regnregnregn

Guuuuuuuud vad det regnar och om ca en timme har vi match, jäklar vi ska ösa i ös regnet! säkert blir man förkyld också:P

Test gick lite i mina balskor, blir nog inga problem ! Men ajvette mina efterfestskoor, Smärta! Men så hittade jag ett fynd, mammas gamla klackisar typ likadana fast matchar mera till min klänning som jag ska ha, HAA då var det fixat :)

Mösspåtagning på fredaag, SNÄLLA ge oss SOL. det kommer bli galet. kul ja :)


premiär!!

Gaaah, är lite nervös faktist men grymt laddad :) korpen premiär idag mot FTATR, lite osäkra vad det är för gäng men vi får se :) Ska bli ruskigt roligt iaf :D

Idag har jag pysslat här hemma lite grann, jag och pappa har börjat flytta på lite möbler och grejjer inför rivning i kök och hall, känns så himla kul att äntligen ska vi börja med det. har pratat i flera år och nu äntligen. Kommer bli snyggt!
Igår var en bra dag, var hos simon på dagen och städade lite, kollade film, solade och var på en prommis med hunden. kl sex kom simon från jobbet och jag hade lagat mat åt honom, jäkligt gott enligt mig :) Vi kollade twlilight, mycket bra film måste jag säga :) Sen for jag hem och några av tjejerna kom och hälsade på, vi fikade, kollade hundtricket och surrade i massor :) Sen for jag till simon och sov :)

Nu ska jag faktist hoppa i matchekläderna och forstätta ladddda :) haha två timmar kvar men vafan :)


tack och hej

Sitter hos simon och kollar när grabbarna spelar nhl, jävlar vilket liv det är! tre tv apparater och två killar vid varje. ja det säger väl allt? haha :b ett jävla skrik överallt. höhö
Har haft en jäkla skön dag idag iaf. eller ja började med coopertest. gick kasst, men har iaf inte gjort ett skit resten av dan. Och det ska jag inte gör resten av ledigheten heller :) SKÖNT!

Och jag är gryyyyyyymt jävla piss irriterad på att både min kamera och telefon är trasig och dssutom fick jag båda i present när jag fyllde år  januari.. SÅ JÄVLA LESS! Det verkar inte vara någon som kan tillverka något som fungerar nu för tiden. Och passande att jag int har någon jävla kamera tll studentfan, också!!!


Sen så läser jag en mycket bra bok nu, tyskunge av Camilla Läckberg. galet bra bok faktist, rekommenderas att läsa :)


Tack och hej,

hoppas hoppas

Sitter i skolan och väntar på att äta lunch, blev lite längre idag och massa dö tid. jobbigt när inte matsalen i skolan öppnar samtidigt som alla andra på jobbet får lunch :P Blir så himla trött att bara sitta.
Ser inte framemot denna vecka så mkt, inget roligt planerat, kommer ej hinna träffa min simon nästan någonting och dom har lovat bajs väder mot helgen.. Men är iaf ledig torsdag, fredag det ska bli grymt skönt.
Och jag hoppas mina kära vänner har en bra resa till Paris :)
Och snart har vi korpen premiär, laddad till tusen!! :)

Sen sitter jag och hoppas att vi kommer in, vore så himla kul! Spännande att se hur det går, vill verkligen :) Men oavsett hur det går så vet jag att hösten blir bra, för om det inte blir skellefteå så ska vi försöka hitta eget! längtar. :)
För du är bäst simpe ! ;)

Only hope

Sitter i mina klackisar och försöker töja ut dom, dom är nämligen litelite för små, får se hur det går. värker i fötterna iaf. Har provat lite kläder till studenten, gaaah snacka om studentfeber jag börjar få. säkert den enda också;P haha. Är iaf grymt less på praktiken, 06.30-15.30 varje jävla dag :b okej att jobba så men då ska man ha betalt. guud så jobbigt det är. 
en fin låt


There's a song that's inside of my soul
it's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
but you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Sing to me the song of the stars
of your galaxy dancing and laughing and laughing again
when it feels like my dreams are so far
sing to me of the plans that you have for me over again

I give you my destiny
I'm giving you all of me
I want your symphony
singing in all that I am
at the top of my lungs
I'm giving it back

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope





studentfixande!

Sitter och tog en paus i all studentfixande, blir så när man inte har någonting att göra så går tankarna direkt till studenten! Idag har jag gjort mycket faktist, slutade pratiken halv fyra for snabbt hem och tog en dusch och for sedan till sannes mammas firma. Hon ska nämligen sy upp min klänning litegrann:) Sedan for jag hem satte mig här, gjorde en intresseanmälan till student och balfotografering, garanterat finns det inga tider för man är ju säkert så sent ute med det, men hoppas det finns någon fotograf som har tid. man får kolla runt. Ringde även till min kusin som ska göra frisyren, hörde lite ifall hon tycker att jag behöver beställa löshår, men troligtvis inte:) ska iaf träffa henne i veckan så får hon kolla på mitt hår! woohooo allt är nästan klart :D Köpte skor och smycken förra veckan som jag är mycket nöjd med, fast vet ej viket halsband jag ska ha ännu, fick höra att simons mamma hade ett fint att låna så ska kolla på den:) Det som är kvar är att fixa är lite av simons kläder, hoppas det blir bra! Sen bil bara, måste kolla vilken vi ska ha ! . hoho, kul det ska bli !

helgen var himla tung måste jag säga. Började med fredag jobbade från halv sex till hal fyra, åkte direkt hem och duschade och bytte om, hann inte ens äta. for ner till jukkas folketshus och började fixa med saras pappas fest, kl halv sju drog det igång och mssa folk kom det, var rätt kul folk blev fulla och sånt! fram till 24.00 gick bra, men sen gick det bara neråt, var dödstrött det var lite synd för annars var det kul! kl 03.00 åkte vi hem, sov tre timmar sen var det bara att hoppa upp, 07.30 for jag och pappa till haparanda, fick sova i bilen men ni vet man sover ju inte som en gud precis. Så fem timmar på ikea, kändes ska jag tala om. sov inget på resan hem eftersom pappa fick sån huvudvärk så det var bara att sätta sig bakom ratten. Det gick bra! Klockan tio gick jag och lade mig sovde ca 12 timmar. SKÖNT! Hann mysa lite med min kärlek innan han skulle till jobbet, sen hem och sova igen.
Glömde att berätta att jag såg ett av det vidrigaste jag någonsin har sett i fredags, jaao man kan verkligen vara med om allt som målare. Uch.

AAoo, idag har jag hut mycket som helst att skriva om känns det som, men jag ska nog spara lite till någon annan dag-.
tjarå.

blogga

Att blogga kan vara himla svårt ibland, vissa gånger vill man gärna sätta sig ner och skriva ett inlägg men man kommer inte på mer än en mening att skriva. då brukar jag låta bli. När jag ibland kommit på saker att skriva om är det på tok för mycket och då brukar jag låta bli. Men gånger som idag när jag inte har allt för mycket att göra och har lite små saker jag vill skriva om, då sätter jag mig gärna ner och skriver ett inlägg. .

Jag kom nyss hem från ett kort besök från sara, har lånat lite kläder som jag ska ha på mig på fredag. Ska jobba på hennes pappas fest. ska bli kul! Fast lite nervöst också, det skall tydligen dyka upp massvis med folk och risken finns att man klantar till sig i allt serverande och sånt, GAAH! På lördag bär det iväg till happis och ikea, jag och pappa far dit, vi ska beställa vårt nya kök. Kommer bli snyggt! Sen ska jag göra lite ärenden till camilla och robert, dom ville ha lite grejjer till deras lägenhet. Helgen kommer bli rätt lugn från alkohol. Bäst att ta det lugnt dom tre närmaste helgerna, sedan är det dags, HOJJ vad mycket studentfirande det kommer bli :D Jäkla så kul! Och man blir ju lite nervöst med tanke på att det är bara tre veckor till mösspåtagningen, fyra till balen och fem ynka veckor till studenten!!!!! shiit : )
På tal om balen, imorgon ska jag och simon på stan och fixa med kläder åt han, kankse kolla några skor och försöka hinna förbi min kusin som ska göra min frisyr :) kul, allting nästan klart. Bil har vi för min bästa bror har fixat så vi kan välja mellan två, kommer bli grymt :)

Idag fick jag veta att jag har fått sommarjobb! Skönt, slipper man stiga upp dagen efter studenten och tänka att man är arbetslös. nejnej :) Sen till hösten får man se vad det blir av, ska bli riktigt spännande och se vad som händer!

Nu blir det sängen, för det är så himla underbart att vakna upp 05.40 och känna att man är utvilad! godnight !

Tack för att du att du gör mitt liv underbart, du är det bästa som har hänt mig :)


IK nollpress

hade träningsmatch idag, riktigt härligt och snart böjar serien i korpen jäkla kul det ska bli!! :)

www.laget.se/iknollpress


RSS 2.0