plugggga. .. .

Sitter hemma i laxforsen, det var ett bra tag sen. ganska skönt har varit ledig idag från skolan så sov ändå till en försäljare ringde och väckte mig vid 12. Lite irriterande, men ändå bra för annars hade jag sovit hur länge som helst. När jag satt och pluggade fick jag ett väldans roligt samtal av sara, hon berättade att det snöade i stan! wiihoo, :) synd bara att det inte snöar hära, men det kommer. Kul det ska bli med vinter. YEEO! Har snart träning sen blir det hem och plugga igen, uuurh. nk, svin svårt tkr jag... Känns som det är rätt mkt i skolan nu, hade prov förra ons, sen imorn, sen jävla projektarbete som står helt stilla... sen km i hbg går ju frammåt men rätt sakta. En bra sak som jag blev lite glad av att se en affish i skolan där det står när vi ska och prova studentmössor, wow. känns helt konstigt att snart ska vi faktist gå ut skolan och ta studenten.. bara 9 månader kvar ungefär.. höhöh.
Jag ser väldigt mycket framemot imorgon och 1 och 1/2 vecka frammåt :):):)

hel skumt

Igår var det den konstigaste natten/morgonen någonsin:b Heel skum verkligen men allt fixade sig tillslut. .

Åååh tänk om man kunde sjunga, hade vart så kul :d:)

Nu blir det sängen, en ny skolveckabörjar :S Godnatt ; )

skön dag

Idag stannade jag hemma från skolan, det var skönt. Har inte gjort något, bara soovit! Tills vid halv sju for på stan med camilla, var ju tjejkväll:b hittade mig ett par jeans och en tshirt. ganska nöjd. Nu sitter jag framför tvn och tar det lugnt. Imorse körde jag min bror och hans kompis till flygplatsen, fyfan nu börjar deras resa jorden runt :) fyfan, vad hyffsat avis man är först så flyger dom till new york, sen los angeles, hong kong, nya zeeland sen var det nått annat ställe som jag inte kommer ihåg.. Går som inte att jämnföra med min och saras resa till kanarieöarna, men iaf ska det bli hur kul som helst! Fick mitt paket från hm i veckan, hade beställt lite kläder till resan, en bikini, linnen, shorts och sånt :)
Igår var vi ett gäng och kollde film här, kollade A walk to remember, heltsjukt bra film:):) Tårarna kom fram för oss alla..

Älskar att gå ut och promenera så här på hösten, därför ska jag ut och gå med hunden en sväng nu :)


my aim is you


All my friends, they say
They wanna conquer the world today
They got so many dreams to catch
And many things to do

But me, I'm not the same
I only have one single aim
The only one thing's on my mind
And that is you

Cuz all I want is to be with you
It's all I want
It doesn't really matter what we do
Cuz all I want is to be with you

I could be sick, poor, old, or blind
Don't care as long I have you around
No, my condition doesn't count
as long as Im with you

And true love is hard to find
At least the one of your kind
And to have that love
there's nothing I would not do

Cuz all I want is to be with you
It's all I want,
Hoping that you say you love me too
Cuz all I want is to be with you



En måndag

Sitter hos mamma nu, ska bo här ett tag eftersom mamma är i sthlm så måste jag vara hundvakt. Jag klagar då inte ett dugg, så himla skönt med eget! hade inte varit helt fel med egen lägenhet :) . Ihelg har jag gjort lite olika saker, har varit en bra helg faktist. förutom att jag skadade mitt finger som för någon vecka sen hoppade ur led under en match. så igår gick jag till akuten, var inte så allvarligt men fick en skena som jag ska ha i minst en vecka. trist om jag missar matchen imorn.. :/ och himla jobbigt att det är i vänster hand, kan knappt  skriva och jag känner mig lite handikappad, hooo.. och inte har jag fått någon att diska, även om jag har erbjudit pengar... hah fasen...kmr disken stå där i dagar, typiskt.

Igår var en skön och mysig dag :) jag var hemma och tog det himla lugnt hela dagen, städade lite och så.. lagade sedan mat, kollade en bra film och så hade jag fixat en liten överraskning :) hoppas du tyckte om det! :):)

Du är guld värd :)

Idag är det en månad tills jag och sara far :) tjioooo.


kanarieöarna, san agustin

Igår blev det klart, jag och sara bokade resa 22 okt till kanarieöarna, san agustin :) hojhoj vad jag längtar, två hela veckor och bara ta det hur lugnt som helst, koppla av, sola och uppleva nytt :) känns väldigt behövande! Kommer nog bli grymt, har redan resefeber och börjat tänka på saker som måste fixas innan :) shoppaa, kolla upp mitt pass, hitta någon bra resväska osv.. Och så som jag är blir det att börja packa flera veckor innen, wihoo :)
Men så klumpen i magen som säger att jag kommer ha en enorm längtan, två hela veckor hur ska det gå.. men jag tror dig vi kommer fixa det. . jag får helt enkelt stå ut med längtan och tomheten.. för tomt det är det verkligen utan dig.

:)  

höst 06

Jag satt nyss och kollade runt lite på datorn, hittade en  gammal text som jag skrev för två år sedan, höst var det och tankspridd var jag . 


Ibland önskar man att saker inte sker, men om det gör det måste man acceptera det och göra det bästa av situationen, det leder ofta till något bättre. Självförtroende, det är viktigt man måste tro på sig själv och våga ta för sig. Man måste acceptera sig själv för att andra skall göra det. Stå för det du känner, ingan skall klandra dig för dina känslor. Våga känn efter vad som känns bra för dig och vad som inte gör det. Om någonting känns bra för dig och ditt bästa, fortsätt med det. Upplev det som gör dig glad och lycklig. Släng inte bort ditt liv, gör det du vill till mer än bara en dröm. Stå på dig och visa vad du går för. Gör dig själv stolt, för det är du värd. Ta chansen att träffa vänner, någon du kan dela dina upplevelser med. Du är värd en vän lika mycket som någon annan är värd att ha en vän som du. Vänner kommer och går, men håll fast i dem bästa. Låt nya människor lära känna dig och ditt liv, men låt inte folk som gör dig illa komma innanför dina gränser. Behandla andra människor på det sätt du vill att andra ska behndla dig. Ta hand om dina närmaste, din familj och dina vänner, dem behöver dig liksom du behöver dem. Lita på dem som står dig närmast, för det är dem som står vid din sida och ser dig leva ditt liv. Dem finns där vad som än händer, och lika viktigt är det att du finns där för dem. Att bara finnas där, kunna lyssna, det betyder mer än vad du anar. Att vara stark är inte att alltid vinna och att alltid vara bäst och först. Att vara stark är så mycket mer, att falla till botten och komma upp igen, att säga ifrån om någonting tar ont. Att vara stark är att tro på sig själv. Var inte rädd för att göra misstag, du lär dig av dem. Försök se allting från den ljusa sidan, allting går så mycket lättare då. Lyssna inte bara på andra, få din egna uppfattning. Var dig själv och inte någon som du vill vara. Låt inte andra styra ditt liv och ditt utseende. Var nöjd med dig själv, och kom ihåg att det är insidan som räknas. Stå för vem du är, du är den du är och det kan ingen ändra på. Berätta för dem människor som står dig närmast hur mycket dem betyder för dig, för imorgon kanske inte finns. Stäng inte in dig ifall något tråkigt händer, dina vänner finns där för dig. Se positivt på livet, det vinner du i längden. Ta vara på den kärlek du får. Visa respekt för andra, speciellt till dem äldre. Ta hand om din hälsa, det är du som som bestämmer om du vill må bra, ingen annan. Ta den chans du får, den kanske är den enda. Ta vara på den tid du får, en dag kanske det är försent.


/En sen höst kväll i oktober 2006

En person jag vet att jag inte är, men jag försöker . . tro mig.

Och jag måste också nämna Helena Sjöholm , hennes röst och låtar helt underbara.


:D

Ibland säger man saker utan att tänka.... haha : )
"först kändes det konstigt, men sen blev det ganska kul"

RSS 2.0