det är över nu

Studenten och flera år av skola är över nu, känns inte alls faktist. Kommer nog först till höst? Än så länge går det bra iaf. Började jobba igår och fyyyyfan vad jobbigt det var att kliva upp, simon har ledig vecka plus att alla andra också verkar vara lediga?? fyfan va less.. men pengar iaf!!!!!!!!!

SItter hos mamma på lunch, . är trött vill bara till simon och krypa ner under täcket igen för jag lovar att han ligger där och snarkar just nu, fyfan vad pissigt.

Imorgon ska jag få en telefonintervju med skolan jag sökt in på,, jäkla nervöst!! hojhoj

Igår bokade jag och simon utlandsresa, fick av han i studentpresent :) Kommer bli underbart, tack älskling ! :)
Jag älskar dig Simon

Studenttider

jess, studentfirandet i regn/snö/hagel väder.! men det funkar, någon har tydligen lovat bättre till nästa vecka, hope so!
Mösspåtagningen en kanon dag :) lördagen efterdet blev det ej utgång för mig. jag var på väg ut men jonas nhl tunering tog sådan tid. Själv gick jag till finalen men förlorade mot kevin, himla synd. Men det bästa av allt är ju ändå att jag slog ut SIMON i semi ;D fyfan vad bäst jag var!!! :) det kommer jag leva länge på :) Veckan efter fortsatte med praktik fram till onsdag, baldag. var himla kul dag, att först bli stylad med hår och smink och sedan sitta nervöst i en raggar bil. sen röda mattan som var absolut det bästa ! synd att det inte varade så länge :b där inne var det himla trevligt och det var så kul att se alla vänner så vackra :) efterfesten var ett stort minus, besviken som fan och mest på mig själv, var inte på humör så då blev det inget av det, trist . Igår var det fest igen, stod länge och vägde om jag skulle gå och äta/bowla med facket eller inte, eftersom mina vnner hade bangat så tänkte jag också det. Men inte, gick dit iaf och gav det en chans. Mat, bowling, öl och trevligt folk, var himla kul faktist :) och ett stort PLUS var att jag vann över dom jag spelade med!, grymt! : ) kvällen fortsatte till mommas och sedan arran där jag träffade mina underbara vänner och tog en trip på dansgolvet med dom :) Nu är jag hemma för att mata katterna och duscha, sedan bär det av till hanna och erica, grill och lagfest. Kommer  bli kul :) Är inte sugen på krogen särskilt mycket, om jag åker upp på stan är det bara för hampisen innan läggdags. we will see :)

Min simpe är i sundsvall och spelar grushjältarcup, dom spelar just nu kvartsfinal så jag sitter och håller tummarna :)



balen 2009 :)

RSS 2.0