Julen är här.

Jag är heeelt slut, två dagars jobb och jag är helt slut. Tur att jag inte tog på mig så mkt arbete.. Ska vila snart sen blir det att fara på stan och hitta sista julklapparna, sedan blir det nog äta tårta, sen simma och sen till simons mamma och pappa :) Imorgon är det julafton, ska bli mysigt :) Bli att fira nere hos min faster i kurra, blir första gången. Sen juldan blir det hockey och sen utgång, fredag vila, lördag handbollsfest, vila mån,tis nyår på onsdag :)

God jul och gott nytt år allesammans ! : )









En bok & tandboste . . kommer allt bli som vanligt igen ?

december

En skoldag kvar innan jul, skönt !! Fick reda på nu att jag börjar inte jobba heller förän den 22, ska jobba på icehotel nu lite under ju, fast inte så mkt för jag behöver verkligen lov!

Förra tisdagen var jag i Luleå hos en idrottsläkare, han var bra och så mycket bättre än dom jag har träffat tidigare. När jag tänker tillbaka har jag bara fått höra massa skit och svammel och konstiga orsaker till att jag har ont i ryggen, som t.e.x ena benet är kortare än det andra, att jag använder fel skor, att jag är gravid osv.. och inget av det stämde. Nu har jag fått en klar syn på det hela iaf, men jag vet att jag inte ska tro allt för mycket på den här läkaren, men jag vill bara hoppas! Fick ett träningsprogram av han ska börja stenhårt nu i veckan :) Har tagit paus från handbolls träningarna för att koncentrera 100% på ryggen och så förhoppningsvis ska det bli bra, eller bättre till sommaren. De om detta. Helgen var bra, började med hannas humorkväll på fredag riktigt lyckad ! Kul vare :) Sen blev det ferrum som var helt ok. Påväg hem efter hampisen höll det på att sluta illa, blev faktist riktigt förbannad.. . Lördag var det hockey, tycker det är så roligt att se simon spela :) han är bra! , Senare iaf for jag på julbord med pappa, sååå gott vare: ) men orkade inte sitta länge där, bara massa fyllisar, hoh. Söndagen började med städning sen upp och julhandla sedan hockey igen :) Helgen slutade mycket bra med tacos och en film med mys :)
Bara 9 dagar kvar !!!  : )

hejs .

Sånt gör mig glad

Jag sitter och tänker på den fina överraskningen jag fick när jag kom hem från Gran Canaria, den var fin :) Tack !

My gift is my song
And this one's for you

And you can tell everybody
That this is your song
It may be quite simple but
Now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is
Now you're in the world

Sat on the roof
And I kicked off the moss
Well some of these verses
Well they, they got me quite cross

But the sun's been kind
While I wrote this song
It's for people like you that
Keep it turned on

So excuse me for forgetting
But these things I do
You see I've forgotten if
They're green or they're blue

Anyway the thing is
What I really mean
Yours are the sweetest eyes
I've ever seen

And you can tell everybody
That this is your song
It may be quite simple but
Now that it's done

I hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is
Now you're in the world

Juletid

Idag har jag inte mått så bra, stannade hemma från skolan och sov till 13.16 . Efter jag hade käkat frukost, började jag gräva i julsakerna, började pynta och ur högtalarna kom julmusik, hur mysigt som helst :) Tog en liten paus, ska strax fortsätta, dammsuga och stryka gardiner, sen blir det nog upp med granen :) Blir nog också att göra lite julgodis. Åå vad jag älskar julen, alla förberedelser innan och sen själva julafton med släkten, det är kanonbra :) Maten är nog dagens höjpunkt! Och i år ska jag på julbord med pappas jobb, det ska bli gott! Sen är det julklapparna, känns ganska bra i år för jag har lite koll på vad jag ska köpa till alla så det känns bra.
Får se vad som händer ihelg, kankse blir en trip till hildes stuga, sen är jag sugen på att åka skridskor, ska höra om någon annan också är det, hade varit kul :) På söndag har vi borta match i Piteå!


Utmaning?

  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
  • Utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem
  • Lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade

  1. Jag är en grymt dålig förlorare
  2. Jag älskar vintern
  3. Jag tycker julen är den mysigaste tiden på året
  4. Mitt bästa handbollsminne är tiden i Stockholm
  5. Jag kan sova hur länge som helst om jag bara vill 
  6. Jag bor i ett hus mitt i skogen där jag trivs väldigt bra  
  7. Jag har aldrig varit lika lycklig i hela mitt liv som jag är nu

Jag utmanar: Hanna Elenius, Camilla Eriksson, Lisa Heikki, Mira Johansson, Elmina Fredriksson, Simon Unga, Sanne Nilsson.


RSS 2.0