Härnösand, sundsvall och hanna elenuis 20 !

Förra veckan var det skolvecka och jag åkte på söndagen först tåg till luleå och sen buss i sju jäkla timmar till härnösand, usch vilken hemsk resa, kan inte läsa för då blir jag åksjuk, och teven var man tvungen att ha hörlurar för att höra filmen som var, sen värkte ryggen... usch usch säger jag verkligen, vilken lättnad det var att komma fram. Vi bodde på ett vandrarhem mitt i härnösand. Men lektionerna hade vi i Nordvik på ett naturbruksgymnasie, där vi fick lära oss lägga marksten i olika former, murar, trappor och dammar. Det var väldigt lärorikt. Där på området fanns även massa djur som vi sprang och spanade på under rasterna :) Allt från kossor, ormar, fåglar, spindlar och det bästa var ju ändå mini grisarna Oskar och Matilda :D döö härliga, kunde göra allt som man lär en hund ungefär :)

På onsdag eftermiddag åkte vi till Sundsvall och fick bo på hotell!! det var kanon :) På kvällen drog vi på casino och jag spelade bort hela 40 kr!!!? Haha, men det var kul om jag hade stadigare ekonomi hade jag testat lite mera :) Många från klassen om vann hyffsade pengar iaf! Kul att bara se hur det går till också :) På torsdag var vi på det nya äventyrsbadet himlabadet i sundsvall, det var jätte stort och bra, fick bada lite i relaxen som var det bästa på hela resan, dö mysigt :) Sen var vi på studiebesök på GIFs fotbollsarena, det var också intressant!
Sedan var det dags för hemresa, och för att få den enklaste resan hem följde jag med Sara till Sollefteå och hälsade på henne :) På natten tog jag tåget hem, heela vägen så det var riktigt skönt, slapp jag bussfan.

I lördags fyllde min underbara vän Hanna 20 bast! och vi firade självklar henne :D Hade hur trevligt och roligt som helst :) Tack tjejer!!!!! Men nu blire inte utgång på länge, pengarna finns inteför det!


Har själv varit ruskigt dålig på att fota, har snott lite bilder :)
















Kommentarer
Postat av: Kristina

Du var SÅÅ snygg på festen! :D:D:D

2010-11-08 @ 22:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0