ny frisyr

Gud vad bra att ha vänner, sanne fixar ny frisyr till en och hon får massage tillbaka!! Hur bra som helst! :)
Var väldigt osäker på om jag skulle våga klippa lugg, men kände att ni vill jag verkligen ha någonting nytt, vågar ALDRIG göra nått och det är väldigt tråkigt. Men jag tog mod till mig och är faktist hel nöjd :) Tack Sanne !
Blev mörk färg också som jag som alltid trivs med :)









Ihelg blire lugnt, imorn filmkväll med brudarna och lördag häng med simon vi ska nog köra lite skräckis film maraton, det är ju trots allt halloween :) Blivit bjuden på en maskerad fest också, hade varit döö kul klä ut sig och allt det gör aldrig vi på halloween, inte så konstigt kankse när rallarcupen alltid varit samma helg = ingen fest . Menmen. På söndag bär det av tidigt till Härnösand därför jag inte ska på fest på lördag. Blir iaf i härnösand till onsdag och sen sundsvall till torsdag em. Skolvecka. Ser så där fram emot det faktist, längtar mera till göteborg :)
Shit vilket inkägg det blev. Nu valpkurs och zico ska med för första gången, spännande att se hur det går :)

Kram

Massage

Nu har jag haft mina två veckors praktik på Hälsokasaden och det känns jätte bra, har fått många nya grepp, tips och idéer! Ska även jobba lite extra där, men hittills är det bara någon timma per dag. Så ni som vill får gärna komma hem till mig och jag masserar för 200 kr ! :)

Självklart så har jag en massagebänk och även massageolja, mysig belysning och avslappningsmusik.

Ring mig så bokar vi in en tid!

 





Är så glad för jag har hittat sån bra massage musik på spotify, bara massa kända låtar som dom har gjort om på piano! :) Fast jag måste köpa en skiva med dessa låtar, för spotify är ju inte det bästa att lyssna på vid massage (då all reklam förstör)






Lägenheten

Nu är det mesta klart i lägenheten, har fotat lite men tyvärr var bildkvalitén jätte jätte dålig och det är trist då bilden inte alls blir som det ser ut. menmen!










Zicos favort plats är såklart på fönsterbrädan :) Där kan han ligga i solen och spana vad som händer på gården!






lycka


längesen sist

Nu var det ett tag sen man var här och skrev, beror på att jag legat sjuk i flera veckor plus att vi har flyttat till lägenhet i kiruna :) Tapetserade om allt så det tog ett tag att flytta in också! nu är det mesta klart och jag trivs hur bra som helst :)

Nu sitter jag i östanbäck, kom för någon timme sen. Sitter och fryser här under filten, det tar ju som ett tag att få det varmt här inne! Har iaf skol vecka nästa vecka, väldigt blandat med motorsågsutbildning och studieresa till umeå och lite annat! känner mig inte så pepp inför veckan, hoppas den får fort bara!
Gör min sista två praktik veckor nu, är på hälsokasaden och masserar och lite annat. trivs hur bra som helst! Ska få jobba lite där sen också så det känns bra :) Behöver alla pengar jag kan få just nu! Vi har äntligen bokat resan till USA :) shiit, har verkligen inte fattat ännu, men det kommer bli grymt :)







Det kommer bilder från lägenheten när allt är klart och jag får lite tid över :)






RSS 2.0