Toronto, New York, Orlando.

Vilken resa, började skriva ner allt för någon dag sen, och det var inte lite heller, men såklart så försvann ALLT! Fy vad förbannad jag blev, och jag orkar inte skriva omitt. Men bilderna får berätta resan!



Stockholm



Första stopp Toronto



Så jäkla mysigt på hotellet i Toronto, tyckte jag var det besta!!



Grym shopping i Toronto :)




Hockey hall of fame och ende svensken Borje Salming, Sweden, Kiruna



Stanley cup bucklan



Redo för match



Andra stopp New York och börjar med att kolla rangers







Central park









Times square






Vi gick på broadway och kollade The lion king, helt klart det bästa jag har sett!!!



Frihetsgudinnan och vädret på topp minst 30 grader :)







Empire state buildning på kvällen



Sista stopp Florida och Olrando!












Fyfasen vilken underbar resa! Tack alla ni som gjorde den :) Två intensiva veckor och helt galet mycket vi har sett och upplevt. Rekommenderar verkligen ALLA att åka till Kanada och USA, så häftigt :)

Mer bilder kommer på fejjan.

Har dessutom haft en döö mysig påsk! Kul att kristina och fredrik var upp :), och min kära kära vän Hilde!!!!!


Lisa och Hanna var hos mig nyss och vi har beställt galet snygga tshirtar till tyskland!!!!!!!!!!!!!
En månad kvar, wooho :)

Toronto över förväntan

I söndags landade vi i Toronto, där vi möttes av snöstorm. Vi tog oss till vår lägenhetshotell som var galet fint, man kände sig så lyxig. I hotellet fanns en pool med jacuzzi så härligt då vi tog morgon dopp varje dag :) Första dagen tog vi oss in till centrum, vi bodde perfekt med nära till allt. Och vi upptäckte galet bra shopping iaf enligt mig, min väska är nämligen proppfull efter Toronto, hur ska det gå efter New York ;) bara att köpa en till väska :) dag 2 blev lite mer shopping på fm. Sedan gick vi till hall of fame, det var dö häftigt då jag inte riktigt visste vad som väntade, men det var ett hockey museum med alla gamla hockey legender och historia, enda svensk Börje Salming Grymt coolt enligt mig :) även fick vi se och känna på stanley cup bucklan det var också häftigt och killarna var som pojkar igen :) kl sju var det dags för NHL match på air canada centre mellan Toronto och Washington. DÖ GALEN stämning, vilka rysningar när canadas nationalsång drog i gång och sen när Toronto gjorde mål, shit alltså! Men vi gick mot strömmen och hejjade på washington , kul att se bäckstöm och ovechkin :) sen gick dom och vann efter straffar så det var givetvis kul det :) Imorse tog vi flyget till New York där vi befinner oss nu och åtta dagar till :) känns så overkligt :) jag känner sån lycka :) i taxin hit hann vi se en skymt av Times Square FYFAN Säger jag bara! SÅ MÄKTIGT HÄFTIGT COOLT:D imorgon blir det NHL igen och vi ska få se Henrik lundquist, wow hoppas hoppas han får spela! Sedan får dagarna bli som dom kommer är dö sugen på shopping och allt som New York har ett erbjuda :) Hoppas ni har det bra i Sverige, jag känner lycka i livet här borta :)

Jag och städerskan

Jo natt veckan har satt sina spår, klockan är 03.00 och vi är på Arlanda för att spendera natten på hårda bänkarna! Jag har lite svårt med att sova, tycker synd om städerskan som kör runt med skurmaskinen vid den här tiden! jag sitter och smsar Erica som är på jobbet och samtidigt

Imorgon börjar resan :)

Gick sista natt skiftet inatt, bjöd på smörgåstårta som var riktigt god! Ja, sista skiftet på lk, förhoppningsvis kommer jag aldrig tillbaka, förhoppningsvis kommer jag trivas med mitt nya jobb och att det går som jag vill :) ska bli spännande!

Jag var hemma vid 07 imorse och höll mig vaken till 09 då hade jag nämligen frissa tid :) OCH gud vad nöjd jag är :D färgat håret mörkt, toppat och klippt upp plus en rak lugg, trivs SÅ bra :) Kul men ny frisyr till resan :)

Shitshit, imorgon bär det av först till Sthlm där vi kommer spendera hela dagen, moa och ante är redan där, vi ska träffa kristina och fredrik som tajmade bra med att åka till sthlm imorgon, kul! :)
Lördag kväll åker vi till arlanda, då kommer junis och maria också, vi ska bänka oss på olearys på arlanda tydligen fotboll! Natten blir på en hård bänk på arlanda.

Söndag morgon!!!! Sthlm-New York och direk vidare till Toronto!!!! fyfan vad grymt, kan inte alls fatta :)
Första stopp alltså Toronto, dag 1 blir det shopping (tydligen ett av kanadas största shoppingcenter) ;) Man får försöka att inte slösa alla pengar dag 1! :) Dag 2 blir det nhl match, Toronto - Washington. Och visst har man med en washington tröja, jajjamen!

Andra stoppet bli New York, där vi är ca en vecka :) Mycket att se och uppleva, gud så häfitgt! :)
Sista dagarna flyger vi ner till Orlando och Florida, ryktas om 25-30 grader varmt och där har vi ett späckat schema och inte kommer hinnas med nå solning, men denna resa är endast upplevelser, sen att vi har pool på hotellet är ju bara plus :)

På ett tag blir det pizza med mina och simpes föräldrar för att säga hejdå.

Detta så bli sååååååååååååååååååå GRYMT! fifan :D












RSS 2.0