MIN DRÖM KONSERT

HOFF, ni vet ibland, en känsla, som inte går att förklara för fem öre, man vill bara skrika ut och gråta ut sin glädje!!

Rock am ring 2011, simple plan. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT GALET: FYFAN VAD JAG INTE KAN BESKRIVA HUR JAG KÄNNER NÄR JAG TÄNKER PÅ DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag kommer, svimma, dö, gråta, tappa andan. där. vilket ögonblick. och hur kommer jag inte känna då?!?!?!?

jag är redan helt slut, av känslan. >GGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

http://www.youtube.com/watch?v=y--8U1F3dEg HIT SKA JAG!!!!!!!!!!!




En vecka kvar!!

Helt galet grymt, en vecka kvar, nu börjar förberedelserna på riktigt alltså :)
Igår var det middag och bastu med simon, moa och ante, surrade lite om usa :D
Om en vecka lördag morgon åker jag och simpe till sthlm, kommer möta upp dom andra i sthlm och hitta på något att få lördagen att gå :) Söndag morgon går flyget till New York och där flyger vi direkt till Toronto, så våra första dagar på resan är vi i Toronto, kollar hockey och får se vad staden har mer att ge:) Resan forsätter till new york och orlando! Helt ärligt så har jag inte hel koll på vilka dagar exakt, vi ska träffa moa och ante imorgon också så vi går ett schema på allt det viktigaste :)

Idag blir en lugn och bra dag, vi är djurvakt ihelg, isa och deco bor hos oss sen ska jag ner till laxis och mata katterna! Jätte skönt med en lugn helg, nästa vecka kommer vara fullt hela tiden! Idag har jag suttit och skrivit packningslista, att göra lista, handlingslista och adresslista, börjar ha lite koll här! :)
Planen resten av dagen är, sola, träna, fara ner till laxis, sen får man se :)

Fyra dagar kvar på lk, eller jag nätter. har nämligen natt nästa vecka!
På fredag har jag frissa, ska bli helt underbart! :)
Passar på att tvätta ihelg i laxis, kan börja packa på söndag :)
Är SÅÅÅÅÅÅ taggad inför resan, helt galet, kan inte förstå vi ska till usa, och kanada. heeelt galet :D fyfan vad jag ska njuta av denna resa :)

nu ska jag lägga in musik på min nya mp3 :) all tysklands musik ska in !! :)


















Livet är gott!!!

Har faktist ingen lust att blogga, men det är såå mycket som händer nu och det kommer bli jobbigt att skriva ner allt sen. Så det blir ett litet inlägg.

Jaa jag jobbar, jobbar och jobbar som mest just nu. Meen som sagt det lönar sig till usa resan!!!!! Fufan nu börjar det närma sig!!!!!!!!!!!! Har planen att börjar skriva på en packningslista, man vill inte ha med sig mycket i väskan, så man frå plats med allt shoppandee!! Sen växla pengar har jag inte hunnit med ännu, känns lite stressande, men jag har bokat frissa tid iaf dagen före vi åker, så det bli alldeles kanon braa:D Köpte mig ett par skor idag på teamsportia, för det första för att promenera med med zico nu under våren men även ha med till usa , tänk bara allt shopping!! Och med tanke på det så rekommenderade min bror ett ställe utanför new york, typ en liten by med bara KLÄD BUTIKER :D cooolt.

I måndags hade vi ap-träff. VAR SKIT KUL, vi körde icedriving, haha jag och erica i en bil, det var gryymt kul! Synd bara man blev en fegis när det var tävling. jo sen blev det middag på landströms och fortsatte på bishops, bra kväll :) Tisdag=ledig=underbart! For ner till laxis, satt ute och solade och promenerade på isen=underbart. tog en bastu (jag har världens knäppaste hund, han bastar..) Sen bjöd jag mamma,pappaoch bror på middag. en toppen dag! Idag jobbat på badis, ätit köttsoppa hos simons mormor, jätte gott :)

ÅHfyfan jag höll på glömma!!! VI HAR FÖRTUSAN bokat rock am ring, tyskland juni!! FUFAN VA GRYMT ::D:D

Hoff skriver bara osammanhängande och massa stavfel. men jag har som sagt egentiligen ingen storlust. men jag borde skärpa mig med stavfelen för på fejjan (blev tok förvånad) cape east hade lagt upp min blogg på deras sida om när jag bloggade när jag hade varit och besökt dom. shit. .

eh hejdå :)

RSS 2.0