hur ?

Man har två val, att riskera eller inte ... hoff.

vinter

Är hos mamma i stan nu eftersom hon är bortrest, måste därför vara hundvakt. Igår kom camilla förbi, surrade om allt ungefär, kändes som att det var ett tag sen. Sen så beställde vi från junkyard också.. hofhof, pengar går det. Inge bra med tanke på att det är snart är jul:P menmne. senare kom lisa och camilla kilade hem, jag och lisa knallade till statoil, men såklart var det stängt, besvikna var vi på väg tillbaka men så hade vi turen att ida körde förbi och hon körde oss till ok, vi köpte glass,choklad och hallon. så när vi kom hit så smälte vi chokladen och kokade upp hallonen sen det över glassen, såååå goootttt :) . Nu sitter jag hos mamma och tjejorna har precis gått, vi har kollade idol och myst :) Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu, är rätt trött. men ska nog ta en långpromena med hunden och höra om simon vill hänga med :) sen blir det nog sova, ska upp halv nio och jobba med skolan.. känns tungt , men det blir värt sen när vi får ledigt för det. . Nu börjar det verkligen kännas som vinter, lite snö bara, men det kommer mera förhoppningsvis. Längtar så himla mycker efter att få köra skoter och åka slalom :) Och förstås göra massa annat som har med vintern att göra!
... idag blev jag himla besviken, mest på mig själv såklart, jag ville verkligen..

Godkväll.

Jag är såå himla kär : )

november

SItter och kollar fotti, sve-holland blev att jag fick kolla ensam tillslut :p 2-1 till holland, komigen då sverige !:!!!
Bortsett från det är jag himla skolless så det finns inte... usch. men det är ju positivt att vi inte har så lnge kvar! jipeeey. Sen är jag less på min rygg också, men det är ju en vana. ska iaf till läkarn, lär ju få höra det vanliga :P menmen, kan ju alltid hoppas på nått under?

Och jag börjar längta riktigt mycket till juleen, så himla mysigt : )
Högst på önskelistan:
- Nya glasögon
- Ny mobil

Nu ska jag kila en sväng till sportis och hämta min väska, egentligen orkar jag inte.. men jag måste :b


skin



Skin, skin som den sol du är
Låt hela världen se ditt vackra leende
Lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig





6 november

En indian sa till sitt barnbarn att han hade två vargar inom sig, en som var ond och hämdlysten och en som var god och förlåtande. Barnet frågade vilken som skulle vinna. Den gamle svarade: Den som jag matar.

RSS 2.0