Vilken besvikelse!!!

fan alltså, vilken besvikelse Rihanna blev.. när hon ställde in i Malmö kände man att ok, vi kommer kanske inte att få se henne, aja liksom. Hon spelar på tisdagen och är tydligen riktigt grym! Förhoppningarna steg!! men man ville inte hoppas för mycket, onsdag kom, inget om att hon är sjuk, kanon! Vi tar oss till globen kring halv åtta, folk sitter spänt och väntar, musik är igång, folk minglar, taggar. Någongång efter åtta kommer någon ut på scenen och berättar att rihanna ställer in, folk tror att det är ett skämt så han måste upprepa och säger att detta är inget skämt. . fy och helvete vilken besvikelse.. USCH USCH. man var så peppad! okej, om man hade fått veta under dagen och kunna planera annat, men att alla sitter där och väntar på att hon ska börja. FYFAAAAN. så less. så arg. så besviken.
........................................ jag ville verkligen.


Laddade med rihanna tshirt t.o.m





Jaja, resan blev ändå bra :) Hälsade på hos Hanna och Johan i V-haninge, mysig liten lägenhet dom hade, blev bjuden på kanon lunch också :) Och sedan for vi på hard rock och käkade middag, firade Hanna 21 år!
Sedan var det ju globen osv..


Snygga Hanna i hennes lägenhet ;)












Våran sjukt designade hotellrum. hahaha, hoff alltså. allt var inglasat! var tvungen att skicka ut johan och hanna ur hotellrummet när vi skulle duscha, man såg ju rakt in!!! och det fanns ju ett draperi men vafan hjälpte det när det var genomskinligt?! man var inte sugen på att sitta och bajsa i den toaletten vill jag lova :P


Torsdagen tog vi tåget till Linköping och Kristina och Fredrik, där vi stannade till söndag :) Shoppade, åt god mat, kollade film i deras hemma bio :) For en sväng till Norrköping, ännu mer shopping. och jag skulle gå på stylebytyra men det var tyvärr stängt. . Men en mycket trevlig helg! Som avslutade i sthlm med bl.a lunch med ett helt gäng blev vi och fick träffa Hilde en snabbis :) Innan flyget for vi och hälsade på Fredriks syster och hennes 6 månaders tvillingar :)






 

 


Kommentarer
Postat av: Kristina

Åh du är för söt, vad fina bilder och det var verkligen SÅÅÅ roligt när ni var här! KRAAAAM

2011-11-11 @ 21:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0