Vart du än tar vägen...

Du hittar alltid början till något nytt när du lämnar gamla upptrampade stigar.
Du kommer att möta svårigheter, känna tvivel och ibland rädsla - men också få uppleva trevliga överraskningar och glädje.
Runt nästa krök kan världen ligga öppen framför dina fötter.
Alltid dyker det upp något nytt att upptäcka, prova på och uppleva.
Så väljer du din egen väg så finner du ditt liv och din lycka.
Jag önskar dig inte guld min vän ej heller pengar och makt.
Jag önskar dig modet att vara dig själv och stå för det du har sagt.
Jag önskar dig inte en stenfri väg men kraften att vägen gå.
Jag önskar dig kärlek i rikligt mått och vänner att lita på!



En fin text jag har fått från en fin person och en förebild.

Till alla mina fina vänner och familj.

Äntligen!

Ja äntligen har jag fått se Hanna och Ericas film!! :) Men återkommer mer om det längre ner :)

Hänt hur mycket som helst, både roligt och tråkigt, men detta inlägg kommer bara innhålla allt roligt.
Jag och Min bästa Simon firade vår 3 års dag på allstar i Skellefteå <3 Tre år, ja tiden går fort när man har roligt :) Jag älskar dig så mycket Simon!












Jag drog en impuls resa med Karlsen och Backhed till Rhodos en vecka, helt underbart och behövligt :) Sol, bad och god mat. Tack tjejer för en kanon resa :)









Var min andra och sista semester vecka i Skellefteå, hade lite tråkigt väder med det var skönt att bara ta det lugnt, basta i ny bastun, äta grillat och så :)

I torsdags åkte jag till Sthlm för en lång helg med mina 12 bästa vänner! Bodde på fint hotell, shoppade, myste på, åt på fin resturang, gick ut och dansade och det allra största var att vi äntligen fick se Hanna och Ericas film "jag saknar dig", var så nervös innan då vi sett alla stora plancher på sthlms gator, vi insåg hur stora dom har blitivt helt galet :) Vi klädde upp oss i finklänningar och begav oss till Saga, grymma plaster hade vi fått och när bion började, vilka rysningar, det dröjde inte länge innan tårarna började rinna.. och det rann under hela filmen, inte bara det att mina bästa vänner är med i filmen, utan den var så äkta. Man kände verkligen alla känslor rakt in i hjärtat. så starkt. Efter fulmen när jag fick kramar om hanna och erica gick det inte att hejda mig, det brast verkligen. Blev verkligen berörd. vilken film, vilka vänner man har!
Efter filmen hade vi iaf bokat bord på en fin resturang, alla 13 plus emma, god mat och underbart sällskap, fortsatte till en nattklubb där vi dansade loss. grymt!:)
Lördagen blev lite lugnare, mat på hotellet, bastu och sedan utgång och dans igen. Söndag åkte vi hem, jäklar vilken helg!!! Tack mina vänner för helgen, heelt underbar! Med dom bästa :)










Gick även söndagkväll på filmen i stan med mamma,pappa och simons mamma:) Gick inte att hålla tillbaka tårarna.. och att se ett fullsatt folketshus i Kiruna, det värmde verkligen i hjärtat!


Nu börjar allvaret igen jobb och jobb, handboll och längtar redan till nästa resa i november :)



RSS 2.0