födelsedagar och underbara hemkomster!

Har blivit snuvig igen, usch usch jag vill inte..

Förra helgen var den första på lääänge jag inte hade något planerat, var grymt trött efter veckan så jag och simon for till Parka och bara tog det lugnt, hur skönt som helst. Vi bastade och grillade, sov över där till lördag då vi åkte hem . Och då var jag grymt sugen på att bara umgås med mina fina vänner, Lisa kom förbi, men hon skulle senare på middag med sin mamma så vi hängde bara et tag, och sen får jag reda på att ingen annnan är i stan?! vilken panik, vad tusan skulle jag hitta på. .
Äh jag drog till björkis 18 på kvällen tog upp två liftare som skulle till abisko, propp full bil då dom två franskyskorna hade MASSOR med packning, det var iaf intressant att höra lite av deras liv, framme i björkis var sanne, lisak och mira :) det blev några glas rött och live spelning i lisa och johans hotellrum, kvällen fortsatte, lite annorlunda men jag hade kul :) Söndagen var ju planer att åka i backen, men det var bara att glömma, världens storm.. usch så trist. men tacobuffé till lunch helt ok .
Åkte hemmåt och gick på bio på söndag kväll: The hunger games, ni måste se den!! Den var bra, ja eller bra och jävligt brutal, men huvudrollen var så himla cool så hon gjorde att filmen blev grym. helt klart. Den ska tydligen bli nya twilight fenomenet, vi har beställt hem alla tre böcker också :P

Snacka om knepigt väder denna vecka, regn, slask, lite sol, och nu vräker snön.. Jaja bara vi har sool och massor av snö till påsk ;)

Idag fyller farfar år! ska dit innan jobbet. Därefter Sanne och Mira, tre kalas på raden :)
Så kommer mina underbara vänner hem!!!!! Hilde, Hanna och Hanna :) ska bli UNDEBART!





Kanon helg i Levi!

Är jätte nöjd med helgen. Vi åkte som sagt till Levi på fredag morgon, var framme vid 12 tiden, vi trodde vi hade lite stress att åka i backen (trodde dom stängde typ 4) men det var lugnt åkte ända till sex-sju tiden :) Skit kul att stå på skidorna igeen! Dock blev det med dom gamla skidorna, hade planer på att köpa nya i år men börsen svikte. Men det funkade hur bra som helst :) Efter backen på fredag tog vi och bastade på hotellet och badade i hottubs. underbart, var döö trötta så vart en tidig natt. Heelt utvilade på lördag, med dunder frukost var vi ute från 10 till ca 17, skönt vädet med snöfall och kanon före i backen, solen visade sig fram mot eftermiddagen. Några öl och livet var gott. ÅT en new york biff på hotell resturangen som frå topp betyg, blev lite dryck i deras bar och myste på! Söndag morgon tog jag mig ett besök på Levis spa, snacka om bra avslutning på helgen! Mycket mycket värt pengarna, jobbiga bara att alla pratar finska och man fattar noll.

Nu vill jag bara att det blir påsk så vi får sticka till björkis :):)

Nysshemkommen från träning , blev crossfit = helt slut och träningsvärk väntas imorgon.
Igår var jag och Erica på Actics pass just dance, skit roligt men svårt! Fyfaan hur man ser ut. men jäklar vad roligt och jag vill ju bli bra. Efter det blev det bastu och så kul när erica kommit hem från sin Australien resa!

Imorgon väntas träning för hundarna, ska gå på lydnaspromenad med massa andra, ska bli kul och känns behövligt, då vi har lite problem att träffa på andra hundar, en tycker inge vidare om andra hundar och ena är heelt tvärt om och störtar rakt mot dom. blir nyttigt.

Torsdag fyller Simpe 24 bast, vilken gamling! då blir iaf lite kalas här hemma.


















Laddar för Levi !

Underbart med soovmorgon, kändes som evigeheter sen. Igår vart det ju att stiga upp tidigt (fast jag var ledig), Gällivare som gällde, hade en jätte bra undersökerska, men ingen bra doktor. uscha vad trist.. Hon kändes jätte stressad och kändes som hon inte alls ville hjälpa mig. sa bara troligtvis allergi mot linser, fick inge salva eller förslag på alternativ. Sa direkt att jag vill fortsätta med linser eftersom jag tränar och spec för handbollen, men nääe.. ska iaf prata med min optiker som är alltid varit så himla bra!
Igår blev det och städa och tvätta, sen tog jag och simon en lång och härligt prommis med hundarna som kom hem från skellefteå :) Vi gick förbi Frida, simons kusin som har tagit över vår gamla lägga på kengisgatan :)

Nyss åkte Mamma, vi har suttit och skrivit inbjudningskort (kramp i handen) , man skriver ju Aldrig nåmer. det är förjävligt, snart kommer man glömma bort hur man gör??!!
Ska ta och börja packa strax för Levi imorgon!!! SÅÅ himla underbart att åka bort!
Ska förbi Sara och hennes nya lägga, dom håller på att renovera där, blir nog grymt :)









Vara frisk och må bra!

Så underbart att vara frisk, igår söndag var allt borta, hosta, halsont. heeelt underbart! Fy för att vara sjuk. . Äntligen kunna vara frisk igen! Det firade jag med att gå på morgongympa 06.30 imorse, skönt! Med avslutning med mindfullness, verkligen bra start på dagen och veckan! Det bästa är att träna på morgonen, man blir så sjukt pigg och allt känns mycket lättare, av detta bokade jag in mig på morgon spinning imorgon 06.15! gaaah. men nu jäklar ska jag komma igång efter sjukan, jag och carro har även bokat in ett cirkel och ett power pass i veckan!
Handbolls säsongen är slut, känns sådär. ville göra bättre ifrån mig, gick kanon i början av säsongen, men men. tagga till nästa :) Nu njuta av alla lediga helgen! Börjar med denna som blir Levi för mig och Simon, ska bli heeelt underbart. Åka skidor (hoppas på bra väder), mysa på hotell, öl på afterski, besöka ett spa som en arbetskompis tipsa om, jaa helt enkelt njuta järnet!
Onsdag till gällivare och besöka ögonläkaren, känns sjukt jobbigt. .

Över till något annat!!!!! JAG ska banne mig till peace and love i sommar!! skiter i kiruna festivalen och åker och se RIHANNA ISTÄLLET och ni jävlar för tusan ska jag banne mig se henne!!!! Och Lasse också :) Hoppas nu mina vänner följer med för detta blir grymt, HOHO vi måste boka biljetter nyy!!

Lite bilder från lk festen förrra helgen, kanon kväll trots att jag var lite krasslig.








Har fler bilder men jäkla tjorv och rotera dem..



Tänk er detta i sommar :)




usch vad less..

spyy less på den här sjukan! fyra dagar.. har varit sängliggandes, ingen energi hals, feber, snorig, ont i halsen, ont i huvudet, ont i kroppen. usch och fyfan. denna vecka som skulle bli så bra, för det första Al Pitcher som vi hade bokat biljetter till, fast då upptäckte vi att vi hade maif borta. taggad som tusan till matchen. men ikke. missade på al pitcher och maifs matchen, tjejerna vann iaf :) jag hade vela vara med .. :p Imorgon är det LK festen,, ååå vad jag vill vara frisk! jag måste vara frisk till imorgon.
Te med honung och ingefära, apelsiner, vindruvor, kan jang, ipren och nässpray. Tips på något annat? Fasen också och rastlös är jag!! har tittat film, tittat serier, är less på bade sovrum och vardagsrum, nu hänger jag i köket. Kollar när simon packar väskan och drar iväg med skotern, fyyyyyfan vad avis. och jo solen strålar ute, energin till att gå ut med hundarna finns heller inte. men mina hundar är bäst, tror att dom vet att jag är sjuk., tar hand om mig.
Som sagt förut har jag underbara arbetskompisar, massa hälsningar :)
jaa vad har jag gjort idag, kollat skilda världar och betalat räkningar. tjoho..
fyfan vad deppigt.


RSS 2.0