligt! Park är det jag tycker minst om i min utbildning. v.35 har jag skolvecka och det ska bli kul att träffa alla igen :)

Ikväll ska jag hämta mamma och zico från Luleå, dom har nämligen åkt tåg! Mamma ska nämligen också börja plugga här i skeå så hon har skolvecka nästa vecka och stannar här tills jag åker hem, kul med sällskap och vad jag har saknar zico! mysigt att få sova med han igen :)

Har varit sol hela veckan, inte allt för varmt men man har ju kunna haft t-shirt på jobbet iaf! Och kvällarna har varit jätte mysiga med kvällssol och lite små kyligt. :) Idag är det mulet och trist..
Ska äta frukost och ta mig ut på en springtur, är himla jobbigt att inte kunna gå på gym, jag och simon har tränat så bra och hårt hela sommaren så blir det ett uppehåll för mig känns mindre bra. men nu äre kondisen jag kör på!



Är sugen på handboll :)

Kattungar söker hem!

Är någon intressarad av att ta hand om en kattunge?
12 veckor gamla, jätte busiga och snälla! :)










fort gick det.

jo, fort gick det och sommaren är snart slut, hemsk sommar i kiruna.. det var ingen höjdare.

Sista veckan på jobbet och har nattskift, har jobbat övertid igår och kanske hinner med några övertimmar till denna vecka. Behöver verkligen pengar! April blire U S A !!! grymt som tusan :)
Blev ingen skottlands resa mycket trist, men jag SKA åka dit nästa höst, så mina vänner följer ni med då?? :)
Därimot blir det en annan trip i höst, nämligen till Karlstad, Jonas har kommit med i tv-pucken så vi ska dit och kolla då:):) Mycket bra gjort av honom. Så det blir en liten resa dit, bo på hotell och jag har bestämt att jag ska slösa pengar på spa där!! gud vad underbart.

Pdol var en kanon helg :) Vi fick lite sool, och bad med underbara vänner!
Nu under helgen har jag bara tagit det lugnt och försökt vila upp mig, var en underbar lördag!! Soov ut riktigt ordentligt sen for jag och simon och gjorde en riktigt brak brunch, sedan knatade vi över till Peter, JÄTTE härligt väder (för en gång skull) Han pysslar på där hemma och det kommer bli hur bra som helst, när han nu bli klar :) Zico och Isa badade lite i älven hos peter och jag och simon blev också sugna på att bada så vi for till Farfars stuga och badade i tjärn! Super härligt :) Zico tog sina första simtag, det är kul att han tycker om att bada:) Sanne kom också förbi där.
På eftermiddagen var vi bjudna hos svärföräldrarna på plankstek med oxfilé, gott vare! På kvällen var vi i laxis jag simon, ante och moa och planerade U S A !! New york, toronto, florida. ÅÅH!
Sanne kom även och hälsade på :)

Söndag vare gym och fottti, ÅÅh, SÅ ARG ! fan också.. var ju våran match.


Nu ska jag tvätta lite, vattna blommor och så, imorgon kommer mamma och pappa och jag behöver inte vara djurvakt längre. har varit rätt tufft faktist! Speciellt kattungarna. :)

Hejs,

RSS 2.0