God jul!

I övermorgon är det julafton, längtar jätte mycket :)
Imorgon blir det att fixa klart det sista, som klä granen. hann inte med det idag, blev så trött och hade ingen ork, kan vara sprutan jag tog på dan men jag vet inte. verkar inte bli så sjuk av den så det är skönt!

Nu sitter jag i Laxis och väntar på simon, han är galet seg!! Och sen längtar jag hem till östanbäck, känns lite jobbigt att hålla på att sova hos min och simons föräldrar hela tiden, väskan orkar man inte packa upp helt ännu.. och hemma är det ingen som gnäller, (mer än jag då) haha, nemen så farlig hoppas jag inte att jag är. Men är man som här i laxis ska man alltid behöva göra någonting :b

Det är klart att att det är kul att träffa alla familj, släkt o vänner!! men det är just det där med eget hem man är så van vid det nu! Och med tanke på släkt, min kusin hade ju bröllopsfest i lördag hur trevligt och kul som helst! Åkte dock hem rätt tidigt, men så länge det varade var det kul :)

Längtar till juldan kommer bli hur kul som helst tror jag!!!!! :)



Men nu till er alla från mig alla önskar jag en riktigt god jul!!!! ät så mycket ni kan. det ska jag.






Julen 2007


en vecka till jul!

Nu är mina tre arbetsdagar över, och jag har inte tagit emot allt för mycket jobb heller, blir högst tre dagar till på icehotel under lovet, OM inte badet ringer. . Men just nu känns det grymt skönt att bara vara ledig!
Sitter i Laxis och tagit en bastu och det var såå skönt, passade perfekt efter en jobbig jobbbdag. ÅÅh Idag har Sara kommit hem från Thailand :D:D Hon ringde mig när hon var på arlanda så imorgon ska vi träffas! ÅH det var så längesen:):) Ska imorgon också kila på stan, kanske hitta någon julklapp och sen en present till Moa som har fyllt fem år!:) På lördag blir det kalas i kurra för moa, frida och mikaela. Hoppas man kan ta skotern dit!!! Har ju inte hunnit testa den ännu!! gaaah. vore kul! , sen på kvällen blir det ju bröllopsfest shit kul :)

Igår var jag med tjejorna och vi hade våran egna lilla julafton med julklappar, glögg, peppisar och sånt mys :) Är lite arg på Moa för hon stal min vas!!!;P huhu, kom hem med en armbandslepsyl + nå badgrejjs, kan alltid vara bra att ha :) Sen var ju min otursdag också igår, fick inte igång bilen två gånger!!!! fyochfan, men tur har man en snäll bror som hjälpte mig både gångerna med startkablar, en snäll pappa som orkade ta sig upp från laxis och hämta hem vraket, en snäll pojkvän som kom och hämtade mig i kylan plus knuffade bilen och snälla vänner som knuffade bilen till mig :) Tack!

Om en vecka är det julafton!! Längtar döö mycket för det kommer bli döö mysigt!!!!! Och MATEN gaah, lätt det bästa :) förutom att man får vara med familj och släkt :) Hoppas bara simons allergitabletter fungerar!! annars blir jag ledsen....

Nu ska jag börja bege mig till stan, hänga med simon och duffen kanske. Lira tv spel, det var faktist ett bra tag sen så är nog rätt krasslig.

Hade bra.

Jullov . . . not

Nu ska jag snabbskriva här, har egentligen verkligen inte tid för detta. men håller på att lyssna på aom skivan som jag har bränt fungerar, ska nämligen kopiera mitt vattengympa pass till kiruna badhus. dom ville ha nått nytt så!

Nu har jag iaf jullov, fast inte alls. Hade planerat denna vecka göra läxor och hjälpa pappa hemma i laxis med städning, göra klart köket och allt. MEN så snäll jag är tackar jag jaa till jobb på icehotel tis, ons, tors. GAAH. varför undrar jag nu efteråt. .

Idag har jag och pappa varit på stan och julhandla, mat o sånt. tre timmar, hosh! Sen suttit och slått in julisar, skivit julkort och lagat mat. Nu ska jag städa lite på övervåningen och sedan upp på stan och sova med simon hos svärföräldrarna. simon ligger i sjuksängen så hoppas man inte blir smittad. och idag har jag iaf bokat tid för vaccination för mig och simon nästa vecka.

Sen ska jag ringa min lärare i veckan och surra lite om mitt projekt :) spännande!
På lördag ska jag på kalas i kurra, mys! och på kvällen blir det bröllopsfest för kusinen har gift sig:)
Sen ska jag forstätta stressa nästa vecka, och vem vet om badis ringer om jobb, hoj hoj.

RSS 2.0