life is good

då var sommaren slut, snart börjar skolan känns ganska skönt, ett år kvar :) Nu har handbolls träningarna sattit igång och det känns gryyymt skönt! Har varit sjuk/ haft stukade fötter i princip hela sommaren så har inte blivit mkt till träning. fast på ett sätt var det bra.. behövde få tillbaka suget, och det har jag verkligen fått :) Känns bra, väldans bra ! Första träningsmatchen på lördag också , gaah längtar !

Och vindarna vände, . vill inte minnas förra sommaren, allt var bara en jävla mardröm. . men jag kunde inte mera än att hoppas att en dag skulle vindarna vända. . att 2008 skulle bli så mkt bättre. och det blev det, plötsligt känns allt såå mycket bättre och jag har lättare att lämna allt det dåliga bakom mig,. jag är LYCKLIG :)


7 aug

Har just packat färdigt, skönt att åka bort ett litet tag. Sånt behövs ibland.
Jag börjar längta väldans mkt till vintern :) Ska fortsätta fundera på vad som är värt att sätta pengarna på, när jag tänker på vintern vet jag vad jag vill. Men då blir det ingen resa utomland eller liknande. Och då gäller det att spara alla pengarna också :b såå får de hur det blir.


kära vänner i ljus och i mörker
i växlande väster och öst
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst
min helande tröst
      - ni är dom bästa .




Tycker om dig :)

RSS 2.0