90 01 21

Japp, då var man 19 :) rätt meningslöst år, men alltid kul att fylla år ! :) Nästa år ,ja jävlar :) Jag hade iaf en kanonbra dag igår! Fick mycket bra presenter, men de bästa var faktist av min underbara, tack så mycket :)


minnen

Helgen: i fredags käkade jag, simon och ante tacos, super gott som vanligt! sedan for jag och simon till junis och spelade risk, jaa vad ska man säga. var riktigt nära att jag tog hem vinsten men ikke, och jävlar vilken dålig förlorare jag är.. helt sjukt faktist, kan inte släppa det på några timmar fyfan. och aldrig mer risk! men humöret kom väl tillbaka lite senare när jag vann över simon i nhl med 3-0 ! deni :) Lördag vare jobb 10-18,30 grymt jobbig tid att jobba hela dagen går bort och det går så jäkla segt. På kvällen for jag och erica till sara och spelade tp med barnfrågor! haha riktigt roligt var det! blev en hel del skratt kan jag säga :D piss! haha hojja. Söndag var det jobb igen och samma tid, var helt slut efteråt.

Kollade handboll för ett tag sen! vilken grym match! fyfan va kul :D sveriges bästa match på länge! och johan sjöstrand jääklar vad duktig :):) kul och se verkligen! Sen äntligen fick jag se larholm prestera på topp, det var ett bra tag faktist! Även där kul och se ! :) tre raka vinster av sverige nu. fortsätt så :)

Idag har jag suttit och rensat massa från datorn och sedan flyttat över till bärbara.. en massa gamla minnen hittade jag, det var rätt intressant och roligt att se bilder från förr. Jag kan se tillbaka och le till minnerna, dem flesta iaf! Och alla dåliga minnen raderades, som jag egentligen inte ville radera utan skriva ut från datorn slänga dom på golvet och stå och stampa så hårt jag bara kan och sedan ta upp dem, riva sönder och sedan spola ner i toaletten... men det kändes skönt att bara radera dom också.. kändes lite som att jag raderade dem från mitt minne också, en lättnad att glömma allt skit, och bara titta tillbaka till dom fina minnerna och leva vidare på dom. :) Ska nog ladda ner lite gamla bilder på facebook, så andra också får skratta lite :)


trötter

Sitter och kollar tomb roider. blev jätte trött efter maten förstår inte varför har som inte varit en så jobbig dag ändå:b Blir kanske hoppa i sängen innan simon kommit från träningen. Är sugen på godis, men eftersom jag ej har någon bil och är för slö så får det nog vänta tills imorgon kväll istället. Idag har jag varit i skolan ett tag, var himla lugnt dära. sedan vid 5 var jag tvungen att ta mammas träning eftersom hon inte kunde. bollek för 6 åringar, ne hojja det var ingen lek kan jag säga.. började väl bra men sedan kom allas gnäll och vissa ville inte leka vissa lekar osv.. jag sånt där är nog ingentin för mig nääe. 
Ihelg vet jag inte vad det blir riktigt, ska iaf baka lite och sen jobba söndag. sen hittar jag väll på något :) såå längtar jag till min födelsedag, !:)


 

Om kärlek ger livet mening så ger du mitt liv mening :) 

                                           
                                      

sista terminen har börjat

Ska börja med helgen , började med fredagen så for jag simon moa och ante från mig till kurra med skoter, där var junis och maria redan. vi åt gott, drack vin, bastade, drack öl och spelade patyalias. På lördagen satt vi ute och grillade korv och åt annat gott, innan vi for hem kollade vi en film. Det var himla mysigt och trevligt dära :) måste göras om :) eller vadsäger ni bali? haha ja får se hur det blir med den tripen;b På hem vägen skedde det en lite rolig grejj, jag och simon satt på skotern och moa o ante i kälken bakom, trodde vi.. för vi upptäckte när vi kommit hem till mig och just hoppat av skotern att moa och ante satt inte alls i kälken bakom oss för kälken fanns inte där?!?!? haha, vi hade väl en cirka 10 missade samtal från dom så vi vände om och hittade dom stakrarna mitt på isen.. jaao så det kan gå, lite kul när man tänker tillbaka på det :D Helgen fortsatte med film och mys med vännerna. :)

Idag var man tillbaka i skolan, och gudars vad tungt det var.. är så himla less. Kan bero på att jag har så mycket skolarbete att ta tag i. Galet jobbigt, men jag ska ge järnet nu och kämpa ut i det sista. Har också som nyårslöfte att gå på alla lektioner fram till avslutnig! Får se hur det kommer att gå, ska klara det sådeså:d Efter skolan gick jag till simon och tog en vila innan jag åkte hem och tog tag i pluggandet, gick ganska bra har bara svenskan kvar för idag. Tog lite pauser i pluggandet och började kolla upp lite balklänningar, hittade faktist en som jag har fastnat lite vid:) fast får se är lite rädd att beställa från nätet, vill ju helst prova innan. En sak vet jag iaf är beredd att lägga ut pengar för den :) Balen är ju som oneinalifetime grej så :)

Nu när sista terminen har börjat blir det ofta att man tänker på studenten, vad som händer sen, och vad som händer ännu senare.. känns riktigt spännande :) Tänk bara på sista veckan i skolan fyyyfan va kul ! och vad fylla det kmr bli.. haha :P Fick höra ihelgen om regeln under dom sista veckorna i skolan. Om någon säger: idag är det fest! då är det bara att ställa upp , ingen får banga.. hahah hårt, oja. men man tar ju trots allt studenten en gång så!
Men vad händer sen, ja jag vet lite grejjer jag vill göra resa till mittdrömland och så :) men sen? har verkligen ingen aning om vad jag vill bli, gaah. Jag vill veta, jag vill ha ett mål..

Ja jäklar det blev ett långt inlägg. snart blir det sängen .
godnatten

2009

Nu sitter jag och skriver detta inlägg för tredje gången och jag ger upp om det raderas igeeeen! HOJS. Sitter iaf i laxis nu, händer mera sällan men det gör mig inget :) Har jobbat idag, gick bra men var helt slut när jag kom hem, så jag har sovit och ätit. Ska snart ta hand om lite skolarbete och ut på en springtur, nu börjas hårdträningen efter julen.. hoffhofff verkligen farligt med jul efter som allt är så jäkla gottt.. sen har man varit sjuk också så, verkligen illa. Nyår var himla bra, trots att jag var sjuk och fick inte ner mycket alkohol, men jag hade kul! På dagen var jag med tjejorna vi var i kauppinen och åt middag, sen på tolvslaget var jag med min kära :) Så himla lyckat!
Helgen var bra, har varit på två familjemiddagar och sen haft star wars maraton, efter att simon bett ett antal gånger så gick jag med på det, och det var verkligen över förväntningarna och helt klart godkänt! :) Får se vad som händer nästa helg, det pratas om kurra med bastu och öl, vore mysigt och då kanske jag äntligen får köra lite skoter :) Men man får se vad det blir! Inte länge kvar tills jag fyller 19, ojoj. gammal man blir :P

Jag är helt förvirrad över det som hänt, det känns så konstigt, . var det inte det är jag har gått och önskat i 1 och 1/2 år,  jo det är det . men det gick så snabbt,, visste inte hur jag skulle reagera . jag är nog rädd att det ska hända igen, men du har lovat mig att aldrig mer svika mig, det förändrade verkligen allt har inte kunnat vända mig till någon när det har gått snett, du bara försvann. . men allt kommer bli bra jag vill verkligen tro det och jag ska kämpa på, låt mig bara göra det på mitt sätt..
Tack mitt hjärta utan dig hade jag inte klarat det lika bra '

Och tack 2008 det var verkligen ett bra år!, Nu börjar 2009 och det är vårt år.

RSS 2.0