godishelg

usch vad äckligt , men ändå gott. Sitter och trycker godis från igår , jobbigt att man måste äta fast man inte vill, godis påsen bara ligger där och vill bli uppäten klart man måste göra som den vill!??

Skön helg!
Fast fredagen blev inget vidare, efter jobbet började jag måå pyton fick kramper i magen, feber och världens huvudvärk, kändes inge vidare misstänker någon typ av matförgiftning.. men det gick över på lördagen iaf! Jag och simon for till edda badade och bubblade :) efterdet for vi på hemmakväll hyrde tre filmer och massa godis! . Vi kikade en film igår och guuud så konstig och dålig den var! Andra filmen såg vi imorse och tyvärr var den inte heller någon hit.. vi är verkligen inte bra på att välja bra filmer!! hojja:)Vi har en film kvar och hoppas verkligen den är bra.
Detta är faktist sista helgen i Östanbäck för oss tillsammans?!??! Shit . men så är det, vi kommer ej bo här nåmer förutom jag som kommer hit under hösten när jag har samlingveskor i skolan. Simon har ju sökt in på olika skolor så beror på om han kommer in någonstans, annars blir det ett år i Kiruna för simon är ju fast anställt så då måste han jobba! kan vara bra det också så vi inte behöver leva så fattigt längre! Men det ska bli spännande och ser var vi hamnar :) Trist bara att lämna underbara Östanbäck och Skellefteå, en jätte bra stad på många sätt!

På fredag tar Simon bilen och far upp till Kiruna, han börjar nämligen jobba på måndagen där. Mamma kommer till mig då och är här tills jag också åker upp på till kiruna en vecka efter simpe!

Ska försöka hitta mig en backe härnågonstans och köra lite intervaller :)
tjao!

en kanon helg!

känner mig lite illamående, fast ändå inte, berörd verkligen. Var nyss in på aftonbladet.se och såg dokumentären chandra och döden.. gud vilken tjej, jag är så imponerad av henne och den va verkligen tuff att kolla på. men helt klart värt det. får en del tankar att gå runt.. men jag är glad att hon fick som hon ville!


Över till helgen som verkligen har varit kanon :):) Tjejerna kom på fredag , vi knallade på stan och det blev några påsar för oss alla:) senare hade jag hyrt byske badhus där vi käkade pizza, badade, bubblade, bastade och tog en cider :) verkligen döö härligt :) Sen for vi hem till östanbäck och var där hela kvällen, sjöng lite lips och sånt roligt :) Lördagen for vi stan och sedan på fortnocks där vi körde 3-kamp: laserspel, inomhuspaintball och zumobrottning:) kul vare och laser var helt klart bäst! vilket jäkla adrenalin :D Vill verkligen kööra det snart igen :D Sen blev det dusch och bastu :) efterde hem till östanbäck simon grillade åt oss och vi lekte roliga leker sjöng lips och kvällen slutade med dans på krogen :D sååå kul :) tjejerna åkte hem på söndagmorgon och jag,simon och zico hade världens mysigaste dag :) Tack verkligen för helgen :) :)

Nu väntas tre veckor praktik tills jag börjar på lk!
Och äntligen har jag (tillsammans med några vänner) satt upp ett mål här i livet!! OCH det känns så kul :) även om det är 10 år framåt så känns det rätt :) yeey. sen får man se vad som händer, bara utbilda sig som tusan och så har man någonting att sträva efter :)

Nu ska jag sova, godnatt :)

zico

Tänk vad tiden går fort och vad vår lilla Zico har vuxit!!


De tre första bilderna har jag tagit från kennelns hemsida från när han var jätte liten











Två bilder från Zicos första dagen med oss





Här kommer lite blandade bilder





















Vår eget lilla charmtroll :)


om livet, jobb och sånt.

Det är viktigt att lyckas här i livet, men hur gör man det? För det första så måste man veta vad man vill, eller? Jag vet inte alls eller ja nästan vad jag vill bli, såsmåningom något stort. Men även om jag inte vet känns det att jag har lyckats så här långt. Jag har lätt för att tycka om saker och det leder till att jag provar på mycket.
Jag är i en viktigt del av mitt arbetsliv tycker jag, prova på allt, skaffa kunskap och få kontakter. Bara på grund av den jätte bra utbildningen jag går har jag fått ett enormt kontaktnät om olika jobb och det känns riktigt bra, om vi säger det så, så har jag varit på 4 olika praktiplatser och 3 har erbjudit mig någon sorts av jobb, 2 praktik perioder är kvar. Jag känner mig stolt, för någonstans måste det ju bero på mig och min personlighet. Jag får höra att jag är duktig, men jag är dålig på att säga tack, måste förbättras.
Idag blev jag glad, fick en stor klapp på axeln och ett stort "så duktig du är", det gjorde mig glad och det gjorde min dag! Synd bara att detta positiva inte kan hålla i sig lite längre än att det bara gör min dag! men de kommer.

Jo jag har kommit på ett mål i mitt liv, någon dag , om någon frågar jaha och vad kan du göra då? Jag kan göra allt! Hur bra låter inte det? Jag är en bra väg bit på vägen tycker jag.
målare, simlärare, badmästare, vaktmästare, städerska, serviceman på lkab, massör, parkarbetare, gyminströktör, vattenträningsledare, provat på en del maskiner (traktor, ismaskin), kommer få utbildning i röjsåg och motorsåg och kanske skylift, har även varit med vid stora arrangemang (byggt upp melodifestivalen i kiruna, byggt upp inför vårmässan och körmanifestation i Skellefteå kraft arena.
20 år, och allt detta, det tycker jag inte är dåligt.
Dem på arenan tycker jag ska söka chef jobbet (mest på skämt) till våren när chefen går i pension, haha hade varit nått va.. yngsta någonsin chef på stor hockey arena + att hon är tjej.. ja jäklar.. men nä om några år så kankse! meen sen chef tror inte riktigt det är något för mig. vilken press alltså

Något jag är sugen på att utbilda mig i är spa, jag själv är en lugn person och vad vore inte bättre än att jobba i en lugn miljö, samtidigt ta hand om andra.. kanske starta eget i Kiruna? haha finns ju inte mycket med spa där, jag jag har mina funderingar och drömmar. :) Först ska man ut i världen och skaffa erfarenhet innan man beger sig hemmåt till lappland. Fast kan avslöja att man kommer kanske hem till kiruna för ett år eller nåogt, mest för att simon skall kunna jobba och tjäna pengar tills han hittar sin utbildning! för då ger vi oss av igen :) Men är ju inte helt fel att komma hem till familj och vänner :) det är inge kul att vara borta från dessa männsikor!


tänk att kunna allting

Kärlek får världen att snurra

Jag älskar dig Simon!
Och jag är så glad att vi har våran underbara Zico!

























Jag älskar dig

zumba

Nu är simon irriterad på mig för att jag har gått efter och städat efter att han har städat.. jag bara är sån, det ska vara fint när man får gäster! är verkligen en perfektionist när det handlar om sånt :P inget att göra åt. Ja ikväll kommer per, åsa, jonas och deco hit :) Blir nog rätt sent och jag hoppas jag inte hinner somna, för vi ska grilla hampis när dom kommer!:) goott.

Idag har vi haft växtkunskaps prov, gick skit bra. var rätt lugnt när vi fick ha alla antecklingar och sånt med! fiint. Sen har vi varit några från klassen på zumba, var skit kul!!!!! ont som tusan i fötterna, var tvungen att vara barfota på trägolv, mindre skönt! men riktigt roligt var det :) Ett träningspass med ledare och blandning av massa olika dans stilar, haha höll på att skratta ihjäl mig däribörjan! ahahaha.

Så fick jag ett galet sms idag, mina vänner sara och lisa har nämligen åkt utomlands på en sista minuten! fyfan va fuskigt.. Så är ju hanna och adam i thailand, johan och maria i thailand.. snacka fusk! ÅÅååh vill ha sool! fast nu börjar värmen komma här i skeå :) det tycker vi om!

Imorgon är sista dagen med klassen innan sommarlovet och innan v.35. ska göra en klassfest som avslutning och det kommer nog bli grymt! resten av helgen blir att umgås med familjen Unga :)

Ha det gott.


livet i Östanbäck

rullar på :) och snön börjar försvinna!! riktigt skönt nu vill jag ha sommar.
Förra veckan var jag i skolan, gick ju bra där med simlärar biten och sen har va haft växkunskap och beskurit träd, så nästa helg tänkte jag att vi ska beskära äppelträdet och så :) Sen hade vi också brandutbildning, släcka eld och sånt där plus åka brandbil :)

Fredag valborg grillade vi det var riktigt gott!!!:) Sedan knatade vi över till janne,mona,jenny och dom. Hade en liten majbrasa jätte mysigt :) Zico och Stella busade för fullt tills dom somnade ungefär ! :)
Igår for jag till piteå med cecilia och sara där zanna, annika, lina var :) Vi åt först på kina resturang sen for vi till öjebyn och badade, bubblade och bastade , jätte härligt!:) Zanna hade även några kompisar med så vi var ett gäng. Sedan for vi hem till zanna och robin och sjöng sing star till elva ungefär! riktigt roligt :)

Idag har det varit riktigt lugnt, tvtvtv. ska plugga lite senare också. helt okej dag! Nästa vecka är sista skolveckan före sommaren, kommer inte träffa klassen förän v.35 känns lite trist! Men vi ska iaf ha klassfest på fredag som en liten avslutning :) Sen har jag praktik tills jag börjar jobba på lk!
På torsdag kommer svärföräldrarna och Jonas och ska stanna över helgen! ska bli trevligt! Kul med besök:) Synd bara att jag och simon råkade pricka in min klassfest och hans lagfest på samma helg ..


Zico har blivit så stor! Och han är så duktig ! :)
Har tränat sitt, vacker tass, ligg, ögon kontakt och söka godis! Kan det mesta redan, riktigt imponerad av han!
Vad kan man mer lära ut han?




RSS 2.0