ingen aning

Sitter hemma och gör lite ärenden på datorn, är nästan klar med allt som jag skulle göra. Har fixat alla papper till min ansökan så imorn skickar jag iväg den till en utbildning jag ska söka in på. Verkar kul, men man får se , det krävs ju flyttning så man får se hur det blir.
Helgen var mycket tung, lördag högskoleprovet från 8 till 16, jobbigt som tusan. Sen söndag blev det jobb. Men fick sluta helgen med god tårta iaf, farfar fyllde år! Igår fyllde Sanne år och idag Mira :) Grattis på er! :)
Snart är det påsk! skönt! :) Efter påsken ska man ut på praktik fram till avslutning, hoppas det går undan!! :)

Vet inge mer jag vill ha att säga. men ha det bra ! Och jag älskar min simon så himla mycket :)


JUSTE jag måste bara nämna att jag läste hannas blogg idag. HAHAHAHAH, det var riktigt kul måste jag säga ! :D

En måndag

Igår fyllde mitt hjärta 21 år! : ) Hoppas du hade en kanondag och att du gillade min present :)
Också fyllde Moa 18 år igår ! :) deni.

Helgen har varit super härlig. Fredan hängde jag med tjejorna :) Lördag tog jag och simon sovmorgon och sedan for vi ut med skotern :) Kul vare men lite trist att det blåste så, for förbi min bror och gillade korv. På eftermiddagen så for vi till simons mormor och åt, grymtgod mat hade hans morbror gjort och det var trevligt :) På kvällen hälsade vi på hanna o erica, fick massa fika och sen kollade vi saw, usch gillar inte dom där filmerna :b Men det var trevligt iaf :) När det började bli sovdags for vi ner till icehotel, vi bokade in oss på ett rum och det var himla mysigt måste jag säga :)
Söndagen var fin, for upp på stan och det blev lombia premiären :) KUL! fyfan vad man börjar längta till sommaren ;P Eftersom att det var en födelsedagsdag, blev det tårta och hänga med folk :)

idag var jag och spelade innebandy, riktigt roligt vare :) Helt klart nästa måndag igen.!
Nu blir det duschen och sen sängs. Godnatt.

dags för en uppdatering

Redan helg! den här veckan har gått fort måste jag säga, och det är oerhört skönt :) Vi har fått våra studentmössor i veckan, blev riktigt glaad och längtan till studenten steg!! Ja vad har mer hänt, sportlovet gick ju som det gick. jobbade alla dagar förutom fredag,lördag. Ganska jobbigt men det funkade, nu har man bara ett lov kvar sedan är det slutt på det :p lite trist att inte få dom hära loven som man faktist behöver ibland. menmen, sånt är livet. Mer i veckan då, jag och lisa har jobbad med projektet grymt stressigt men börjar iaf se slutet nu :) det är ju positivt. Sen har jag och simon kollat alla sagan om ringen filmerna, alltid lika mysigt :) .
Idag är det fredagkväll och jag sitter hemma ensam och gör inte ett piss faktist. Planen var att hälsa på camilla men hon har inte hört av sig så hon fick säkert något förhinder, sen skulle erica och robin komma förbi hära, men dom ringde för att tag sen och hade förhinder. Himla trist faktist men men , ibland ska man väl ha tråkigt också ? eller nä : P Sitter och längtar tills imorn, jag och simon ska fara över dan till björkis och åka skidor. Ska bli jäääklar så kul!:) Sist jag åkte skidor var i åre och det var ju ett bra tag sen, så är så grymt sugen så det finns inte :) Hoppas på fint väder så blir allt toppen :) Söndag är väl planen att jobba med projektet och förhoppningsvis färdigställa det. man får se.
Ska bli kul nästa helg också, jag och simpe ska sova på icehoteel, myspys :)

Blir vell sängen snart med lite bok. hejs

hm.

Trist när ens planer börjar rasa samman och man inser att det blir nog inget..

trött trött

Har jobbat idag, slutatde sex har ätit och sen inte gjort allt för mycket. Är trött men ska inte gå och lägga mig ännu. Har tre dagar kvar att jobba denna vecka känns tungt, men det lönar ju sig faktist.
Helgen som var har jag i fredags kollat film med simon och andreas, vi kollade narnia prins caspian, helt godkänd. Sen på lördag steg jag upp kvart över 5, jobbade till halv tre. tungt som tusan . . På kvällen hängde jag med simon och hans kompisar, mycket trevligt . Men eftersom jag vaknat så tidigt var jag väldans trött och somnade när dom andra for på krogen. Söndag for jag ner till kurra men där blev det ej mycket gjort eftersom det var för kallt. typiskt, och fan . vi kommer aldrig bli klara där känns det som , men men bara kämpa på! På söndag kväll gick jag på bio med mamma, kollade Män som hatar kvinnor, grym film, verkligen! Tyckte den var mycket bra . Vill se den igen . Ska läsa boken, den ska tydligen vara bättre och är mycket imponerad med tanke på att det är en man som har skrivit boken.
Håller på att läsa i denna ljuva sommardag. himla bra faktist. ska nog ta och läsa mig lite efter att jag suttit hära. Sen ska jag göra fika till simon när han kommer från träningen och sen blir det bastu :)
På fredag är det inge jobb så ska hinna på stan då och köpa simons födelsedagspresent, hoppas han kommer tycka om den! Sen försöka hinna ner till kurra och jobba lite. Sen mot kvällen är det bara PARTYYY som gäller, jafyfan :)

Grattis farmor på namnsdagen! hoppas du har det bra.

RSS 2.0