Längtar till helgen!!!

Har hemmastudier denna vecka, har hitills gått bra tycker jag. Läxorna rullar på och har hunnit med en del.

¤ Läs varandras intervjuer - idag eller imorgon
¤ Öva massage - ihelg med tjejerna (ska låna massagebänken från skolan)
¤ Simning - förra veckan
¤ Läsning styrkeboken - har gjort idag
¤ Börja träna på gym - ska köpa gymkort imorgon på 360
¤ Ordna LIA plats - gjort i måndags, tre veckor på Byske badhus och tre veckor på Kiruna simhall
¤ Datorkunskap - gjort förra veckan
¤ Läs artikeln om badets historia - ska göras idag
¤ Läs om vattenrening - gjort i måndags
¤ Gå på vattenträningspass - gjort i lördags

Igår var jag och Simon in till stan, gjorde lite ärenden och så :) Var lite kyligt men var riktigt mysigt att gå ute i höstvädret. var tvungen att gå en bra bit eftersom vi hade lämnat in bilen på service och skulle in till stan. blev en hel del skratt, tur att vi har samma humor jag ock simpe ;) men sjuk är den ibland. hahahha. Lunch på subway, gott !

Idag när jag klev upp tvättade jag, nu börjas förberedandet inför finbesöket ihelg :) Igår var jag och storhandlade allt inför ihelg :) Imorgon blir det att dammsuga och städa, och fixa sängplatser till alla :D ååååhw, vad roligt det ska bli när min kära vänner kommer, umgås, mysa, prata skvaller och bara ÖSA på! wooho.!!! 2 dagar kvar.

Nu ska jag plugga lite till, hänga upp tvätten och ta en prommis med hunden. får sedan se hur dagen fortsätter!
Ha det bra. !


Jag har världens bästa vänner!

Jag längtar sååå mycket, om ett år ska jag sitta i en biosal och se på er!!:D:D

http://www.nsd.se/noje/artikel.aspx?ArticleId=4901843



Hanna och Erica ni är verkligen bäst! :)


fredag

Var på bio i tisdags, flickan som lekte med elden. Den var bra och överförväntan! :) Längtar redan tills man kan köpa filmen och längtar till trean kommer ut! :)

Igår var vi på hockey, david lund kom hit på dan och vi åt tacos, kl sju var matchen . Kul det var att se elitserie match! Grymt tryck i Skellefteå kraft arena !:) 3-1 till skeå så lite stolt var man för att bo här! Träffade andra kirunabor där också, det var kul!

Idag blir nog en mys dag, nöter vänner just nu och blir nog det ett tag till. Sen ska vi äta fläskfile, simons sås och god pasta till MUMS! Ska nog plugga lite, kolla idol och efter det kanske det blir en film med GODIS :)
Imorgon ska jag på vattengympa, spännande :) det är en del av läxan dessa veckor. Sen ska jag fixa gymkort, fixa LIA plats (praktik), massera och läsa lite grejjor. Inte allt för tråkiga hemmauppgifter tycker jag!

Håller på att planera till nästa helg! :D då kommer nämligen några av mina sweeta vänner! längtar dööö mycket!

hejpåer.

vänner

Sitter hemma och myser i soffan och har fått så fina sms av mina vänner. Fick mig att längta så galet mycket efter mina underbara vänner!! Så har tagit fram lite bilder, gör som jag titta och njut :)

Lysekil 06


Sommar 05


Påsk 07


Våren 08


Vinter 06


Vinter 08


Våren 06


Sommaren 07


Vinter 07


Sommaren 08






Och den här är till er:


En månad

Idag har jag bott i Skellefteå i en månad, och det betyder även att jag har varit sambo med min Simon i en månad, jag tycker om det sååå mycket! Trivs så himla bra i huset och så himla bra med min snygging :)
Förra veckan hade vi samlingsvecka i skolan. Hade fullt upp med lektioner, datorkunskap, branschkunskap, gym terori o praktist, livräddning och sedan kost. Känns bara bättre och bättre med skolan och samma med min klass:) I onsdags hade vi klassfest! Åt god mat och lekte MASSOR av leker. HAHAHA, skrattade gjorde man :D Efter tio knallade vi till studentpuben där fortsatte lekarna, haha. Torsdagen var tung kan jag säga, men det var jag inte ensam om:) detvarevärt!

Helgen har det inte blivit av att göra mycket, mest film och det är mys! :) På lördag kväll åkte vi in till staden for upp på vitberget och kollade ut över en fin utsikt över skellefteåstad samtidigt som solnedgång:) På hemvägen stannade vi hos simons kusiner som har stuga på andra sidan ängen!:) där satt dom vid elden på gården och mös, mycket trevligt!

Idag har jag varit flitig, åkte till eddahallen på morgonen där jag mötte petra o magnus från klassen. vi simmade, dök och gjorde massa jobbigt. ska nämligen klara av vissa saker i våran kurs. Ganska roligt är det med min klass alla är i olika åldrar som tex petra o magnus är mycket älre än jag, magnus är väl närmare 30 och petra är DUBBELT så gammal som jag. haha kul är det, eftersom båda har barn så fick jag höra barnsnack idag. hojhoj !
Sen har dan fortsatt med långpromenad med isa, vikt tvätten, pluggat, städat lite och lagat mat!
Nu har Simon åkt på träning och jag har intagit soffan, nu blire bara lugnt framför tvn:)

Imorgon ska vi på bio, flickan som lekte med elden. och på torsdag ska vi på kolla elitserimatch skellefteå-luleå!!! weeho.


Jag saknar mina vänner hemma i Kiruna... (och piteå och Canada) fast ni tillhör ju ändå kiruna :)

Kiruna

Har varit i Kiruna nu sen tisdagkväll, kul har det varit och har hunnit träffa dem flesta :) Sen har jag haft fullt upp med skoluppgifter, nu ha jag bara en ynka uppgift att skicka in :) har gjort halva så ska nog bli klar idag!

I onsdags var en värsta otursdagen för pappas volvo.. skulle upp på stan där vid 12 jag och pappa sätter oss i bilen hemma i laxforsen, INGEN BENSIN!! Pappa går ut i garaget och hittar en skvätt bensin som han häller i tanken. åker för att plocka upp sanne, och efter hennes väg kollar pappa i backspegeln (han har glömt att stänga tanklocket, och skruvlocket är borta)... shit. eftersom min bror bor på samma väg som sanne kunde vi stanna hos han och låna ytterligare en skvätt bensin. Och tur att han hade en skvätt för bilen dog nämligen på sannes gård.. Precis då ringer rörmockaren, pappa måste hem på direkten. på vägen hem så hittar vi skruvlocket precis på laxforsbron, PUH! Lämnar pappa åker och hämtar lisa från jukkas och åker och lånar bensin från Sara, klarade oss sedan upp på stan! :)
På eftermiddagen skall jag upp igen till stan från laxforsen för att äta middag hos svärföräldrarna, går tungt med bilen upp för laxforsbacken, stannar vid Kauppinen. PUNKA! jävla skit bara åka hem byta täck, kom försent till middagen... Och dessutom berättar pappa att han ALDRIG fått punka på volvon, mitt fel???? hojh hoj :)

Idag lördag rätt lugn dag :) Ska handla på ett tag. i eftermiddag blir det nog mat hos svärföräldrarna igen och sen förhoppnigsvis umgås med vänner :) Hoppas kvällen blir bättre än igår! .. satt hemma i laxis helt själv och det sög.. usch vad tråkigt jag hade :P

Imorgon bär det av hem till Skellefteå :) längtar faktist hem lite! :) :)

Onsdag

Denna vecka har hitills varit bra :) Har två distansveckor nu med skolan, och det menas med att vi gör massa hemmastudier, och det har gått bra för mig än så länge :) Har mycket kvar fortfarande.
Igår var en bra dag, när simon var i skolan passade jag på att träna, for till eddahallen för att gymma och simma. Vi får nämligen simma gratis på alla simhallar här i Skellefteå. Och överglad som jag blev fick jag även gymma gratis :) Grymt bra gym var det och likaså simhallen, avslutade med ett skönt dopp i bubbelpoolen. :) Idag träningsvärk, huhu.
Sedan for jag på stan shoppade lite kläder och små grejjer (studiestödet har nämligen kommit). Dagen fortsatte hemma i Östanbäck med mys och pluggande!
Idag har jag mest tagit det lugnt, gjort lite sysslor, varit ute på två mysiga promenader med Isa och sen pluggat. Snart blir det fortsatt plugg plus hårfärgning. Brunt! (trivdes inte riktigt med det blonda) , men har valt en ljusbrun färg iaf :)

På lördag blir det IKEA! Guuud så kul :) Blir inte mkt till köp men iaf! Robert ska med , han har nämligen flyttat till luleå. Efter det blir det nog fara till robert kolla fotti o så. Sen ska vi försöka hinna till sunerbyn och kolla jonas spela cup! Hoppas han har några matcher på söndag för det passar nog bäst för oss! :)

Störande har hicka just nu.. !!!


En rolig grejj som hände när jag simon och isa var ute på långpromenad! :) Vi går förbi ängen där en massa kor håller hus, dem håller just på att äta en bit bort då vi går förbi. Plötsligt vänder sig en mot och och får syn på Isa, börjar direki rusa (galloppera) eller vad man säger. springer mot oss! Och inte nog med det resten av kossorna gör likandant. PANIK. vad gör vi? tänk så får dom för sig och hoppar över stängslet?? Men nej dom stannar precis vid stänglet och bara, står och glor på oss mest på Isa. . Det går ett tag och dom står fortfarande och glor. . . sedan vänder dom sig om och går tillbaka till maten.
Hahah, shit . ja det var en märklig händelse :D och Isa stakarn visste ej hur hon skulle reagera, först blev hon jätte rätt, men ändå glad och vifftade på svansen. haha. jeo.





Hejdå världen!:)


RSS 2.0