En vecka som skelleftebo

Och det känns hitills mycket bra! Började skolan i måndags, sen har vi haft fullt upp hela veckan! Har tex, börjat med massageutbildning, har haft teori först sen börjat med rygg och nacke. Sen har var vi igår på Skellefteå kraft arena, och jag måste säga att det var riktigt häftigt! :) Fick gå runt och kolla i olika logier, där var pressen satt osv. Gick ner till aiks omklädningsrum och kikade! Kan säga att det var massor av hårprodukter, rakhylar o dylikt., haha ja jävlar. Sen kollade vi in is maskinerna en sväng! Det var riktigt roligt och intressant. Idag har vi börjat med bad och livräddningskursen.
Känns så himla bra och det är så kul att plugga till något som är så himla intressant! Och lärarna som vi hitills har haft är väldigt väldigt duktiga! Bland där massör läraren, helt sjukt vad jag har lärt mig på två dagar om bara mig själv och min kropp.. där speciellt ryggen. Shit. Måste säga att alla dom läkarna och kiropraktiker som jag varit tidigare hos. nejnej, den här killen kan. Och det är klart man blir mer intresserad om något när det berör en själv, kan faktist tänka mig i framtiden att jobba som massör vid sportskade samanhang. :) Men grejjen med min utbildning är att man har möjlighet att bli så mycket olika och vad man kommer att kunna mycket när utbildningen är slut. Tex kan jag bli: Massör, gymtränare, badmästare, arbeta i parker, sport och fritidsanläggningar. ja det är verkligen massor på bara 1 1/2 år! :) Känns bra.

Nu har jag iaf helg och ledigt i två veckor tills nästa samling :) Fast har mycket hemuppgifter att göra, skriva en presentation om mig själv, intervjua olika människor, datorkunskap, simning och massage. Blir att tortera simon mest :) Men v.37 kommer vi ner till kiruna så då får ni gärna boka in er så jag får öva lite :) först till kvarn;)

Ikväll ska vi laga god mat, kyckling ris o thaisås. nått glas vin och efterrätt på det :) MUMS!
Och idag så skämde jag och simon bort oss lite, jag köpte en film åt mig (män som hatar kvinnor) ! :D och simon köpte sig ett tvspel :) Får se vad som händer mer ihelg, kanske kolla när kiruna ff spelar, kanske åker in till stan, det är ju trots allt matfestivalen? , haha spännande :)

Och föresten har jag testat på något som jag inte har vågat testa mig på på flera år, nämligen byta hår färg. Blond eller ljusbrunt är det som gäller :) shit vad jag är ovan. blir nog att färga lite mot det bruna hållet snart!

Hade bra!

God morgon världen!

Jaha, då var man skellefteåbo. Eller rättare sagt kåge, eftersom vi bor en ca 1,6 mil utanför. Östanbäck, ute på landet riktigt mysigt måste jag säga :) Och jag trivs så himla bra hitills :D Jag kom i fredags mamma körde ner mig. kom fram vid nio på kvällen och simon hade maten klar :) Grillat och satt ute på verandan, :):) Lördagen åkte vi först in till stan, kollade på skolan och knatade en sväng på staden. Efterde åkte vi och hälsade på simons farbror och hans kusiner. Efterde for vi hem och började packa upp allting. Tog nästan hela dagen, så skönt när allt blev klart :)

Sedan har vi bara tagit det lugnt och njutit av livet :) Isa verkar trivas bra också! Ska ut på en prommis nu med henne, sen får man se om simon har klivit upp när vi kommit tillbaka så vi kan käka lite frulle :)


Sen har jag ett projekt på g :) Sätter in bild om det blir lyckat ! HAHAH, nått som jag tror ingen trodde skulle hända :)




Imorgon börjar skolan, spännande :)


lördag kväll

Sitter och googlar på böcker som jag ska skaffa mig till min utbildning, kollar lite vad dem handlar om och så. Och jag bli så himla .. vad ska man säga? Imponerad!, shit alltså det känns så himla rätt. Intressant. Shit börjar verkligen inse vad jag vill pyssla med och vad jag behöver för att bli en bättre person. denna utbildning , jösses tack o lov att jag kom in. Fast kan som inte säga så här tidigt att jag verkligen valde rätt, men det känns som det. .

Idag har jag äntligen målar klart i köket, snyggt blev det! Pappa håller på att sätta golv, blir grymt snyggt! Vi försöker hitta en perfekt tapet, men det är så himla svårt! Finns på tok för mycket val.
På eftermiddagen for vi till farfar och åt surströmming, första gången jag har ätit mig mätt på det ja vad ska man säga det smakar salt, och man kan sätta in massa annat gott så det funker helt enkelt. Är rätt nöjd över mig själv också.

Idag åkte några av mina kära vänner till mallis, grymt kul kommer det nog bli för dem :) Hanna och erica har bosatt sig i pite för ett tag , håller på att spela in en film :) Och jag är så himla glad för deras skull :) Måste läsa boken den ska tydligen vara väldigt stark : S Hojja vågar man se filmen?? men är kul att dom är i pite så då ska jag åka dit nån dag eller helg och hälsa på dem :)
Någon helg ska jag och simon till ikea också, kul det ska bli ! :) Åh vad jag längtar till skellefteå, simon skickade mms idag på köket han hade satt ditt sitt käksbord och stolar! gudars vad mysigt det ska bli :)
Vi ska ta med oss isa också dit, mamma har inte riktigt tid. bli nog bra är ute på landet så hoppas hon trivs:) sen får vi se hur länge hon orkar livet... : / Är nog inte mycket till år kvar.

Nu har jag kryssat i fyra av 16 saker jag ska hinna göra innan flytt.. hojhoj :P ska nog gå bra faktist :) Jag tycker faktist det är lite roligt med mycket att göra men lite tid. då går det alltid lite fortare till något man längtar till :)

Oftast blir jag lätt grinig om jag ligger och sover och någon väcker mig. Men som igår natt , eller egentligen kväll för dom flesta men jag låg iaf och sov klockan var väl 23. Simon ringde och jag kunde verkligen inte vara sur för han var så söt och berättade att vi måste köpa en hylla till vardsgsrummet :) Hihi, kommer på sådär elva på kvällen och måste bara ringa och berätta det till mig :) jag tycker det är sött! Det är säkert kul för honom när han är så ensam och sitta och planera där i östanbäck vad vi ska köpa dit hur vi ska möblerat osv :)

Blev rätt mycket skrivet ikväll.. Och en grejj, jag saknar dig simon! snart kommer jag :)

vilken dag :)

Har varit sjuk i två dagar nu, eller egentligen hela sommaren men hade sådan hosta nu så det blev att stanna hemma från jobbet.. det har kännt väldigt jobbigt med att simon åker denna vecka så skulle jag komma att inte träffa honom på en hel månad.. men så läser jag min mail, jag har fått en plats på skolan jag har sökt in på!!! :D:D:D hade missat samtal eftersom jag just hade varit u duschen, ringde upp och tackade jag på direkten!!!! ::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D så himla glad. åh va kul. ringde till chefen idag och berättade har en vecka kvar att jobba sen drar jag neråt :) börjar måndag v. 35 :) KUL !

Ja alltså, vilken dag :)

match idag

Redan söndag och tanken på att det är jobb imorn... ÅÅOOFh, 5 veckor kvar fyfan. sitter och räknar ner för varje dag som går och det går alldeles för sakta..
Idag har vi första korpen match efter sommarpausen. ska bli kul, fast har varit satans förkyld i veckor nu så får se hur det går : S men idag är det varmt och vi skippar understället idag :) kul ska det bli, 18.00 polisen!

I fredags hade hanna inflyttningsfest och vi var många som kunde komma :) Guuud så roligt jag hade. är alltid lika trevligt att sitta och surra med mina kära vänner i timmmar :) Tack för en bra fest :)

Sitter och funderar ibland, oftast på jobbet. . jag är inte som folk tror, fast ingen förstår nog hur det egentligen är. haha . har verkligen trott ingen kommer förstå på vilket sätt jag är på , meeeeen så sitter jag jag och min vän lisa i bastun i sinksundet och surrar och då berättar hon för mig hur hon känner.. WOOH , skönt att någon är som jag och skönt att någon förstår :) :) så är det helt enkelt.


Hemma målas det på, kunde inte måla idag för upptäckte att pappa köpt fel färg så idag blev det är lugn dag. hade vela åka till farfar och bada ska se när simon kommer så hinner vi kanske :)
Igår packade jag två lådor med grejjer som jag ska skicka med simon till skellefteå. han åker på onsdag.. en hel månad utan min underbaraste simon... hur ska det gå ? : / hoofffffffff...

tjarå

RSS 2.0